Toufas Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 To ειδα πριν λιγο. Αν σας αρεσε το independence day, θα σας αρεσει και αυτο. Γαματο εργακι, καρα γουσταρα. Οσοι εχετε μια αγαπη για καραβια και λιγο στρατηγικη θα σας αρεσει ακομα πιο πολυ. Μην αρχισετε τα κλασσικα "αμερικανικες μπουρδες", προφανως ειστε σε λαθος thread. Το πως κανανε τα pegs να χτυπανε ηταν αρκετα εξυπνο.
gatokoritso Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 ενδιαφερον μιας και λατρευω το independence day αλλα βλεποντα το τρειλερ για το battleship μου φαινεται σαν οτι φτιαχτηκε απο χαμενες σκηνες απο transformers.δεν ξερω..μπορει και να ειμαι προκατειλημμένη μιας και δεν γουσταρω transformers.
Toufas Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Καμια σχεση παιδια. Κατι ηχοι ναι, αλλα robots δεν εχει
Bspus Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Αντε και Monopoly του χρονου. Κοινωνικο δραμα με μεγαλοξενοδοχους και διεφθαρμενους αστυνομικους που τους πιανουν και τους βαζουν στη φυλακη επειδη καναν σταση στη λαθος γωνια τη λαθος στιγμη
Cue Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Αν σας αρεσε το independence day, θα σας αρεσει και αυτο. Όπα, πρόσεχε τι λες. Το ID4 είναι ταινία ορόσημο. $817,400,891 τζίρο παγκόσμια. Είναι όντως σε αυτό το επίπεδο ή απλά στυλ?
gavros10 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Όπα, πρόσεχε τι λες. Το ID4 είναι ταινία ορόσημο. $817,400,891 τζίρο παγκόσμια. Είναι όντως σε αυτό το επίπεδο ή απλά στυλ? πλακα κανεις ετσι; τοσα πολλα εβγαλε;
Toufas Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Όπα, πρόσεχε τι λες. Το ID4 είναι ταινία ορόσημο. $817,400,891 τζίρο παγκόσμια. Είναι όντως σε αυτό το επίπεδο ή απλά στυλ? To χαρηκα πιο πολυ το χτεσινο. Νταξ απο σεναριο δεν περιμενα πολλα, αλλα το εργο με διασκεδασε απιστευτα.
skiabox Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 To ειδα πριν λιγο. Αν σας αρεσε το independence day, θα σας αρεσει και αυτο. Γαματο εργακι, καρα γουσταρα. Οσοι εχετε μια αγαπη για καραβια και λιγο στρατηγικη θα σας αρεσει ακομα πιο πολυ. Μην αρχισετε τα κλασσικα "αμερικανικες μπουρδες", προφανως ειστε σε λαθος thread. Το πως κανανε τα pegs να χτυπανε ηταν αρκετα εξυπνο. Καλά μην παίρνεις στα σοβαρά και εσύ αυτούς που θα ψηφίσουν κατά 40% τους χειρότερους managers του κόσμου(ακόμα και οι χιμπατζήδες έλεγε μια έρευνα δεν ξαναψήφισαν αυτούς που τους κορόιδεψαν 3-4 φορές συνεχόμενες).
Toufas Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Παντως νομιζω οτι κανω κακο στο εργο. Εγω πηγα περιμενοντας μια μουφα, και χαρηκα που στο τελος ειχα αδικο ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!!!111
Stavrakas13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μετά το Battle LA είμαι λίγο(πολύ)διστακτικός,αλλά θα το τσεκάρω κ αυτό...
Toufas Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μετά το Battle LA είμαι λίγο(πολύ)διστακτικός,αλλά θα το τσεκάρω κ αυτό... Η μερα με την νυχτα. Και εμενα αυτο το εργο μου ρθε στο μυαλο, το πως γινεται να διαφερουν τοσο.
KilliK Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Aλλο ενα πανακριβο σκουπιδι απο το Hollywood για τον lowest common denominator. no thanks,i ll pass.
kostas_dr Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Απ' το τρέιλερ (που πάντα έχει τις καλύτερες σκηνές του έργου) μου φαίνεται απίστευτη μάπα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα