phanispal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Το παιχνιδι ειναι μονο για dx11 καρτες?Mου εβγαλε ενα μηνυμα οτι δεν εχω dx11 hardware,η καρτα μου ειναι η gtx295 και απλα το εγκατεστησα για να δω ποσα fps πιανει Μόνο για dx11 είναι φίλε μου. Δυστυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Έτσι όπως μιλάτε οι περισσότεροι εδώ πέρα τόσο ''ψείρες'' που είστε πιθανών όλοι να έχετε δίπλα σας απο μιά ξανθιά δίμετρη ''αλόγα'' με φοβερές αναλογίες και καμπύλες αψεγάδιαστη και να σας ρωτάει πότε έχετε όρεξη εσείς να το κάνετε μαζί της, θέλετε να μας τρελάνετε ρε! Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2013 από zvarthangalos 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KREATOR13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Χμμ μαλιστα,ετσι απο περιεργεια ηθελα να δω τι πιανει η καρτουλα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Έτσι όπως μιλάτε οι περισσότεροι εδώ πέρα τόσο ''ψείρες'' που είστε πιθανών όλοι να έχετε δίπλα σας απο μιά ξανθιά δίμετρη ''αλόγα'' με φοβερές αναλογίες και καμπύλες αψεγάδιαστη και να σας ρωτάει πότε έχετε όρεξη εσείς να το κάνετε μαζί της, θέλετε να μας τρελάνετε ρε! Εγώ ξανθιά έχω, κάρτα να παίξω αψεγάδιαστα το παιχνίδι δεν έχω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Για την ακρίβεια αν το Crysis βγει ταινία θα σπάσει όλα τα ταμεία Και μετά το Intro που είχε το πρώτο Crysis έμεναν όλοι οι Gamers κόκκαλο..Top-End ήταν το Gameplay, το Story είναι λίγο μία από τα ίδια και γι' αυτό δεν κάνει ιδιαίτερη εντύπωση σε πολλούς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titanomaxos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Απλα παιχνιδαρα το Crysis 3 και γραφικά απο αλλο πλανητη! Με 2χ680gtx παει τεζα το παιχνιδακι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Μου δίνεις τη μία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Απλα παιχνιδαρα το Crysis 3 και γραφικά απο αλλο πλανητη! Με 2χ680gtx παει τεζα το παιχνιδακι! και με μια τα σπαει!! πολυ δυνατα μπηκαμε στο 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Εχω ι5-2500k στα 3.8Ghz και 6970 stock Τι ρυθμισεις προτεινετε και ποσο smooth να περιμενω να ειναι? Δεν το εχω ακομα αλλα θελω να εχω μια ιδεα τι να περιμενω Αναλυση 1920x1080 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titanomaxos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Ριξε τα particles στο Low και υστερα βαλε στο ΑΑ -> FXAA για αρχη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Τα Particles είναι στην CPU κυρίως, βάλε noAA μιας και το FXAA είναι μάπα και όλα τα Settings High με Texture Resolution Very High. V-sync Off μιας και έχει πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 αμαν με αυτα τα ΑΑ, FXAA, SSAA, μιλαμε για μεγαλες αναλυσεις, τι τα θελουμε τα φυλτρα εκει !!!??καλύτερα κλειστά αυτα και κανένα εφε παραπάνω παρα να πετσοκόβουμε φωτισμούς και σκιές, το καταντάμε κονσολαδικο το παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Με είχε φάει η περιέργεια με τα γραφικά και το πόσο βαρύ είναι.Το παίζω κάνα μισάωρο(είμαι πάνω στο καράβι ακόμη). 1) Tο metro 2033 τα πάντα full τον ξεσκίζει τον υπολογιστή μου (2500 @4000 ,670@4gb stock) Δεν είναι playablle το παιχνίδι. 2) Το crysis3 τα πάντα full παίζει 56-24 fps (με fraps) Aκόμη όμως και με 24 fps τα πάντα κυλάνε ομαλά. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2013 από TEOKOS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Πάντα θες φίλτρα.. Οι κονσόλες δεν έχουν ΑΑ και αν έχουν, έχουν κάτι γελοία FXAA Implementations που είναι για κλάματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα