Προς το περιεχόμενο

Crysis 3

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το παιχνιδι ειναι μονο για dx11 καρτες?Mου εβγαλε ενα μηνυμα οτι δεν εχω dx11 hardware,η καρτα μου ειναι η gtx295 και απλα το εγκατεστησα για να δω ποσα fps πιανει

Μόνο για dx11 είναι φίλε μου. Δυστυχώς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτσι όπως μιλάτε οι περισσότεροι εδώ πέρα τόσο ''ψείρες'' που είστε πιθανών όλοι να έχετε δίπλα σας απο μιά ξανθιά δίμετρη ''αλόγα'' με φοβερές αναλογίες και καμπύλες

αψεγάδιαστη και να σας ρωτάει πότε έχετε όρεξη εσείς να το κάνετε μαζί της, θέλετε να μας τρελάνετε ρε!

Επεξ/σία από zvarthangalos
  • Like 3

Έτσι όπως μιλάτε οι περισσότεροι εδώ πέρα τόσο ''ψείρες'' που είστε πιθανών όλοι να έχετε δίπλα σας απο μιά ξανθιά δίμετρη ''αλόγα'' με φοβερές αναλογίες και καμπύλες

αψεγάδιαστη και να σας ρωτάει πότε έχετε όρεξη εσείς να το κάνετε μαζί της, θέλετε να μας τρελάνετε ρε!

Εγώ ξανθιά έχω, κάρτα να παίξω αψεγάδιαστα το παιχνίδι δεν έχω

• Like 1

Για την ακρίβεια αν το Crysis βγει ταινία θα σπάσει όλα τα ταμεία :)

Και μετά το Intro που είχε το πρώτο Crysis έμεναν όλοι οι Gamers κόκκαλο..Top-End ήταν το Gameplay, το Story είναι λίγο μία από τα ίδια και γι' αυτό δεν κάνει ιδιαίτερη εντύπωση σε πολλούς..

Απλα παιχνιδαρα το Crysis 3 και γραφικά απο αλλο πλανητη! Με 2χ680gtx παει τεζα το παιχνιδακι!

και με μια τα σπαει!!

Kappaalphataualphagammarhoalphaphi3AE0-6

Kappaalphataualphagammarhoalphaphi3AE0-60_zpsb73660ba.png

πολυ δυνατα μπηκαμε στο 2013 :-)

• Like 1

Εχω ι5-2500k στα 3.8Ghz και 6970 stock

Τι ρυθμισεις προτεινετε και ποσο smooth να περιμενω να ειναι? Δεν το εχω ακομα αλλα θελω να εχω μια ιδεα τι να περιμενω

Αναλυση 1920x1080

Τα Particles είναι στην CPU κυρίως, βάλε noAA μιας και το FXAA είναι μάπα και όλα τα Settings High με Texture Resolution Very High.

V-sync Off μιας και έχει πρόβλημα.

αμαν με αυτα τα ΑΑ, FXAA, SSAA, μιλαμε για μεγαλες αναλυσεις, τι τα θελουμε τα φυλτρα εκει !!!??

καλύτερα κλειστά αυτα και κανένα εφε παραπάνω παρα να πετσοκόβουμε φωτισμούς και σκιές, το καταντάμε κονσολαδικο το παιχνιδι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με είχε φάει η περιέργεια με τα γραφικά και το πόσο βαρύ είναι.Το παίζω κάνα μισάωρο(είμαι πάνω στο καράβι ακόμη).

1) Tο metro 2033 τα πάντα full τον ξεσκίζει τον υπολογιστή μου (2500 @4000 ,670@4gb stock) Δεν είναι playablle το παιχνίδι.

2) Το crysis3 τα πάντα full παίζει 56-24 fps (με fraps) Aκόμη όμως και με 24 fps τα πάντα κυλάνε ομαλά.

Επεξ/σία από TEOKOS

Πάντα θες φίλτρα..

Οι κονσόλες δεν έχουν ΑΑ και αν έχουν, έχουν κάτι γελοία FXAA Implementations που είναι για κλάματα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...