Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξενέρωμα ενώ θα μπορούσε να ήταν μια καλή ταινία δράσης. Εντελώς κενή περιεχομένου, χωρίς ψυχή, να σε κάνει να νιώσεις κάτι ρε αδερφέ. Το 1ο μισό με χάλασε απίστευτα, στο δεύτερο ανέβηκε αρκετά, εκεί φάνηκε πως κάτι γίνεται, κάτι υπάρχει "εκεί μέσα". Η χειρότερη στιγμή για μένα μετά την κορύφωση και το θριαμβευτικό τέλος ήταν το γρήγορο πέρασμα στις βραβεύσεις και τους πανηγυρισμούς. Το σιχαίνομαι όταν συμβαίνει αυτό. "Μπάστα" ρε μεγάλε, δεν έχει καλά καλά τελειώσει η μητέρα των μαχών, δεν έχουν ακόμα ξεκαπνίσει τα κανόνια και με περνάς στα μετάλλια και στους τίτλους τέλους; Έλεος δηλαδή.

Δημοσ.
ενδιαφερον μιας και λατρευω το independence day αλλα βλεποντα το τρειλερ για το battleship μου φαινεται σαν οτι φτιαχτηκε απο χαμενες σκηνες απο transformers.δεν ξερω..μπορει και να ειμαι προκατειλημμένη μιας και δεν γουσταρω transformers.

Εγω πρώτη φορα που είδα το trailer νόμιζα ότι ήταν transformers(αρχη trailer) και λέω, καλα ρε τόσο γρήγορα βγάλανε και άλλο; Φυσικά την ταινία την είδα αλλα δεν μπορω να πω ότι ενθουσιάστηκα.

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

Εγω πρώτη φορα που είδα το trailer νόμιζα ότι ήταν transformers(αρχη trailer) και λέω, καλα ρε τόσο γρήγορα βγάλανε και άλλο; Φυσικά την ταινία την είδα αλλα δεν μπορω να πω ότι ενθουσιάστηκα.

Sent from my iPod touch using Insomnia

Ιδια εταιρια που εβγαλε τα τρανσφορμερ ειναι,με τους ιδιους εφε makers.Θελει να κανεις συνδεση με τις προηγουμενες ταινιες μιας και γενικα ηταν επιτυχημενες.Ταινιες που κανει η hasbro δεν περιμενεις να ειναι ουσιαστικες ουτε στο ελαχιστο πλην των εξωπραγματικων εφε, εκτος και αν πεσεις σε κανεναν φιλοτιμο σκηνοθετη που θελει το κατι παραπανω.(κατι που δεν εγινε δυστηχως εδω).

Cossutius το avatar σου τα σπαει και τα κολαει .Τιμη και δοξα στον μεγαλο ηρωα που αφησε εποχη.

Δημοσ.

Δεν με χάλασε η ταινία, μια χαρά τη βρήκα για το είδος της (και νομίζω τα teaser με το πιστολίδι την αδικούν κάπως). Μιάμιση ώρα θέαμα, no problems. Το πρώτο μισό ήταν κάπως φλατ, είναι αλήθεια. Όλα τα λ7 ήταν η σκηνή με

τα ραμολί που αναλαμβάνουν το Misouri, καλή φάση

Και μας δίνει και ιδέες, τώρα με την κρίση

αν γίνει πόλεμος και μας την πέσει κανένας βγάζουμε κι εμείς το Αβέρωφ :mrgreen:

Δημοσ.

Την είδα την ταινία και παίρνω πίσω όσα είπα. Η ταινία είναι εντελώς ανυπόφορη σεναριακά με πολύ χοντρές αμερικανιές! Αυτό που κρατώ είναι η ξανθιά φυσικά και το απίστευτο κωλίδι του Missuri με χρήση άγκυρας.

Κάψτε το σενάριο!!!

Δημοσ.

Την ειδα και εγω. Αρχη και τελος αθλια. Μεση καλη! Ειχε βαση να γινει πολυ καλη ταινια.Δεν ειναι ομως. Ειδικα το τελος εντελως ξενερωμα. Ασε τα οπλα τον εξωγηινων ηταν λιγο low tech. Το αστειο της υποθεσης το ενα διαστημοπλοιο καταστραφηκε απο ενα μικρο δορυφορο ενω τα υπολοιπα επεζησαν πτωσης στη θαλασσα....

Δημοσ.

Τρελή δράση και απίστευτος ήχος.Αλλη μια ταινία που είναι για cinema μόνο.Μιλάμε τρανταζόταν η καρέκλα μου για το 90% της ταινίας.Απόλαυση!!!

Δε ξέρω παιδιά, δε μου κάθεται καλά να πάω να πληρώσω για παραγωγή στην οποία προσέλαβαν τη Ριάννα για ηθοποιό...

Μια χαρά παίζει η Ριάννα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...