traganeus Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Ξέρετε τι παίζει με αυτό το μαγαζί? Είναι αυθεντικά? Με προβλημάτισε πολύ που έχει ως τρόπους πληρωμή visa ή western union. Δεν βρήκα καμια ιδιαίτερη αναφορά απο το google.... για πείτε τίποτα και εσείς.
isay Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Κλασσική κινεζιά. Μακριά. Στην καλύτερη θα παραλάβεις φθηνιάρικες απομιμήσεις. Στη χειρότερη απλώς θα χάσεις τα λεφτά σου και ο αριθμός της πιστωτικής σου θα κάνει βόλτα σε διάφορους ιστοτοπους.
gatoulis Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Αγόρασε απο το official site,στέλνει έλλαδα χωρίς τέλωνειο πλέον .
HERTHAN Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Αγόρασε απο το official site,στέλνει έλλαδα χωρίς τέλωνειο πλέον . Ειναι σιγουρο? Εχεις παρει καθολου απο εκει?
gatoulis Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Ειναι σιγουρο? Εχεις παρει καθολου απο εκει? Ναι αμε και απο hollister,σε τρεις μερες είχαν έρθει. Απλα έχει 25 € μεταφορικά.
tzinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 25 ευρο μεταφορικα οντως λεει για ελλαδα, αλλα δεν θα εχει και τελωνειο αφου ερχετε απο αμερικη?? βασικα το μονο αμερκομπι που εχω παρει ειναι μια φορμα απο ebay.uk και παρολο που εχω διαβασει οτι σαν μαρκα εχει τα παντα στενα, η φορμα στο xl μου βγηκε τεραστια!! Τωρα αν ηταν μαιμου δεν ξερω, χοντρη και βαμβακερη ητανε, αλλα θελει πολυ σφιξημο η διπλωμα στο λαστιχο λολ! Το ιδιο επαθα και με μια φλις ζακετα superdry. Και εκει διαβασα οτι εχει στενα νουμερα και πηρα xxl αλλα τελικα ειναι μεγαλη. Τουλαχιστον αυτη την φοραο ανετα, δεν ειναι και πολυ χαλι το νουμερο, λιγο στον λαιμο ξεφευγει. Δυστηχως τα νουμερα ειναι παντα τζογος. Ειδικα για μενα που ειμαι ψηλος, με αδυνατα ποδια, αλλα κοιλιτσα! πχ σε franklin marshall Μου ειναι ανετα μονο xxl. σε αλλες μαρκες xl ειναι συνηθως μια χαρα.
gatoulis Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δεν ερχονται απο αμερικη αλλα απο ευρωπη.εγω πάντως δεν πλήρωσα τελωνείο. Άλλωστε λέει INTERNATIONAL DUTIES & TAXES Orders shipped within our European region will not be subject to any additional duties and taxes upon entering the country.
tzinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 αρα φευγουν απο καμια αγγλια μαλλον. Διοτι οταν παταω να διαλεξω ελλαδα, δεν βλεπω να αλλαζει κατι σε ελλαδα, united kingdom βγαζει. Πολυ καλο αυτο παντος, αν μπορεις να παρεις οτι γουσταρεις απο αμπερκομπι οριτζιναλ και με μονο 25 ευρο μεταφορικα ειναι μια χαρα. Αλλωστε απο ολλα τα εγγλεζικα σαιτ που παραγγελνω διαφορα, παντα κανα 15ρι λιρες ειναι τα μεταφορικα. Και απο ebay τοσο περιπου ειχα δωσει και δεν ξερω και αν ειναι και οριτζιναλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα