Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα αγοράσει έναν Seagate Expansion Black 1ΤΒ External HDD USB3.0 (2.5'', STAX1000202)αλλά έχασα την απόδειξη ακόμη ευτυχώς δεν μου έχει πάθει τίποτα άλλα για προολιπτικούς λόγους θα ήθελα μια απόδειξη. Πήγα στο Πλαίσιο με την ημερομηνία που το είχα αγοράσει (όχι ονοματικά) και μου είπαν οτι δεν γίνεται να μου βγάλουν καινούρια. Έαν κάποιος μου έδινε την αποδειξή του για αυτό το προϊόν θα του ήμουν πραγματικά υπόχρεος!!

Δημοσ.

Δεν ξέρω κατα πόσο είναι νόμιμο. Εχω εγώ μία επιστρέφω όμως σαλονικα την αλλη κυριακη.

Δημοσ.

Η απόδειξη υπάρχει στο σύστημα τους. Ίσως να μην μπορούσαν να δώσουν επανεκτυπωση αλλα δε σημαίνει κάτι αυτο. Αν και οταν σου παρουσιαστεί πρόβλημα τους τον στέλνεις πίσω αναφέροντας το όνομα σου κ την ημερομηνία αγοράς η αριθμό παραγγελίας. Θα τα βρούνε όλα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

μπορείς να την σκανάρεις και να μου τη στείλεις μέσω e-mail?

Δημοσ.

Άκυρο. Δεν την είχες βγάλει ονομαστικά ε; Χλμ, σειριακο δεν είχαν σημειώσει στην απόδειξη να το βρούνε έτσι;

Δημοσ.

λένε οτι δε μπορούν έτσι (με serial) πήρα τηλ είπαν οτι θα το ψάξουν αλλά είναι δύσκολο...

AiWaaa στείλ' τη στο [email protected]

Τη χρειάζομαι!!..

• 1 χρόνο αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

παιδιά κάηκε ο δίσκος παίζει καμιά απόδειξη; είναι ο Seagate ST910004EXD101-RK 1TB Expansion USB 2.0 2.5 Inch Portable Hard Drive - Black

Δημοσ.

παιδιά κάηκε ο δίσκος παίζει καμιά απόδειξη; είναι ο Seagate ST910004EXD101-RK 1TB Expansion USB 2.0 2.5 Inch Portable Hard Drive - Black

η εγγυηση στο εξωτερικο στην seagate ισχυει και με το serial number απλα ενημερωτικα.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

απλός η δική μου έχει λήξει...

Δημοσ.

απλός η δική μου έχει λήξει...

α οκ νομιζα οτι δεν την ειχες.απλα απο το site της seagate μπορει να σου δωσει μερικους μηνες παραπανω.το γιατι ειναι αλλη ιστορια απλα τσεκαρε και απο εκειμεσα.εκτος αν τον εχεις πολλα χρονια οποτε εκει σιγουρα δεν θα ισχυει.αλλα αν εχει ληξει για 2-3 μηνες ισως απο seagate να ισχυει

Επισκέπτης
Δημοσ.

17 Ιουνίου έληγε... που το βλέπω αυτό με την seagate?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...