Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To ειδα πριν λιγο.

Αν σας αρεσε το independence day, θα σας αρεσει και αυτο. Γαματο εργακι, καρα γουσταρα.

Οσοι εχετε μια αγαπη για καραβια και λιγο στρατηγικη θα σας αρεσει ακομα πιο πολυ.

Μην αρχισετε τα κλασσικα "αμερικανικες μπουρδες", προφανως ειστε σε λαθος thread.

Το πως κανανε τα pegs να χτυπανε ηταν αρκετα εξυπνο.

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ενδιαφερον μιας και λατρευω το independence day αλλα βλεποντα το τρειλερ για το battleship μου φαινεται σαν οτι φτιαχτηκε απο χαμενες σκηνες απο transformers.δεν ξερω..μπορει και να ειμαι προκατειλημμένη μιας και δεν γουσταρω transformers.

Δημοσ.

Αντε και Monopoly του χρονου. Κοινωνικο δραμα με μεγαλοξενοδοχους και διεφθαρμενους αστυνομικους που τους πιανουν και τους βαζουν στη φυλακη επειδη καναν σταση στη λαθος γωνια τη λαθος στιγμη

Δημοσ.

Αν σας αρεσε το independence day, θα σας αρεσει και αυτο.

Όπα, πρόσεχε τι λες. Το ID4 είναι ταινία ορόσημο. $817,400,891 τζίρο παγκόσμια.

Είναι όντως σε αυτό το επίπεδο ή απλά στυλ?

Δημοσ.

πλακα κανεις ετσι; τοσα πολλα εβγαλε;

Δημοσ.

To χαρηκα πιο πολυ το χτεσινο. Νταξ απο σεναριο δεν περιμενα πολλα, αλλα το εργο με διασκεδασε απιστευτα.

Δημοσ.

To ειδα πριν λιγο.

Αν σας αρεσε το independence day, θα σας αρεσει και αυτο. Γαματο εργακι, καρα γουσταρα.

Οσοι εχετε μια αγαπη για καραβια και λιγο στρατηγικη θα σας αρεσει ακομα πιο πολυ.

Μην αρχισετε τα κλασσικα "αμερικανικες μπουρδες", προφανως ειστε σε λαθος thread.

Το πως κανανε τα pegs να χτυπανε ηταν αρκετα εξυπνο.

Καλά μην παίρνεις στα σοβαρά και εσύ αυτούς που θα ψηφίσουν κατά 40% τους χειρότερους managers του κόσμου(ακόμα και οι χιμπατζήδες έλεγε μια έρευνα δεν ξαναψήφισαν αυτούς που τους κορόιδεψαν 3-4 φορές συνεχόμενες).

Δημοσ.

Παντως νομιζω οτι κανω κακο στο εργο. Εγω πηγα περιμενοντας μια μουφα, και χαρηκα που στο τελος ειχα αδικο

ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!!!111

Δημοσ.

Μετά το Battle LA είμαι λίγο(πολύ)διστακτικός,αλλά θα το τσεκάρω κ αυτό...

Η μερα με την νυχτα. Και εμενα αυτο το εργο μου ρθε στο μυαλο, το πως γινεται να διαφερουν τοσο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...