enas_bibikos Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Ξερετε καποιο αξιόπιστο site εξωτερικού που να μπορω να προμηθευθώ το New Ipad γιατι εδώ δεν έχει κανείς απ'ότι έχω κοιτάξει. Ευχαριστώ
grek77 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Ξερετε καποιο αξιόπιστο site εξωτερικού που να μπορω να προμηθευθώ το New Ipad γιατι εδώ δεν έχει κανείς απ'ότι έχω κοιτάξει. Ευχαριστώ Δες το παρακάτω link.
kanesaxo Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Δημοσ. 21 Απριλίου 2012 Φίλε μου την παρασκευή είχε αρκετά κομμάτια το mgmanager και σήμερα κάποια λίγα το msystems. Οπότε χτύπα ανελέητα. Εγώ βρήκα το mgmanager κατα λάθος και είχαν παραλάβει μόλις πριν μιση ώρα απο την κλήση μου. Δεν έχουν σειρά προτεραιότητας και λοιπές αηδίες.
basilis5 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 την παρασκευη ψαχνοντας να βρω το 2 για δωρο, πηρα πανω απο 10 τηλ σε διαφορα μαγαζια στην αθηνα.. κανεις δεν ειχε το 2 (wifi) και πολλοι (μαζι και το προαναφερθεν mg manager) μου αντιπροτειναν να παρω το 3 που το ειχαν..εψαξες για το 3 και δεν το βρηκες πουθενα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα