Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , μπηκα στο new egg.com και έφτιαξα μια συνθεσουλα μόνο Πύργο.το θέμα είναι ότι η ίδια σύνθεση απο το πιο φτην´ο online της Ελλάδας είχε 100ε διάφορα ! για την ακρίβεια 324ε Ελλάδα 320 Δολλαρια Αμερική και αγόραζα και πιο καλά πράγματα!Αν τα φέρω πακέτο μητρική επεξεργάστη μνήμες και τροφοδοτικο λέτε να έχω πρόβλημα με τελωνείο? αυτά κοστολογουνται στα 320 Δολλαρια .Πύργο δεν βάζω ας το αφήσω.;το πακέτο λέει ερχετε ups εντελώς δωρεάν.Επίσης αν έχετε να προτείνετε και αλλα μαγαζιά απο εξωτερικό κυρίως Αμερική με καλές τιμες πείτε μου.Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Άκυρο το new egg στελνει μόνο Αμερικη.κάποιο αντίστοιχο που να στελνει Ελλάδα απο Αμερική η Ευρώπη υπάρχει;Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

εγω παλι δεν θα πηγαινα σε αγορα ολου του hardware απο εξωτερικο .. πανω κατω το βλεπω ανουσιο γιατι το οτιδηποτε να παθει κατι δεν εχεισ να κανεισ με ελλαδα αλλα εξωτερικο ταχυδρομεια και καθυστερησεις ..(οχι πως αν το εχει η μοιρα σου δεν θα παιδευτεις ελλαδα.)

απλα την γνωμη μου λεω.

διλεξε και παρε τα πραγματα απο οπου βρεις πιο φτηνα ελλαδα ξεχωριστα παντα και στησε το μηχανημα μονος σου

Δημοσ.

εγω παλι δεν θα πηγαινα σε αγορα ολου του hardware απο εξωτερικο .. πανω κατω το βλεπω ανουσιο γιατι το οτιδηποτε να παθει κατι δεν εχεισ να κανεισ με ελλαδα αλλα εξωτερικο ταχυδρομεια και καθυστερησεις ..(οχι πως αν το εχει η μοιρα σου δεν θα παιδευτεις ελλαδα.)

απλα την γνωμη μου λεω.

διλεξε και παρε τα πραγματα απο οπου βρεις πιο φτηνα ελλαδα ξεχωριστα παντα και στησε το μηχανημα μονος σου

εξαρτάται από τις διαφορές στις τιμές...Για 20-30€ δεν το συζητώ, αλλά αν στο σύνολο το όφελος ξεπερνάει

τα 100+ ευρώ αξίζει να το ρισκάρει κάποιος, δεδομένου ότι η αγορά θα γίνει από αξιόπιστα μαγαζιά και όχι κατσικοσελίδες.

Δημοσ.
εγω παλι δεν θα πηγαινα σε αγορα ολου του hardware απο εξωτερικο .. πανω κατω το βλεπω ανουσιο γιατι το οτιδηποτε να παθει κατι δεν εχεισ να κανεισ με ελλαδα αλλα εξωτερικο ταχυδρομεια και καθυστερησεις ..(οχι πως αν το εχει η μοιρα σου δεν θα παιδευτεις ελλαδα.)απλα την γνωμη μου λεω.διλεξε και παρε τα πραγματα απο οπου βρεις πιο φτηνα ελλαδα ξεχωριστα παντα και στησε το μηχανημα μονος σου
Amazon ψωνιζω συχνά όπως και eBay οσο αναφορά την αντιμετώπιση του πελάτη και τις εγγύησεις είναι μίλια μακριά απο την Ελλάδα..Ελλάδα πλέον δεν εμπιστεύομαι κανένα.οπότε και 30 ευρώ κάτω να είναι ακόμα και ίδια τιμή θα πάρω με κλειστά ματιά απο εξωτερικό.Απλά αναρωτιομουν αν στέλνουν απο Αμερική για να εκμεταλευτω το δολλαριο και να εχω και ουσιαστική διαφορά στην τιμη,.Sent from my iPad using Insomnia
Δημοσ.

