sir_platanight Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 εδω και μερικες μερες το πισι ενος φιλου μου ξεκινησε να κανει παγωματα(κολλαγε και επρεπε να κανεις restart για να ξανανιωσει)..εγω πιστεψα με την μια πως ειναι ραμ και συγκεκριμενα μια επιπλεον που ειχαμε βαλει εδω και κανα 3μηνο...τεσπα την εβγαλα αλλα τα ιδια!σημερα τον πηρα σπιτι μου...ομως ο υπολογιστης δεν ανοιγει,πατας το power Button φαινονται σαν να δουλευουν ολα μεσα αλλα ποτε δεν δινει σημα στην οθονη και μετα απο 10sec κλεινει και ξανανοιγει με διαστημα 5sec...νομιζα πως ειναι τροφοδοτικο(ειναι ενα της πλακας) αλλα δοκιμασα και το δικο μου και τα ιδια..μετα δοκιμασα σε καθε σλοτ μια ραμ αλλα και παλι τπτ!!εκανε τα ιδια..τι μπορει να ειναι ρε παιδια!!και δεν εχω και αλλα παρτς για να το παω βαθμικα!ο υπολογιστης αποτελειται απο μια msi μητρικη,εναν i3 και 8gb ram...για δωστε τα φωτα σας!!!
sir_platanight Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 και εγω αυτο πιστευω ρε γαμωτο...αλλα δεν εχω μητρικη να το τσεκαρω... εκανα clear cmos και τιποτα!! εκανα clear cmos και τιποτα!!
sir_platanight Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 αλλαξα μητρικη και κανει παλι τα ιδια!μονο παγωμα ομως...παιζει να ειναι επεξεργαστης?
stm00192 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 αλλαξα μητρικη και κανει παλι τα ιδια!μονο παγωμα ομως...παιζει να ειναι επεξεργαστης? Για ριξε μια ματια και στον σκληρο με το sentinel
sir_platanight Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 του εκανα τεστ με το προγραμματακι της wd και δεν βρηκε τιποτα!!ειναι καλυτερο το sentinel..?
stm00192 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 του εκανα τεστ με το προγραμματακι της wd και δεν βρηκε τιποτα!!ειναι καλυτερο το sentinel..? Απλα ειναι λιγο πιο αναλυτικο! Και σου εμφανίζει προβληματα που το διαγνωστικο τηςwd μπορει εσχεμενα να κρυβει!
veteranos123 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Να πω και εγώ κατι αλλα δεν ξέρω αν εχει σχέση.για βγάλε την καρτα γραφικων και δοκιμασε το με την onboard
sir_platanight Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 onboard καρτα εχει... Απλα ειναι λιγο πιο αναλυτικο! Και σου εμφανίζει προβληματα που το διαγνωστικο τηςwd μπορει εσχεμενα να κρυβει! θα το κοιταξω stm.. μετα την αλλαγη της μητρικης δεν εκανα φορματ στον σκληρο γτ υπηρχαν παρα πολλα πραγματα που δεν πρεπει να σβηστουν..και εχει ξεκινησει και κανει bsod..παιζει να φταει και ο σκληρος για το freeze?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα