Hal9000 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 H Google συνεχίζει τον ανασχεδιασμό των προϊόντων της και προχωράει σε μια πολύ σημαντική αλλαγή στο περιβάλλον του Google+, της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης η αλλιώς την εναλλακτική πρόταση της εταιρείας στο Facebook. Με 170 εκατομμύρια χρήστες, το νέο Google+ προσφέρει μια πιο εύκολη και όμορφη εμπειρία χρήσης με πρώτο χαρακτηριστικό την κάθετη μπάρα πλοήγησης στις ενότητες του η οποία πλέον μεταφέρεται από το πάνω μέρος. Με drag n drop ο χρήστης μπορεί να τοποθετήσει τις ενότητες με όποια σειρά θέλει ενώ με απλό πέρασμα του mouse πάνω από κάθε ενότητα, υπάρχει δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στις πιο δημοφιλείς λειτουργίες της εκάστοτε ενότητας. Ο διαμοιρασμός περιεχομένου είναι το πιο σημαντικό στοιχείο κάθε υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης και το ανανεωμένο Google+ φέρνει σημαντικές αλλαγές όπως μεγαλύτερες φωτογραφίες, έναν ειδικό χώρο που βλέπετε την «κίνηση» γύρω από το δικό σας περιεχόμενο. Τα hangouts η αλλιώς οι βιντεοκλήσεις, αποκτούν πλέον αποκλειστική σελίδα μέσω της οποίας μπορείτε να δείτε συζητήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη μεταξύ φίλων σας καθώς και μια λίστα με όλες τις προσκλήσεις φίλων σας. Μάλιστα μπορείτε να συμμετέχετε ακόμα και σε δημόσιες βιντεοσυζητήσεις (hangouts) που γίνονται σε διάφορα μέρη του κόσμου ή να δείτε ακόμα ζωντανές μεταδόσεις εκδηλώσεων. Το νέο Google+ θα εμφανιστεί στους λογαριασμούς των χρηστών του τις επόμενες ημέρες ενώ η εταιρεία δεσμεύεται για συνεχείς αναβαθμίσεις στα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας. http://www.youtube.com/watch?v=A3Atj57r15U Site: Google+ Blog Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amanitis Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Πολύ ωραία η νέα εμφάνιση αν και έχει γίνει πιο βαρύ και λίγο δύσκολο για τους νέους χρήστες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 ωραία η νέα εμφάνιση, ευκαιρία να ξαναμπώ μετά από 6 μήνες!!! απίστευτο μου φαίνεται που έχει 170.000.000 χρήστες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimpe Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 ωραία η νέα εμφάνιση, ευκαιρία να ξαναμπώ μετά από 6 μήνες!!! απίστευτο μου φαίνεται που έχει 170.000.000 χρήστες.... Και μένα αλλά από αυτούς πόσοι είναι ενεργοί είναι το θέμα αφού όποιος έχει account στο google με ένα κλικ το ενεργοποιεί και αυτό το κλικ έχει φροντίσει η google να το βλέπεις συχνά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Υπάρχει ακόμη αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nilosgr Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Είχα διαβάσει κάπου, ότι το 80% των χρηστών του Facebook έχει και g+ αλλά δεν το χρησιμοποιεί, απλά το έφτιαξε, ανέβασε φωτο και από τότε δεν ξαναμπήκε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amanitis Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Είχα διαβάσει κάπου, ότι το 80% των χρηστών του Facebook έχει και g+ αλλά δεν το χρησιμοποιεί, απλά το έφτιαξε, ανέβασε φωτο και από τότε δεν ξαναμπήκε... Το πιο πιθανόν! Έχει 170 εκ. χρήστες αλλά τι ποσοστό είναι ενεργό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Μου αρεσει η νεα σχεδιαση αλλα και παλι δεν ξερω τι μπορει να καταφερει απεναντι στο facebook Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Centurion Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει πως έμπλεξα με το g+. Μάλλον πάτησα κάποιο κουμπί καταλάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimex Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Από την αρχή ήμουν και παραμένω υπέρ του google+. Η λιτότητα και η κατεύθυνση στην οποία κινείται του δίνουν προβάδισμα έναντι του facebook στα μάτια μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niksakl Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Μα γιατί σας φαίνεται τόσο περίεργο οι χρήστες του να αυξάνονται; Η υπηρεσία είναι σχεδόν ενσωματωμένη στα android phones και οι ρυθμοί που αυτά αυξάνονται είναι σχεδόν θα είναι φυσιολογικό να έχουν κάποιο συσχετισμό με την αύξηση των χρηστών του google+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Μου αρεσει η νεα σχεδιαση αλλα και παλι δεν ξερω τι μπορει να καταφερει απεναντι στο facebook Μολις το facebook καταφέρει να μαζέψει και τον τελευταίο περιθωριακό, ιδιοτελή και ανώμαλο (κάθε είδους) που υπάρχει στο internet, τότε θα χρειάζεται ένας καθαρός χώρος* για όσους χρειάζονται το πραγματικό, απλό και χρηστικό social networking. Λέγε με google+ * μέχρι να βρωμίσει κι αυτός.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Πω ρε φίλε, τι μου θύμισες! Google plus... Με τα 600 μύρια χρήστες σε μια ώρα ή μέρα ή βδομάδα, δε θυμάμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niksakl Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Μολις το facebook καταφέρει να μαζέψει και τον τελευταίο περιθωριακό, ιδιοτελή και ανώμαλο (κάθε είδους) που υπάρχει στο internet, τότε θα χρειάζεται ένας καθαρός χώρος* για όσους χρειάζονται το πραγματικό, απλό και χρηστικό social networking. Λέγε με google+ * μέχρι να βρωμίσει κι αυτός.. pff.... ναι η έλλειψη face control είναι που μας χαλάει στο ίντερνετ... Επίσης εσύ για να εκφράσεις την ανιδιοτέλειά σου είσαι στα social networks και δε μπορείς ο δύστυχος, επειδή σε εμποδίζουν τα ρεμάλια που έχουνε μαζευτεί... Ξέρεις κάτι;; Επειδή δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσοι πολλοί ανώμαλοι/περιθοριακοί/πεςτονότιθες στην πραγματικότητα όσοι στο κάθε network, μάλλον θα έχουνε πολλά προφίλ. Αν ήταν τόσοι και εκεί έξω θα πήγαινε κατά διαόλου ο κόσμος. ΟΥΠΣ! wait a minute.... χμμμμ.... Δε θέλω να μπω καν στη διαδηκασία να σχολιάζω τις προφανείς καταβολές τέτοιων απόψεων.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsenex Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Εμένα δεν μου άρεσε ο πολύς άδειος χώρος στα δεξιά. Μένει ανεκμετάλευτος. Τους έστειλα και σχετικό feedback. Για να δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα