Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι έχω ένα κόλλημα με τη σειρά 7, όπως τα λες είναι. Εάν η 7970 είναι η δεύτερη γρηγορότερη μονοπύρηνη κάρτα γραφικών, η πρώτη και καλύτερη κάρτα γραφικών δηλαδή ποιά είναι? Φαντάζομαι θα εννοείς κάτι σε nvidia. Από περιέργεια ρωτάω έτσι. :P

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το κόλλημα σου στην σειρά 7 πως το δικαιολογείς;Απλά επειδή είναι φρέσκο προϊόν;

Sent from my GT-I9000 using Insomnia

Δημοσ.

Καταρχάς nvidia δεν κοιτάω καθόλου, ούτε με ενδιαφέρει καν!

Στην αρένα amd λοιπόν, θα προτιμούσα μία σειρά 7, από μία σειρά 6, καταρχάς γιατί η 6 σειρά είναι στα τελευταία στάδεια ζωής της.

Πάντως αν η μητρική μου είχε δυνατότητα για 2 Χ 6870 HD θα πήγαινα με τα χίλια. :P

Δημοσ.

Στην αρένα amd λοιπόν, θα προτιμούσα μία σειρά 7, από μία σειρά 6, καταρχάς γιατί η 6 σειρά είναι στα τελευταία στάδεια ζωής της.

Τι ακουωω βραδιατικααα..!!!!! Δηλαδη θες ν μ πεις οτι η 6950->6970 τελιωσανε...Ειναι για πεταμα????Εεε δεν παμε καλααα..!!!Κατι τετοια ατομα φαγανε την χωρα μας...Ειχανε bmw M4 και μολις βγηκε το M6 λεγανε,σαπισε το M4 παμε ν παρουμε το Μ6..!!!Αυτο π καταλαβαινω ειναι οτι προσπαθεις ν πισεις τον ευατο σου οτι η καρτα σου ειναι σαπια και να τον κανεις ν νομιζεις οτι κανει σωστες επιλογες..!!!Λοιπον εγω πιστευω οτι η 6870 κραταει χαλαρα ακομα 2 χρονακια και τα παιζεις ολα σχεδον τερμα..!!!!!Με ενα καλο επεξεργαστη βεβαια..!!Τωρα εαν εσυ νομιζεις πως παιρνοντας μια 7970 θ γινεις θεος..Αμε παρτην εσυ θα σκασεις τα 500 ευρωπουλα..!!!! Εγω οτι ειχα ν πω το ειπα..!! Κανεεε οτι νομιζεις!!!!

Δημοσ.

Λογικα εννοει την GTX 580.

Ρε συ Trex οι i5 2500 και οι i7 2600 ποση αξιοπρεπης διαρκεια ζωης εχουν?

EDIT:

Αν θες σειρα 7χχχ περιμενε λιγο γιατι

http://www.tomshardware.com/news/Radeon-HD_7970-HD_7970-HD_7770-GTX_680,15340.html#xtor=RSS-998

Tην 680 εννοούσα βασικά. Για gaming λες? Ούτε σε 3 χρόνια δεν θα δημιουργήσουν bottleneck αν αυτό ρωτάς. Στις αναλύσεις για τις οποίες μιλάμε το βάρος πέφτει στην κάρτα και για τις κακιές πορτιές οι επεξεργαστές αυτοί είναι από υπεραρκετοί έως θηριώδεις.

Καταρχάς nvidia δεν κοιτάω καθόλου, ούτε με ενδιαφέρει καν!

Πάντως αν η μητρική μου είχε δυνατότητα για 2 Χ 6870 HD θα πήγαινα με τα χίλια. :P

Καταρχήν τι θα πει δεν κοιτάω και δεν με ενδιαφέρει. Αν είναι καλύτερη ή φτηνότερη θα την κοιτάξεις μια χαρά. Ότιδήποτε άλλο στερείται σοβαρότητας και όπως καταλαβαίνεις δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο διαλόγου.

Να σε ρωτήσω λοιπόν: Η σειρά 6 τα έφτυσε ε? Ωραία. 7770 ή 6870? Δεν τίθεται ζήτημα. Δεν μπορείς να αγοράζεις pc parts όπως οι γυναίκες συνολάκια. Όχι τίποτα άλλο αλλά θα αναιρέσω και το επιεικές "ημιμάθεια" και θα πω "άγνοια".

!Λοιπον εγω πιστευω οτι η 6870 κραταει χαλαρα ακομα 2 χρονακια και τα παιζεις ολα σχεδον τερμα..!!!!!

Δύσκολο αυτό.

Δημοσ.

Σχεδον ειπα Δεινο..!!Και πες αστην την 68χχ το παιδι λογικα θελει high end,ωραια ας δουμε το high end της σειρας 6χχχ... μια 6950 δεν θα του κακοπεσει καθολου..Ειδικα εαν γινεται και 6970 κραταεειι ανεταααα..!!!

Edit: http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/61796-sapphire-6970-2gb-dual-fan/ ετσι θα κανει μια φθηνη και πολυ καλη αναβαθμιση..!!!

Δημοσ.

μια 6950 δεν θα του κακοπεσει καθολου..

Aν έχεις ήδη 6870 δεν αξίζει να πας σε 6950. Ας πάρει όποια κάρτα θέλει ο φίλος και μακάρι να την χαρεί. Εγώ παρενέβην μόνο για να διορθωθούν κάποιες ανακρίβειες γιατί το θέμα δεν είναι μόνο μεταξύ TS και συμμετεχόντων, διαβάζουν κι άλλοι.

Δημοσ.

Tην 680 εννοούσα βασικά. Για gaming λες? Ούτε σε 3 χρόνια δεν θα δημιουργήσουν bottleneck αν αυτό ρωτάς. Στις αναλύσεις για τις οποίες μιλάμε το βάρος πέφτει στην κάρτα και για τις κακιές πορτιές οι επεξεργαστές αυτοί είναι από υπεραρκετοί έως θηριώδεις.

Οπ ναι το ειδα οτι βγηκε η 680 στο λινκ του TomsHardware

Ευτυχως που κρατανε οι Sandy γιατι θα κλεγα τα λεφτα που εσκασα για το 2600κ

EDIT:

Κακίες πορτιές = GTA IV φαντασου οτι σε full γραφικα εχω 20FPS με lag :P

Ας ελπισουμε οτι το V δεν θα ειναι ετσι γιατι θα θελουμε 680quad για να παιξουμε :D

Δημοσ.

5% διαφορά αναμένεται να έχουν οι ivy. Όσο για τον 2600K που πήρες, αν θυμάμαι καλά τον πήρες για gaming οπότε μπορείς και τώρα να κλαις ένα 100ρικο. :P

Στο gaming δεν θα κρατήσει παραπάνω από τον 2500K.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...