odys4555 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Καλησπερα σε ολους.θελω την βοηθεια σας....το sony ericsson arc τι λεει σαν κινητο?αυτο η το sony ericsson neo v.το βρηκα μεταχειρισμενο στα 190.σε πολυ καλη κατασταση...τι μου λετε να κανω?περιμενω την βοηθεια σας.ευχαριστω
christs Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Καλησπερα σε ολους.θελω την βοηθεια σας....το sony ericsson arc τι λεει σαν κινητο?αυτο η το sony ericsson neo v.το βρηκα μεταχειρισμενο στα 190.σε πολυ καλη κατασταση...τι μου λετε να κανω?περιμενω την βοηθεια σας.ευχαριστω καλησπερα. δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος να δωσεις κοντα στα 200 ευρω για να παρεις το arc μεταχειρισμενο, σε σχεση με το Neo V, εκτος και αν θελεις το κινητο σου να εχει πανω απο 4 ιντσες μεγεθος οθονης, σε σχεση με τις 3.7 ιντσες του Neo. ριξε μια ματια και στο λινκ Link Κατα τη γνωμη μου πανε σε καινουριο κινητο και ασε το μεταχειρισμενο, απο τη στιγμη που μαλιστα δεν ειναι και καμια τρελη τιμη. my 2 cents.
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Καλύτερα πάρε το Neo V αντί για ένα αγνώστου προέλευσης Arc.
Xristaras12 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Καλύτερα πάρε το Neo V αντί για ένα αγνώστου προέλευσης Arc. κ εγω αυτο ειπα στο προηγουμενο που κλειδωθηκε. στην τελικη αν θες το arc το εχουν τα medimarkt 250 ευρα!(τουλαχιστον στο ρεντη που πηγα τη Μ.δευτερα ειχαν πολλα κομματια και σε μαυρο και σε ασημι)
odys4555 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 οκ φιλε μου εχεις δικιο,συγνωμη....δεν θα ξαναγινει να ανοιξω και αλλο θεμα... ξερει κανεις αν τα media m το στελνουν Γιαννενα γιατι δεν ειμαι απο Θεσσαλ-Αθηνα
marios32 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να το πάρεις από το κατάστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα