Green Hornet Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Καλημερα εδω και καιρο ψαχνω gaming mouse και εχω καταληξει στο Logitech G400 και στο Razer DeathAdder Παιζω κυριως FPS games(cod4 online, cs)και λιγοτερο καποια strategy rts((lol, hon, age of empires) και 8α ηθελα να μ πειτε τη γνωμη σας γι αυτα τα 2 ή να μ προτεινετε καποιο αλλο Ξεχασα ν αναφερω οτι το budget ειναι 60-65 ευρω
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 http://viewitem.eim.ebay.gr/Razer-DeathAdder-Black-Edition-USB-Gaming-Mouse-for-PC/250858724622/item Αυτό έχω παραγγείλει εγώ τώρα, μετά από πολύ ψάξιμο είναι από τα καλύτερα για fps και από πολύ ποιο ακριβά mouse.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Εγω εχω αυτο http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Mice/Mice/Logitech-G700-Laser-Mouse-910-001759.htm πολυ ακριβο αλλα εχει τα παντα ,και ειναι ενσυρματο/ασυρματο]
shinigami Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 To razer Deathadder εχω και εγω και ειμαι πολυ ικανοποιημενος! Πολυ καλο για τα λεφτα του.
DREAMERXZ Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Εγώ προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει και το G400 και το Deathadder . Το G400 είναι πιο βολικό ενώ το Deathadder ή θα σου ταιριάξει απόλυτα ή θα θες να το πετάξεις από το παράθυρο . Από έναν cod series player .
Green Hornet Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 επισησ ειχα ακουσει απο παλια οτι το g400 εχει prediction μηχανισμο(angle snapping το λεει η logitech) αλλα διαβασα προσφατα οτι υστερα απο παραπονα το αφαιρεσαν στ τελευταια g400s που βγηκαν προς πωληση και οποιο και να παρεισ τωρα δεν εχει prediction.Ισχυει?????
HALF EVIL Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 http://www.skroutz.gr/s/92261/Logitech-G9X.html Από αυτό είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και το G700 είναι πολύ καλό με μεγάλο μειονέκτημα το ότι η μπαταρία αδειάζει μεμιάς.
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 επισησ ειχα ακουσει απο παλια οτι το g400 εχει prediction μηχανισμο(angle snapping το λεει η logitech) αλλα διαβασα προσφατα οτι υστερα απο παραπονα το αφαιρεσαν στ τελευταια g400s που βγηκαν προς πωληση και οποιο και να παρεισ τωρα δεν εχει prediction.Ισχυει????? Άσε τα prediction και τα χεστdiction και παπαdiction. Είσαι fps gamer σωστά? Τότε σε ενδιαφέρουν τα εξής: 1) Μικρό input lag 2) Δυνατότητα αλλαγής polling rate και dpi μέσω προγράμματος και ποντικιού αντίστοιχα ΑΜΕΣΑ. 3) Πάνω από όλα να σε βολεύει στο χέρι. Αν δεν σου κάθετε το ποντίκι στο χέρι ούτε η δυνατότητα αλλαγής του βάρους ούτε τίποτε δεν θα σε βοηθήσει. Δεν θες να πας σε ασύρματο είναι το μόνο σίγουρο. Ότι και να σου λένε το lag στα mouse είναι αισθητό(αν είσαι περίεργος σαν και εμένα πάντως) και η μπαταρία είναι μπαταρία. Από την στιγμή που δεν έχεις σκοπό να παίζεις από το κρεβάτι σου μην πάρεις ασύρματο.
Green Hornet Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Επομενως αφου τα εχω δοκιμασει και τα 2 και μ ειναι μια χαρα στ χερι δεν ειναι λογικο να παρω το ποιο φηνο δλδ το g400?? και κατι αλλο εχει διαφορα το Razer DeathAdder απο το Razer DeathAdder Black Edition?
christos_75 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μπορεις να δεις και το Cyborg RAT5, που εχει και precision aim button (κουμπι στοχου ακριβειας ή καπως ετσι), μιας που παιζεις fps, μπορεις να το προσαρμοσεις στο μηκος της παλαμης σου και να ρυθμισεις το βαρος του......και ειναι στην τιμη που προτεινεις. http://www.digitalstore.gr/PCs-Notebooks/Accessories/Various/SAITEK-CYBORG-RAT-5-GAMING-MOUSE.html
Green Hornet Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 φαινεται πολυ καλο ομως αφου δε μπορω να το δω απο κοντα......
ektor7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 LinkΑλλο επιπεδο για FPS... Δε κανουν τοσο για τα fps!Ειναι πιο πολυ για mmo! Αν θες πολλα κουμπια,αλλα και περισσοτερη χρηση σε fps παιχνιδια,καλυτερα να πας στο G700!
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Επομενως αφου τα εχω δοκιμασει και τα 2 και μ ειναι μια χαρα στ χερι δεν ειναι λογικο να παρω το ποιο φηνο δλδ το g400?? και κατι αλλο εχει διαφορα το Razer DeathAdder απο το Razer DeathAdder Black Edition? Η black edition έχει διαφορετική επιφάνεια που βοηθάει στο να έχει το χέρι σου καλύτερο κράτημα. Η razer συνηθίζει να βγάζει ποντίκια με γλιστερές επιφάνειες για λόγους design.
Green Hornet Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2012 το input lag ειναι θεμα του mouse ή της εταιρειας γενικα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα