Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψάχνω games για το xbox 360

μετά απο καιρό είπα να ασχοληθώ με το xbox 360.

ψάχνω παιχνίδια αλλα απο τα καινούρια δεν βρήσκω κάτι που να μου αρέσει εκτος του dark souls. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει must παιχνίδια που πιθανόν να έχω παραλείψει , γιατι η αλήθεια είναι πως απο τότε που πήρα την κονσόλα δεν έπαιξα και πολυ. Δεν παίζω racing εκτος απο nfs και forza που τα έχω παίξει όλα.

εχω τα παρακάτω

• naruto broken bond
  • kameo
  • dark souls
  • dantes inferno
  • The darkness
  • GTA IV
  • ολα τα nfs
  • όλα τα forza
  • όλα τα COD (αν και δεν τρελαίνομαι για fps σε κονσόλα).
  • τα gow (αλλα για κάποιο λόγο ενώ οι περισσότεροι τα λατρεύουν εγώ τα βαριέμαι :-(

εκτός απο αυτά που ανέφερα υπάρχει κάποιο game που αξίζει να ασχοληθώ? (εκτος απο racing , ποδόσφαιρο ,fps).

Δημοσ.

μετά απο καιρό είπα να ασχοληθώ με το xbox 360.

ψάχνω παιχνίδια αλλα απο τα καινούρια δεν βρήσκω κάτι που να μου αρέσει εκτος του dark souls. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει must παιχνίδια που πιθανόν να έχω παραλείψει , γιατι η αλήθεια είναι πως απο τότε που πήρα την κονσόλα δεν έπαιξα και πολυ. Δεν παίζω racing εκτος απο nfs και forza που τα έχω παίξει όλα.

εχω τα παρακάτω

naruto broken bond

kameo

dark souls

dantes inferno

The darkness

GTA IV

ολα τα nfs

όλα τα forza

όλα τα COD (αν και δεν τρελαίνομαι για fps σε κονσόλα).

τα gow (αλλα για κάποιο λόγο ενώ οι περισσότεροι τα λατρεύουν εγώ τα βαριέμαι :-(

εκτός απο αυτά που ανέφερα υπάρχει κάποιο game που αξίζει να ασχοληθώ? (εκτος απο racing , ποδόσφαιρο ,fps).

Κοίταξε για τη σειρά halo. Πρέπει να σου αρέσουν! :D

Δημοσ.

Red Dead Redemption, (κορυφαιο)

Batman Arkham Asylum (ειναι παλιο αρα θα το βρεις φθηνα) και οταν το τελειωσεις με το καλο θα εχει φτηνηνει κιαλλο το Batman Arkham City που ειναι πιο νεα κυκλοφορια

Assasin's Creed απο το 2 και μετα

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιχνίδι σε Xbox 360

Παιδια πειτε κανενα καλο παιχνιδι για χβοχ!μην πειτε halo,gears κλπ..κανενα "αγνωστο" αλλα πολυ καλο παιχνιδι που να παιζει διπλο-coop!:-)

Sent from my Nexus S using Insomnia

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

προτάσεις για αγορά games

Καλημέρα σε όλους

θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιους τίτλους για το Xbox 360 θα ήθελα κατι σε στιλ Skyrim ή κάποιο adventure γιατί δεν έχω τι να παίξω :)

ευχαριστώ

Δημοσ.

Αλλη μια ψήφος στα Fallout, είναι ακριβώς στη φάση που ψάχνεις. 

Θα μπορούσες να παίξεις και το Oblivion, το προηγούμενο του Skyrim στη σειρά των Elder Scrolls, αλλά η άμεση σύγκριση με το Skyrim ίσως το κάνει ανυπόφορο για σένα. Εχει γεράσει αρκετά.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω για της προτασεις ειδα το wicher και μπορω να πω πως μου αρεσε αρκετα ειναι σαν το skyrim δεν τελειωνει? το fallout εχει levels,armors και τετοια σαν το skyrim δεν ξερω μου αρεσουν πολλυ αυτα τα games που εχεις εναν ηρωα και προσπαθεις να το κανεις πιο δυνατο,πανοπλιες,οπλα μαγιες και τετοια μεγαλος χαρτης..

Δημοσ.

To fallout εχει Levels,οπλα(ειναι και shooter) σε εντελως διαφορετικο περιβαλλον απο το skyrim.

Δες κανα trailer στο youtube.

Εμενα μου αρεσουν περισσοτερο απο το τα elder scrolls να σου πω την αληθεια.Κυριως λογο setting.

Δημοσ.

Το new vegas?

Oι περισσοτεροι εχω την εντυπωση οτι  εχουν αυτο ως καλυτερο.

Εμενα μου αρεσε λιγο περισσοτερο το 3.

Δημοσ.

Το new vegas ειναι πιο καινουργιο απο το 3? μπορεις να μου εξιγισεις την ιστορια λιγο ? καπως μου θυμισε λιγο wall-e οχι σαν game και ιστορια αλλα πως η γη εχει ερυμοθει και καταστραφει απο τους ανθρωπους?

και η μουσικη μου θυμιζει wall-e δεν ξερω αμα το εχεις δει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...