Amazon ψωνιζω συχνά όπως και eBay οσο αναφορά την αντιμετώπιση του πελάτη και τις εγγύησεις είναι μίλια μακριά απο την Ελλάδα..Ελλάδα πλέον δεν εμπιστεύομαι κανένα.οπότε και 30 ευρώ κάτω να είναι ακόμα και ίδια τιμή θα πάρω με κλειστά ματιά απο εξωτερικό.Απλά αναρωτιομουν αν στέλνουν απο Αμερική για να εκμεταλευτω το δολλαριο και να εχω και ουσιαστική διαφορά στην τιμη,.Sent from my iPad using Insomnia

οπως θες σιγουρα θα εχεις ομωσ τελωνειο απο αμερικη οποτε λογικα η μια με την αλλη θα σου ρθει...δεν πιστευω οτι υπαρχει περιπτωση κατι απο επωνυμο μαγαζι που σηνυθως αποστελουν και με μεταφορικεσ τυπου fedex ups να μην περασει τελωνειο...εδω ρουχα απο το abercrombie.com στα εκτελωνιζαν οι τυποι στο αεροδρομιο οσο θελαν και σου στοιχιζαν μια περιουσια...δηλαδη το 1.28 του δολαριου δεν θα το εκμεταλεφτεις τοσο ..ετσι νωμιζω μιας και εγω κανω απειρες αγορες μεσω νετ και το προτιμω απο το να πηγαινω να ψαχνω το οτιδηποτε στα ελληνικα μαγαζια...

απο την αλλη to rma οντως καλο ειναι αλλα και παλι φαντασου να παθει πχ κατι η μητρικη και να αποδιμησει εις κυριον..(χτυπα ξυλο) περιμενεισ &μερες μεσα στο νερο για να σου ερθει η αντικατασταση και μετα να στειλεις εσυ πισω την χαλασμενη..(οι μερες ειναι για αμερικη και συμπεριλαμβανουν και τα μαιλ που θα ανταλαξεισ μεχρι να ερθει σπιτι σου κατα μεσο ορο..)ακομα και απο αγγλια θελουν 3 μερες και βαλε μια μερα να συνεννοηθεις 4.αν δεν σε κουραζει αυτο παω πασο απλα την γνωμη μου λεω και υποστηριζω οτι ειναι ριψοκινδυνο στις μερες μας απο αμερικη συγκεκριμενα...

edit υπαρχει βεβαια και η λυση της usps που ακομα και δαγκανες αυτοκινητου που εχουμε παραγγειλει να σου κοστολογουν το τελωνειο για 10 κιλα 1.5 τα μεγαλα ELTA (οτι να ναι δλδ..)

Δημοσ.

Θα προτιμούσα κάποιο εγχώριο κατάστημα λόγω της φύσης της αγοράς. Κάτι αν χαλάσει θα πρέπει να περιμένεις να το παραλάβει το κατάστημα, χώρια τα μεταφορικά που θα είναι πανάκριβα. Και στο εξωτερικό μπορεί να είναι σωστοί απέναντι στους πελάτες, αυτό όμως δε σημαίνει πως είναι κορόιδα να δέχονται επιστροφές για ψύλου πήδημα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τελικά η παραγγελία έγινε απο hardwareversand.de που έχει ασυναγώνιστες τιμές .

Εκανα την πληρωμή μέσω τραπέζης παρέλαβαν και τα χρήματα απλά ξενέρωσα λιγο μιας κια τους έκανα συμπηρωματική παραγγελία στην υπάρχουσα παραγγελία που είχα πληρώσει και δεν μου έχουν απαντήσει ακόμη..κοντεύουμε 2 μέρες.

ελπίζω να μην υπάρξει κανενα θέμα και να εχει πέσει απλά πολύ δουλεια ..

Δημοσ.
Ποσο πανε τα μεταφορικα?

20e με ups για μεγαλες παραγγελίες αξιζει..

Sent from my iPad using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...