John-lamia Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Πάντα θες φίλτρα.. Οι κονσόλες δεν έχουν ΑΑ και αν έχουν, έχουν κάτι γελοία FXAA Implementations που είναι για κλάματα.. εγω παντος ειμαι της αποψης οτι οταν η καρτα μας δεν τραβαει και τα 2 ( ΑΑ+πολλα εφε) απλα κλεινουμε το ΑΑ.... ειδικά σε 1080p+ !! βεβαια σε τετοιες φασεις για ΑΑ παιζει ρολο και η οθονη ποσο μεγαλα pixel εχει, ειναι οθονες 1080p με ΤΝ πανελ με 100€ και οθονες με το ιδιο πανελ με 200+€, ( παντα στο ιδιο μεγεθος )αλλα σε αυτην την περιπτωση ξεφευγουμε πολυ απ την κουβεντα και το θεμα μου ειμαστε............. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Εννοείται ότι σε AA vs Effects προτιμάς το δεύτερο, απλά δεν μπορείς να πεις, παίζω σε 2560*1600 δεν χρειάζομαι ΑΑ, πάντα το χρειάζεσαι, απλά όσο μεγαλύτερη η ανάλυση, τόσο λιγότερη η ανάγκη για ΑΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aspidas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά πόσες πίστες (mission) έχει συνολικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Όλα very high 24 fps, όλα low 37 fps.... σε λίγο δεν θα υπάρχουν καν graph options. Uninstall και σε κάνα χρόνο με 1-3 patch και σωστούς drivers. Μέχρι τότε..."Crytek" smells. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Αν δεις τις διαφορές μεταξύ Low Και Very High είναι μικρές, σε λίγα σημεία κάνουν διαφορά οι υψηλότερες ρυθμίσεις.. Good old Psycho.. Εδώ Soundtrack, τι Hans Zimmer και μπαρμπούτσαλα.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Το παιχνιδι ειναι μονο για dx11 καρτες?Mου εβγαλε ενα μηνυμα οτι δεν εχω dx11 hardware,η καρτα μου ειναι η gtx295 και απλα το εγκατεστησα για να δω ποσα fps πιανει περιεργη βρωμια αυτη.Γιατι επισημα υποστηριζει windows vista,τα οποια βεβαιως δεν υποστηριζουν dx11. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 από θερμοκρασίες αλήθεια πως τα πάτε? εγώ από 780 που την έχω στα 940, με 100% ανεμιστήρες είμαι 90 σταθερά > . < Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Αν δεις τις διαφορές μεταξύ Low Και Very High είναι μικρές, σε λίγα σημεία κάνουν διαφορά οι υψηλότερες ρυθμίσεις.. Good old Psycho.. Εδώ Soundtrack, τι Hans Zimmer και μπαρμπούτσαλα.. αρε συ τι μου θυμίσεις !!!! πέρασα drivers catalyst 13,1 και το crysis 1 & warhead δεν παιζουν ? εχει καποιος παρόμοιο πρόβλημα ? ειπα να τα παιξω ολα απ την αρχη, μεχρι να βγει κατι που να παιζει σωστα το 3, αλλα τα παλια δεν παιζουν !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 bugged η μάχη με το Alpha Ceph ή μου φαίνεται? δεν γίνονται ποτέ πορτοκαλί τα "claws" του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Βάζουμε και κάνα Spoiler ενίοτε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 sorry jesus dies... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Και αυτό Spoiler του Game είναι, fuuuuuuuuuuuuuuuuu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doc1991 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια δειτε αυτο http://blogs.amd.com/play/2013/02/19/crysis3-best-on-radeon/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Ναι δεν ισχύει, η 680 είναι μπροστά και από την 7970GE η οποία 7970GE θεωρείται 15% πάνω από την πρώτη στο μέσο όρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 bugged η μάχη με το Alpha Ceph ή μου φαίνεται? δεν γίνονται ποτέ πορτοκαλί τα "claws" του... αυτο ακριβως το προβλημα ειχα τωρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα