Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Για την χρήση που ανέφερες αυτός που σου προτείνω θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος.

Μεχρι να αποφασισει να τρεξει 3 - 4 προγραμματα μαζι και να γινατισει!

Sent from my HTC Explorer A310e using Insomnia

Δημοσ.

Ναι τα πιστευω... βαλε το διπυρηνακι να τρεξει παραλληλα κανενα game+ photoshop + browser με καμια 10αρια tabs ανοιχτα + αποσυμπιεση αρχείου και μετά έλα να μου πεις αν αποκρινεται το συστημα καλυτερα απο καποιο με τον 960Τ.

Δημοσ.

Game και photoshop και browser ταυτόχρονα? Καταλαβαίνεις ότι δεν είναι σοβαρό αυτό και ότι δεν το κάνει κανένας.

Τεσπα, έφαγες κόλλημα, τα είπες, τα είπα, γιατί να χαλάμε κάθε thread. Πιστεύεις ότι υπάρχει περίπτωση να με πείσεις ή να σε πείσω?

Δημοσ.

Ναι ρε συ ταυτοχρονa γτ οχι?? γιατι πρεπει να μπαινω στην διαδικασία να κλείνω τα παντα απο πισω οταν θελω να τρεξω ενα παιχνιδι για λιγο? Για να έχω 8 fps παραπανω στα Games που ουσιαστικά ειναι το μοναδικο που έχει να μου προσφέρει παραπάνω ο Ιντελ σε σχεση με τον amd!

Το σενάριο που παρουσιάζω παραπανω είναι ακρως ρεαλιστικό ασχετος αν το κανεις εσυ η οχι...

Δεν είναι λιγοι αυτοι που θελουν ανα πασα στιγμη να εχουν απο πισω ανοιχτο browser η οποιοδηποτε αλλο προγραμα να παιζουν λιγο και μετα με alt+tab να γυρνάνε σε αλλη δουλεια και μετα ξανα στο game χωρις να χρειαζεται να αναλώνται στο ανοιξε κλεισε του καθε προγράμματος καθε φορά που θέλουν να κανουν την αλλαγή.

Δημοσ.

Οκ. σηκώνω τα χέρια ψηλά. Πρώτη φορά το ακούω και το βρίσκω τραγικό. Αν συμβαίνει πάντως τι να πω.

Προτείνω τότε να γινει ενα poll πανω στο συγκεκριμένο θεμα για να δεις οτ εισαι μειοψηφία μπας και παωεςι καποια στιγμή να προτείνεις αυτόν το καταραμενο διπύρηνο!

Δημοσ.

θα ηθελα κατι σε amd.εχω δωσει απειρα λεφτα τα 15 χρονια που ασχολουμε με υπολογιστες σε ιντελ.δεν λεω ,δεν με προδωσανε ποτε αλλα ειναι 20-30% πιο ακριβοι σε σχεση κοστος-αποδοση.το χασμα που υπηρχε πριν 15 χρονια νομιζω οτι το εχει καλυψει η amd και ειναι αξιοπιστη.σκεφτομαι για αυτον ποια η γνωμη σας?http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/AMD-FX-6100-AM3-3-3-GHz-14-MB-FD6100WMGUSBX.htm

Δημοσ.

τελικα αγορασα τα εξης

mb msi 870A-g54

4x2 ddr3 corsair 1600

cpu amd phenom II 960T

gaia sdi283

SSD OCZ 60GB SATA III

ΕΣΤΗΣΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ..ανοιγω 3 ταμπλετς στο youtube 5 6 στο facebook,αλλες 5 6 στο chrome k κ φορτωνουν ολες μπαμ.το αλλο τρομερο ειναι οτι ανοιγει το συστημα σε λιγοτερο απο 15 δευτερα...μαλον δεν σας λεω τιποτα σπουδαιο απλα ανακλυψα την αμερικη οπως οταν πηρα το galaxy s μετα απο ενα νοκια 5 6 χρονων.τωρα θελω να βαλω κανενα παιχνιδακι να δω πως παει αν και με την καρτα γραφικων που εχω δεν......(radeon Hd 6450).ποιο προτεινετε???

Δημοσ.

.καρτα γραφικων θα παρω μολις δω κανενα παιχνιδι που μ αρεσει. εχω να παιξω πανω απο 5-6 χρονια κατι.επισης εγινε υπερβαση στο badget... 380e

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...