Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eιμαι νεα στη παρεα σας και θα ηθελα οποιος μπορει να με βοηθησει!

στο asrire one μου στη προσπαθεια να εγκαταστησω xp -με ελληνικα αυτη τη φορα- μεσω bootable usb flash αντιμετωπισα προβλημα με τα bios,στο setup menu των bios με δυσκολια εκανα ρυθμισεις γιατι κολλουσε μετα απο 2-3 πληκτρα που πατουσα...με τα πολλα εκανα flash τα bios,και μετα μου παρουσιαζε ελλειψη αρχειου hal.dll,το οποιο και ''εβαλα'' αντικαθιστωντας το αλλο που υπηρχε στο system32(εβαλα μαλλον το αρχειο που ηταν για ελληνικα xp pro ενω ειχα αγγλικα home...το ξερω ειμαι ξανθια αλλωστε....) και τοτε αρχισαν μεγαλυτερα προβληματα δεν εμπαινε πλεον καθολου σε περιβαλλον windows.βρισκοντας απο γνωστο usb cd drive,οποιες φορες καταφερα να αρχισω μπουταρισμα(και απο cd απλα xp και απο bootable)παντα κολλουσε καμια φορα φτανοντας μεχρι την μπλε οθονη του setup και κολλουσε εκει...δοκιμασα μεχρι κ linux βαλω αλλα τπτ...τωρα πλεον με bootable cd των xp μου βγαζει επιλογες κανονικη εκκινηση και επιδιορθωση,με την πρωτη επιλογη μου βγαζει load needed dlls for kernel... και με τη δευτερη οτι δεν ειναι δυνατη κτλ....

Μπορει να με βοηθησει καποιος????????????

Δημοσ.
τωρα πλεον με bootable cd των xp μου βγαζει επιλογες κανονικη εκκινηση και επιδιορθωση,με την πρωτη επιλογη μου βγαζει load needed dlls for kernel... και με τη δευτερη οτι δεν ειναι δυνατη κτλ....

Αυτό σημαίνει ότι ξεκινάει από τον σκληρό και «πηδάει» εντελώς το cd.

Κατέβασε το Hiren’s BootCD και αν σε αφήσει ξεκίνησε το ή από cd ή από usb flash μπες σε κάποιο από τα partition tools και σβήσε όλα τα διαμερίσματα που έχει ο δίσκος μετά δοκίμασε ξανά να κάνεις εγκατάσταση τα XP.

Δημοσ.

Δυστυχώς μπουταρει και μολις βγει ο πινακας επιλογων κολλαει....... :(

Μισό για να καταλάβουμε. Έβαλες το Hiren's όπως σου είπε ο TheELF και μόλις βλέπεις το boot menu (του Hiren's) το laptop κολλάει?

Δημοσ.

ναι ακριβως ετσι....(δεν ξερω αν ειναι σατα...που μπορω να το δω ?μοντελο ειναι το ΑΟΑ150)

Αυτό δεν είναι λογικό εκτός κι αν έχεις hardware πρόβλημα ή υπερθέρμανση. Εαν μπορείς ακολούθησε τη αυτή τη διαδικασία για lights out flashάρισμα και δοκίμασε πάλι να ξεκινήσεις από το Hiren's.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...