Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα εδω και καιρο ψαχνω gaming mouse και εχω καταληξει στο Logitech G400 και στο Razer DeathAdder

Παιζω κυριως FPS games(cod4 online, cs)και λιγοτερο καποια strategy rts((lol, hon, age of empires) και 8α ηθελα να μ πειτε τη γνωμη σας γι αυτα τα 2 ή να μ προτεινετε καποιο αλλο

Ξεχασα ν αναφερω οτι το budget ειναι 60-65 ευρω

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει και το G400 και το Deathadder . Το G400 είναι πιο βολικό ενώ το Deathadder ή θα σου ταιριάξει απόλυτα ή θα θες να το πετάξεις από το παράθυρο . Από έναν cod series player .

Δημοσ.

επισησ ειχα ακουσει απο παλια οτι το g400 εχει prediction μηχανισμο(angle snapping το λεει η logitech) αλλα διαβασα προσφατα οτι υστερα απο παραπονα το αφαιρεσαν στ τελευταια g400s που βγηκαν προς πωληση και οποιο και να παρεισ τωρα δεν εχει prediction.Ισχυει?????

Δημοσ.

επισησ ειχα ακουσει απο παλια οτι το g400 εχει prediction μηχανισμο(angle snapping το λεει η logitech) αλλα διαβασα προσφατα οτι υστερα απο παραπονα το αφαιρεσαν στ τελευταια g400s που βγηκαν προς πωληση και οποιο και να παρεισ τωρα δεν εχει prediction.Ισχυει?????

Άσε τα prediction και τα χεστdiction και παπαdiction. Είσαι fps gamer σωστά? Τότε σε ενδιαφέρουν τα εξής:

1) Μικρό input lag

2) Δυνατότητα αλλαγής polling rate και dpi μέσω προγράμματος και ποντικιού αντίστοιχα ΑΜΕΣΑ.

3) Πάνω από όλα να σε βολεύει στο χέρι. Αν δεν σου κάθετε το ποντίκι στο χέρι ούτε η δυνατότητα αλλαγής του βάρους ούτε τίποτε δεν θα σε βοηθήσει.

Δεν θες να πας σε ασύρματο είναι το μόνο σίγουρο. Ότι και να σου λένε το lag στα mouse είναι αισθητό(αν είσαι περίεργος σαν και εμένα πάντως) και η μπαταρία είναι μπαταρία. Από την στιγμή που δεν έχεις σκοπό να παίζεις από το κρεβάτι σου μην πάρεις ασύρματο.

Δημοσ.

Επομενως αφου τα εχω δοκιμασει και τα 2 και μ ειναι μια χαρα στ χερι δεν ειναι λογικο να παρω το ποιο φηνο δλδ το g400??

και κατι αλλο εχει διαφορα το Razer DeathAdder απο το Razer DeathAdder Black Edition?

Δημοσ.

Μπορεις να δεις και το Cyborg RAT5, που εχει και precision aim button (κουμπι στοχου ακριβειας ή καπως ετσι), μιας που παιζεις fps, μπορεις να το προσαρμοσεις στο μηκος της παλαμης σου και να ρυθμισεις το βαρος του......και ειναι στην τιμη που προτεινεις.

http://www.digitalstore.gr/PCs-Notebooks/Accessories/Various/SAITEK-CYBORG-RAT-5-GAMING-MOUSE.html

Δημοσ.

LinkΑλλο επιπεδο για FPS...

Δε κανουν τοσο για τα fps!Ειναι πιο πολυ για mmo!

Αν θες πολλα κουμπια,αλλα και περισσοτερη χρηση σε fps παιχνιδια,καλυτερα να πας στο G700!

Δημοσ.

Επομενως αφου τα εχω δοκιμασει και τα 2 και μ ειναι μια χαρα στ χερι δεν ειναι λογικο να παρω το ποιο φηνο δλδ το g400??

και κατι αλλο εχει διαφορα το Razer DeathAdder απο το Razer DeathAdder Black Edition?

Η black edition έχει διαφορετική επιφάνεια που βοηθάει στο να έχει το χέρι σου καλύτερο κράτημα. Η razer συνηθίζει να βγάζει ποντίκια με γλιστερές επιφάνειες για λόγους design.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...