Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φάνηκε το ταλέντο της Ριάνα ήδη απ' το τρέιλερ και μόνο.

Την έχουν ακούνητη να κοιτάει με βλέμμα απλανές :shifty:

Ένα νέο αστέρι γεννιέται :eek:

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ότι είπαν οι ανωτέρω με ένα ακόμα ΑΛΛΑ.... ήθελα άλλη 1 ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ. Όσοι το είδαν θα καταλάβουν ότι προς το τέλος (you don't say ^^) ήθελε 1 ακόμα και μετά θα μιλούσαμε για τιτανομέγιστο αριστούργημα pew pew lazer beams wtf ffs bbq

Βασικά τώρα που το λες εγώ είχα παρατηρήσει κάτι σε ένα trailer* το οποίο και περίμενα στην ταινία αλλά δεν το είδα(εκτός κ αν το έχασα κάπως)

http://www.youtube.com/watch?v=qDMXkPfxjOc&feature=player_detailpage#t=118s

έχω την εντύπωση ότι την σκηνή που παραθέτω την αντικατέστησαν...(στα 2:01)

Δημοσ.

Ηταν εντελως αθλια στο εργο. Εμενα μου αρεσε και ο Landry (αυτος με το καπελο) λογω friday night lights (και λογικο μιας και το εργο ειναι του berg)

Πειτε μου τωρα οτι δεν πωρωθηκατε οταν επαιξε το thunderstruck...

Mια σκηνη δεν εβαλε ο σκηνοθετης που θα ΕΠΡΕΠΕ

syl7Y.jpg

Δημοσ.

Οσο αφορα την Ριανα,μην αγχωνεσαι μονο σε μια σκηνη λεει ενα Boom! και αυτο ηταν.

Οδευει ολοταχως για Οσκαρ δηλαδη.Τα παππουδια και οι αγαμητες της Ακαδημιας ειμαι σιγουρος οτι θα δουν την ποιηση και την υπαρξιακη απογνωση πισω απο αυτο το Boom!.

Ο πρωταγωνιστης βεβαια ξετυλιγει για δευτερη φορα φετος το απιστευτο υποκριτικο του ταλεντο.Τετοιο αστερι χρονια ειχε να βγαλει το Hollywood.Ενας γαιδαρος θα επαιζε καλυτερα.Θα κανει και το 3/3 με το Savages οπου θα γελασει και ο καθε πικραμενος με τον Stone που ξεπουπουλιαζει ενα αξιολογο βιβλιο με ενα cast σκετο μπουρδελο.

Δημοσ.

Γενικά είχε καλές μουσικές επιλογές,πωρώτικ σε αρκετές σκηνές..

Ρε συ Toufas εξήγησε μου κάτι μήπως είδες κάτι που δεν είδα...

Όταν εκείνος ο nerd πάει μέσα από τους εξωγήινους να πάρει αυτό που χρειαζόταν,μια βαλίτσα, και τον παίρνει πρέφα ένας alien για ποιό λόγο τον αφήνει να φύγει?

Υ.Γ αυτό το Boom όμως γαμάει όλη την υπόλοιπη σκηνή γ@μημένη Ριάνα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οδευει ολοταχως για Οσκαρ δηλαδη.Τα παππουδια και οι αγαμητες της Ακαδημιας ειμαι σιγουρος οτι θα δουν την ποιηση και την υπαρξιακη απογνωση πισω απο αυτο το Boom!.

Ο πρωταγωνιστης βεβαια ξετυλιγει για δευτερη φορα φετος το απιστευτο υποκριτικο του ταλεντο.Τετοιο αστερι χρονια ειχε να βγαλει το Hollywood.Ενας γάϊδαρος θα επαιζε καλυτερα.Θα κανει και το 3/3 με το Savages οπου θα γελασει και ο καθε πικραμενος με τον Stone που ξεπουπουλιαζει ενα αξιολογο βιβλιο με ενα cast σκετο μπουρδελο.

Αυθεντική φωτο του πρωταγωνιστή

Επεξ/σία από kostas_dr
Δημοσ.

Γενικά είχε καλές μουσικές επιλογές,πωρώτικ σε αρκετές σκηνές..

Ρε συ Toufas εξήγησε μου κάτι μήπως είδες κάτι που δεν είδα...

Όταν εκείνος ο nerd πάει μέσα από τους εξωγήινους να πάρει αυτό που χρειαζόταν,μια βαλίτσα, και τον παίρνει πρέφα ένας alien για ποιό λόγο τον αφήνει να φύγει?

Υ.Γ αυτό το Boom όμως γαμάει όλη την υπόλοιπη σκηνή γ@μημένη Ριάνα

Δεν το καταλαβα ουτε εγω. Μαλλον επεσε ψαλιδι εκει στο μονταζ οπως και στις πιο πολλες σκηνες στο νησι.

Δημοσ.

Καλά πρώτον όποιος πήγε περιμένοντας να μην δεί αμερικανιά,ας μην πήγαινε γιατί αυτό ήταν given...

Δεύτερον,νταξ ρε αδερφέ έχεις τον Τζαπανιζ κομαντερ να κάνει αυτά που κάνει,δεν ήταν και τόσο αμερικάνο η φάση :-D

Δημοσ.

Πριν μιάμιση ώρα βγήκα απ'την αίθουσα. Μέτρησε το ταινιάκι παιδιά, δράση, εφφέ, και γαμώ. Όσοι σκέφτεστε να πάτε να το δείτε, μην...το πολυσκέφτεστε! Κάντε το! :-D

Ομολογώ ότι μετά το trailer είχα μερικούς ενδοιασμούς, γιατί μου άφησε ελαφρώς "γεύση Transformers". You know: "Ρε μπας κι είμαι βλάκας; Δεν καταλαβαίνω τί είναι αυτό που βλέπω, μέταλλα να κοπανιούνται, ποιος κερδίζει ποιον κλπ". Τελικά αποδείχθηκε πως κακώς αγχώθηκα, στο Battleship δεν είχα το ίδιο πρόβλημα, μια χαρά...

Δημοσ.

Καλά πρώτον όποιος πήγε περιμένοντας να μην δεί αμερικανιά,ας μην πήγαινε γιατί αυτό ήταν given...

Δεύτερον,νταξ ρε αδερφέ έχεις τον Τζαπανιζ κομαντερ να κάνει αυτά που κάνει,δεν ήταν και τόσο αμερικάνο η φάση :-D

Υπαρχει λογος που ειχαν την τιμητικη τους και τα Τζαπανια σε αμερικανικη στρατοκαυλη ταινια με κεντρικο θεμα τον ναυτικο στολο:

http://en.wikipedia.org/wiki/Treaty_of_Mutual_Cooperation_and_Security_between_the_United_States_and_Japan

Δημοσ.

παιδιά μου είπαν να τη δούμε και φυσικά δεν περιμένω ερμηνείες και τρελά σενάρια, και γουστάρω και τα fx και τη δράση

αλλά έχει normal διαλόγους ή είναι εντελώς κωμωδία σαν το independence day?

για δράση είμαι μέσα αλλά δεν θέλω να δω και παιδικά

..και να πληρώσω κερατιάτικα

Δημοσ.

Ευτυχως δεν άκουσα τις κακές κριτικές και πήγα και την είδα.

Πέρασα ένα ευχάριστο 2ωράκι με αντροπαρέα. Ακριβως αυτο που θελαμε να δουμε.

Ενα πράμα σα τους τρανσφορμερ με άλλη υπόθεση.

Μια χαρά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...