KEFALAS1981 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Το μπουτάρισμα εφόσον έχεις τον ίδιο δίσκο έχει να κάνει με το bios της μητρικής. Προφανώς έχεις ενεργοποιημένες όλες τις επιλογές να διαβάζει όλες τις πληροφορίες και καθυστερεί. Τις μνήμες βάλε τις στην στοκ συχνότητα. Τις ταλαιπωρείς τζάμπα χωρίς να κερδίζεις απολύτως τίποτα. Δεν είναι Llano o sandy να επωφελειται απο υψηλά χρονισμένες μνήμες. Είτε 1333 είτε 2133 είναι ακριβώς το ίδιο στην πράξη. Θεωρώ αυτονόητο ότι έκανες φορματ, έτσι? ναι εχω κανει φορματ οι επιλογές απο το βιοσ για τον σκληρο ποιες ειναι για να τις απενεργοποιήσω; ευχαριστω με το λιανο απλα δεν ειχες πεσει σε προβληματικο κομματι? ναι και εγινε αντικατάσταση με καινουργιο απο την οκταβιτ
KEFALAS1981 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 καλησπερα . για να μην ανοιγω νεο θεμα αλλαξα την παστα που ειχε μεσα το στοκ cooler του ι5 2400 και εβαλα την Prolimatech PK-1 την εβαλα οπως ειναι στην φωτο αλλα εγω εβαλα λιγο λιγοτερη, περιπου τα 2/3 της συσκευασιας τις θερμοκρασιες πως τις βλεπετε ; και αυτες με 5 λεπτα linx 0.6.4 δεν ειναι υπερβολικα μεγαλες;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Όχι, έτσι πρέπει να είναι. Τις θερμοκρασίες που βλέπεις στο linx δεν θα τις δεις ποτέ σε πραγματική χρήση, μη σε απασχολεί. Μια χαρά είναι οι θερμοκρασίες σου. Και για να σου φύγει το άγχος δυο φωτο από τον δικό μου (2500) σε idle και full load με intel burn test (very high) με τη στοκ ψύχτρα:
KEFALAS1981 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 ωραια γιατι το φοβήθηκα λιγακι ευχαριστω Υ.Γ 89C ειχες ρε συ παναγια μου !! πρεπει να ειναι πολυ μαπα η στοκ ψυκτρα μου φενετε
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μπα. Μάπα δεν είναι. Έτσι κι αλλιώς όπως σου είπα και πριν αυτά τα προγράμματα δημιουργούν τελειώς πλασματικές συνθήκες φορτώματος που δεν θα συναντήσεις ποτέ. Πάνω από 60 δεν είναι ποτέ σε βαριές εφαρμογές και παιχνίδια. Παρόλαυτα την άλλαξα και πήρα μια ψυχτρούλα.
KEFALAS1981 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 ωραιος καλα εκανες , θα την αλλαξω και εγω μολις πιασουν η ζεστες ποια εβαλες ;βρηκες Καμια καλη φθηνή
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Με την Megahalems εδω, στα 4.5GHz με 1.26v και ανεμιστηρα στις ~1200rpm (δεν ακουγοταν καν), ειχα 49-50 σε linpack load με ~20 στο δωματιο. Με τη stock (ψυκτρα και παστα) σε εναν διπυρηνο SandyBridge Celeron G530 με undervolt στα 0.95v και τα ενσωματωμενα γραφικα ενεργοποιημενα σε linpack load επιασε... 39 βαθμους! :lol:
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 ωραιος καλα εκανες , θα την αλλαξω και εγω μολις πιασουν η ζεστες ποια εβαλες ;βρηκες Καμια καλη φθηνή Αυτή: http://www.skroutz.gr/s/417107/CoolerMaster-Vortex-Plus.html Πέρα απ το ότι δεν ήθελα ογκώδη γι αυτό και πήγα σε top down, κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά, ειδικά για μας που παιζουμε σε στοκ. Επίσης να ξερεις αν ενδιαφερθείς ότι είναι αθόρυβη ακόμα και στα τέρματα. Φωτο για αντιπαραβολή με τη στοκ σε idle και full load (πάλι με intel burn test):
KEFALAS1981 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Αυτή: http://www.skroutz.gr/s/417107/CoolerMaster-Vortex-Plus.html Πέρα απ το ότι δεν ήθελα ογκώδη γι αυτό και πήγα σε top down, κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά, ειδικά για μας που παιζουμε σε στοκ. Επίσης να ξερεις αν ενδιαφερθείς ότι είναι αθόρυβη ακόμα και στα τέρματα. Φωτο για αντιπαραβολή με τη στοκ σε idle και full load (πάλι με intel burn test): μια χαρα ειναι αυτη ρε συ για στοκ .και φθηνή και δεν μοιαζει με ψυγειο σαν τις αλλες εισαι και 30 βαθμους κατω θα την τσιμπησω σε κανα μηνα ευχαριστω
Δεινόσαυρος Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Δημοσ. 22 Απριλίου 2012 Χαχαχα Σαν ψυγείο, όπως το είπες. Σαν να έχει βγάλει καρκίνο η μητρική μου φαίνονται οι tower. Τις μνήμες τις γύρισες στοκ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα