Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Η λογική πάντως λέει πως κανονικά πρέπει να λείγει πρώτα στην seagate... αφοού αυτοί δεν ξέρουν πότε πουλήθηκε στο κατάστημα...

Δημοσ.

Η λογική πάντως λέει πως κανονικά πρέπει να λείγει πρώτα στην seagate... αφοού αυτοί δεν ξέρουν πότε πουλήθηκε στο κατάστημα...

σωστη η λογικη σου απλα στην western βαζουν καποιους μηνες παραπανω που θεωρουν αυτοι οτι θελει ο δισκος για να φυγει και να παει στην χωρα προορισμου και να πουληθει.γιατι η εγγυηση για αυτους ξεκιναει την ημερα που φτιαχτηκε ο δισκος αλλα δεν γινεται  εσυ να αγορασεις τον δισκο την ημερα που θα φτιαχτει.παντα περνανε μηνες μεχρι να τελειωσει το stock να μπει νεα παραγγελιακαι να πωληθει ο δισκος σε εσενα.δηλαδη μπορει ο δισκος να φτιαχτηκε ιανουαριο και να ξερουν οτι πχ σε ενα δυο μηνες θα φτασει στα καταστηματα στην ελλαδα.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

...Τέλος πάντων, αν κάποιος έχει απόδειξη τον παρακαλώ πολύ να μου την στείλει...

Δημοσ.

...Τέλος πάντων, αν κάποιος έχει απόδειξη τον παρακαλώ πολύ να μου την στείλει...

Εφόσον λες οτι την αγόρασες από το πλαίσιο. Στο πλαίσιο έχουν την απόδειξη σου όπως είχε ειπωθεί παλιότερα. Πήγαινε μαζί με το δίσκο σου και πες οτι χάλασε, όταν σε ζητήσουν την απόδειξη πες οτι την έχασες αλλά την αγόρασες από το πλαίσιο την τάδε ημερομηνία και στο τάδε κατάστημα (καλύτερα να πας στο κατάστημα που τον πήρες...). Άν δεν σου την δίνουν κάνε φασαρία... 

Προσωπικά μου είχε χαλάσει ένας εξωτερικός και είχα χάσει και εγώ την απόδειξη αλλά ο υπάλληλος ήταν σχετικά ευγενικός. Με ρώτησε τι ημερομηνία τον πήρα και αφού του απάντησα μου είπε: Την συγκεκριμένη ημερομηνία πουλήθηκαν 5 δίσκοι από το συγκεκριμένο κατάστημα και δεν ξέρω ποια απόδειξη αντιστοιχεί στον δικό σου. Αφού είδα και τις 5 αποδείξεις (βασικά δε με άφηνε να δω απλά μου έλεγε τα προιόντα των αποδείξεων). Μία είχε μαζί και ένα usb hub που αγόρασα μαζί και βρέθηκε...και έγινε αντικατάσταση.

Βέβαια αυτό έγινε παλιά, πριν 4 χρόνια... ελπίζω να μην έχουν αλλάξει τόσο οι πολιτικές τους... 

Καλή τύχη!

Δημοσ.

Εφόσον λες οτι την αγόρασες από το πλαίσιο. Στο πλαίσιο έχουν την απόδειξη σου όπως είχε ειπωθεί παλιότερα. Πήγαινε μαζί με το δίσκο σου και πες οτι χάλασε, όταν σε ζητήσουν την απόδειξη πες οτι την έχασες αλλά την αγόρασες από το πλαίσιο την τάδε ημερομηνία και στο τάδε κατάστημα (καλύτερα να πας στο κατάστημα που τον πήρες...). Άν δεν σου την δίνουν κάνε φασαρία... 

Προσωπικά μου είχε χαλάσει ένας εξωτερικός και είχα χάσει και εγώ την απόδειξη αλλά ο υπάλληλος ήταν σχετικά ευγενικός. Με ρώτησε τι ημερομηνία τον πήρα και αφού του απάντησα μου είπε: Την συγκεκριμένη ημερομηνία πουλήθηκαν 5 δίσκοι από το συγκεκριμένο κατάστημα και δεν ξέρω ποια απόδειξη αντιστοιχεί στον δικό σου. Αφού είδα και τις 5 αποδείξεις (βασικά δε με άφηνε να δω απλά μου έλεγε τα προιόντα των αποδείξεων). Μία είχε μαζί και ένα usb hub που αγόρασα μαζί και βρέθηκε...και έγινε αντικατάσταση.

Βέβαια αυτό έγινε παλιά, πριν 4 χρόνια... ελπίζω να μην έχουν αλλάξει τόσο οι πολιτικές τους... 

Καλή τύχη!

μα εχει ληξει η εγγυηση του:P

Επισκέπτης
Δημοσ.

με αυτόν τον τρόπο βρήκα και εγώ την απόδειξη μου (τηλεφωνικός βέβαια, έπαισα σε καλή περίπτωση) αλλά όπως εξηγώ ποιό πάνω έχει λύξει και γι' αυτό ζητάω κάμια που έχει ακόμα εγγύηση...

Δημοσ.

αν ειναι κομμενη στο ονομα σου την βρισκουν ευκολα.αν την εκοψες σαν πελατης λιανικης που το κανει το πλαισιο αυτο τοτε δεν την βρισκεις ποτε απλα εκτος αν θυμασαι μερα που πηρες τον δισκο ακριβως και απο ποιο καταστημα κτλ.και παλι αμα στην ξαναεκτυπωσουν.

Δημοσ.

μα εχει ληξει η εγγυηση του :P

πο τζάμπα έγραφα... :P Τότε για ποιο λόγο την ζητάει? 

με αυτόν τον τρόπο βρήκα και εγώ την απόδειξη μου (τηλεφωνικός βέβαια, έπαισα σε καλή περίπτωση) αλλά όπως εξηγώ ποιό πάνω έχει λύξει και γι' αυτό ζητάω κάμια που έχει ακόμα εγγύηση...

Δεν είναι και πολύ φρόνιμο αυτό που κάνεις όμως... αν όχι παράνομο... 

• Like 1
Δημοσ.

πο τζάμπα έγραφα... :P Τότε για ποιο λόγο την ζητάει? 

Δεν είναι και πολύ φρόνιμο αυτό που κάνεις όμως... αν όχι παράνομο... 

αφου το πλαισιο δεν εβαζε πανω σειριακους:P

Δημοσ.

αγόρασε τότε το ίδιο δίσκο (επειδή θέλεις να πάρεις δίσκο) http://www.insomnia.gr/topic/492816-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-2-%CE%B5%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD/

και χρησιμοποίησε την καινούργια απόδειξη για τον παλιό δίσκο... :P (Ελληνάρες είμαστε... όλα τα προβλήματα τα λύνουμε...)

• Like 1
Δημοσ.

<p>αγόρασε τότε το ίδιο δίσκο (επειδή θέλεις να πάρεις δίσκο) <a href="http://www.insomnia.gr/topic/492816-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-2-%CE%B5%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD/">http://www.insomnia.gr/topic/492816-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-2-%CE%B5%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD/</a></p>

<p> και χρησιμοποίησε την καινούργια απόδειξη για τον παλιό δίσκο... :P (Ελληνάρες είμαστε... όλα τα προβλήματα τα λύνουμε...)</p>

Δοκιμασμενη συνταγη απο πολλους και φυσικα μ'επιτυχια.

Οχι μονο στους δισκους αλλα γενικοτερα.....!

Επισκέπτης
Δημοσ.

και εγώ το έχω δοκιμάσει στο πλαίσιο αλλά κάπως αλλίος: Είχα πάρει ένα χειριστήριο doop (μεκαψες) χάλασε στο τρίμηνο. Πήγα στο service τους έκανα ψυλοφασαρία, μου το αλλάζουνε με καινούριο (σε κλειστή συσκευασία). Πάω σε 5 μέρες, σε άλλον υπάλληλο μέσα στο μαγαζί (όχι στο service) και τους λέω οτι θέλω να μου το αλλάξουν με το DOA 10 ημερών που έχει... 10€ στην τσέπη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...