Kostas_xolargos Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Αυτη η σειρα λεει τιποτα την βλεπει κανεις?αξιζει να ασχοληθω μαζι της η?
gatokoritso Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Εγώ τη βλέπω, οπότε στην προτείνω. και ποιος εισαι εσυ? πλακα κανω. πες κατι παραπανω ακουω καλα λογια αλλα βαριεμαι να ψαξω το στορι για να ασχοληθω..
skiabox Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Μαγεία, μυστήριο , ωραίες φατσούλες τι άλλο να ζητήσει κανείς από μια σειρά;
kostas_dr Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Για σειρά μυστηρίου και μαγείας είναι πολύ καλή. Έχει καλό καστ και γενικά υπάρχει μια ατμόσφαιρα στην σειρά που μου αρέσει. Πραγματικά ελπίζω να ανανεωθεί για 2ο κύκλο.
Kostas_xolargos Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 22 επεισοδια ειναι ο κυκλος. Λεω να αρχισω και αυτην τη σειρα σιγα σιγα. Sent from my iPhone using Insomnia
kostas_dr Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 4 επεισόδια ακόμα μέχρι να ολοκληρωθεί ο 1ος κύκλος.
mindtrapper Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Έχει τέσσερα μωρά που σε κρατάνε στα πρώτα επεισόδια, σκάει μύτη και η Natasha που και που και μας θυμίζει Species, ε μετά από λίγο θες να δεις τι γίνεται και με το story. Δεν έχω παράπονο.
skiabox Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Δημοσ. 16 Απριλίου 2012 Η Φαίη τι σας λέει;Το άλλο το μελαχροινό έχει ψηλώσει ή μου φαίνεται;
auron12 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Η Φαίη τι σας λέει;Το άλλο το μελαχροινό έχει ψηλώσει ή μου φαίνεται; Τουμπανο ειναι το μωρο.Εγκρινω παραυτα.
evagelou Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 Δημοσ. 17 Απριλίου 2012 ειναι τουμπανο τα κοριτσια! αλλα η κασι αλλο πραγμα!
Kostas_xolargos Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Να στε καλα παιδια αφου μου ειπατε οτι εχει γκομενακια η σειρα θα την αρχισω στα σιγουτα τωρα.
xazomama Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Δημοσ. 23 Απριλίου 2012 Χαίρομαι που για μια ακόμη φορά διαβάζω αδιάσειστα και αντικειμενικά επιχειρήματα για την καλή ποιότητα μιας σειράς! Εγώ πάντως την ξεκίνησα ψιλοτυχαία, κι επειδή σπάνια αφήνω κάτι στη μέση τη βλέπω ακόμα. Δεν είναι κάτι σπουδαίο, αν και καμιά φορά με εκπλήσει ευχάριστα (όπως στο φινάλε του 17ου επεισοδίου "Curse"). Δείτε την αν: • σας αρέσουν τα νεαρά και ωραία «γκομενάκια» όπως είπαν οι προλαλήσαντες • αν είστε στην εφηβεία • αν σας αρέσουν οι ιστορίες για μάγισσες και secret powers • αν θέλετε ένα light love story για τις κρύες νύχτες του χειμώνα (αν και καλοκαιριάζει) Αυτά.
nicoc89 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 ωραία σειρά , χαλαρή και ευχάριστη. το πρώτο επεισόδιο με την δαιμονισμένη με ειχε κάνει να πιστευω πως θα ειναι λιγο τρομακτική πάντως
kostas_dr Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Teen σειρά ήταν. Πάντως κρίμα που κόπηκε. Εδώ ανανεώθηκε το Hart of Dixie Περίεργα πράγματα. Υ.Γ. Αυτό με την δαιμονισμένη, το 4ο επεισόδιο δεν ήταν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα