zeniath Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Crysis το παιχνίδι που κανείς δε νοιάζεται για το gameplay/story αλλά μόνο για τα fps του... Μέχρι στιγμής δεν έχω παίξει πολύ (2ρο mission είμαι στο supersoldier) αλλά δε μου λέει κάτι εκτός των γραφικών. Όλη την ώρα stealth και bow, ελπίζω το story να φτιάξει πιο μετά γιατί είναι λίγο βαρετό για την ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
littlelouievegos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Όντως το πρώτο επίπεδο έχει κουλά drops και απαράδεκτη διαχείριση vsync. Στο δεύτερο επίπεδο (πύργος), το vsync μέχρι τώρα δουλεύει άψογα. Κάθομαι τόση ώρα στην δεύτερη πίστα και χαζεύω (τις ελάχιστες) διαφορές μεταξύ fxaa-smaa-msaa. Τελικά , για crysis 3 θα έλεγα καλύτερα οποιοδήποτε aa παρά msaa και αχρείαστο tankaρισμα frames. Προσωπικά και εγώ δεν χωνεύω τα post aa , αλλά στο C3 fxaa και smaa είναι απο τα καλύτερα post aa implementation που έχω δει σε game. Απο την άλλη βρίσκω αστείο το φόρτο του msaa ειδικά αν το συγκρίνεις με το smaa. Το SMAA ειναι παρα πολυ καλο ειδικα η υλοποιηση x2 για MGPU.. Πολυ καλη δουλεια (εφαμιλλη 4xMSAA) και ζηταει λιγοτερους πορους Crysis το παιχνίδι που κανείς δε νοιάζεται για το gameplay/story αλλά μόνο για τα fps του... Μέχρι στιγμής δεν έχω παίξει πολύ (2ρο mission είμαι στο supersoldier) αλλά δε μου λέει κάτι εκτός των γραφικών. Όλη την ώρα stealth και bow, ελπίζω το story να φτιάξει πιο μετά γιατί είναι λίγο βαρετό για την ώρα. Οκ δεν εδρεψε ποτε δαφνες παιχνιδαρας και απιστευτου gameplay το crysis, αλλα αν το βρισκεις βαρετο γιατι δεν το γυριζεις σε kaboom tatat pow pow, παρα stealth και bow? Λογικα θα ειναι πιο ενδιαφερον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Crysis το παιχνίδι που κανείς δε νοιάζεται για το gameplay/story αλλά μόνο για τα fps του... Μέχρι στιγμής δεν έχω παίξει πολύ (2ρο mission είμαι στο supersoldier) αλλά δε μου λέει κάτι εκτός των γραφικών. Όλη την ώρα stealth και bow, ελπίζω το story να φτιάξει πιο μετά γιατί είναι λίγο βαρετό για την ώρα. προσωπικά μου αρεσει περισσότερο απο cod & bf3. ισως επιδι δεν με ενδιαφέρει το multi......ισως επιδι απεχθάνομαι τα mmo. απο σενάριο τα σπαει ομως !!!! αξιζει να βγει σε ταινια με 1000!!! ( ποιότητας transformens ομως οχι σαν καποιες αποτυχημένες μεταφορές ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 btw για το off tje record, ΕΑΝ το παιχνίδι είχε το cpu optimization του far cry 3, κατά 99,999% θα έπαιζε ΚΑΙ με τις δυνατές κάρτες γραφικών (7970 ares/ 690 κτλ κτλ), αλλά δεν δεν μπορούσαν κάπως να κάνουν τον ντόρο που έγινε τώρα... το far cry 3, νομίζεις ότι θα δώσει μπουκάλι σε ότι κάρτα γραφικών και αν έχεις από τους τόσους πόρους που τραβάει από τον επεξεργαστή ενώ τώρα απλά βλέπεις να χρησιμοποιεί όλα τα threds & cores σε ένα 20-40 (50% στην καλύτερη περίπτωση) που είναι διαθέσιμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Crysis το παιχνίδι που κανείς δε νοιάζεται για το gameplay/story αλλά μόνο για τα fps του... Μέχρι στιγμής δεν έχω παίξει πολύ (2ρο mission είμαι στο supersoldier) αλλά δε μου λέει κάτι εκτός των γραφικών. Όλη την ώρα stealth και bow, ελπίζω το story να φτιάξει πιο μετά γιατί είναι λίγο βαρετό για την ώρα. Man, who cares about anything else but graphics; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Man, who cares about anything else but graphics; Εδώ όταν τολμώ να μιλήσω σε άλλα games για το ότι δεν έχουν καλά γραφικά πέφτουν όλοι να με φάνε γιατί "το gameplay μετράει μόνο" γι'αυτό το λέω Όσο για το stealth επειδή μου αρέσουν τα stealth games & stealthy approach δεν το αλλάζω απλά μου κάνει λίγο εντύπωση το πόσο stealthy θέλει να είσαι το παιχνίδι το οποίο δε νομίζω να μπορεί να παιχτεί guns blazing (χώρια ότι αν κάνεις upgrades σε stealth μετά είναι λίγο μονόδρομος) Τες πα, θα δω και στην συνέχεια πως θα πάει και θα έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη later Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
littlelouievegos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Καπου εδωσα ενα λινκ αρκετες σελιδες πισω που δειχνει ποσο καλα multi threaded ειναι το Crysis 3. Εξ ου και το γεγονος οτι βλεπουμε μετα απο καιρο AMD cpu στις πρωτες θεσεις.. Εδώ όταν τολμώ να μιλήσω σε άλλα games για το ότι δεν έχουν καλά γραφικά πέφτουν όλοι να με φάνε γιατί "το gameplay μετράει μόνο" γι'αυτό το λέω Όσο για το stealth επειδή μου αρέσουν τα stealth games & stealthy approach δεν το αλλάζω απλά μου κάνει λίγο εντύπωση το πόσο stealthy θέλει να είσαι το παιχνίδι το οποίο δε νομίζω να μπορεί να παιχτεί guns blazing (χώρια ότι αν κάνεις upgrades σε stealth μετά είναι λίγο μονόδρομος) Τες πα, θα δω και στην συνέχεια πως θα πάει και θα έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη later Aν υπηρχε blockbuster στo gaming, ενα απο αυτα θα ηταν το Crysis! Αλλα νομιζω οτι το αδικουμε λιγο. Δεν ειναι και οτι δεν παιζεται. Εμενα τουλαχιστον μου αρεσει 10 φορες παραπανω απο αυτο το τερατουργημα που λεγεται Call of Duty BO II.. Και δεν εχει και gfx.. Τωρα αν θες να παιξεις με επιθετικο approach δοκιμασε ενα lower level.. Supersoldier νομιζω οτι ειναι για αυτους που το εχουν τελειωσει, το κατεχουν και ξερουν που να σταθουν και δεν συγχωρει λαθη. Γενικα γνωμη μου ειναι, αν το AI ειναι ολιγον τι advanced δεν χρειαζεται την πρωτη φορα να το παιξουμε στο πιο δυσκολο επιπεδο για να αποδειξουμε τι "παιχταραδες ειμαστε" (frag my arse a million times). Υπαρχει παντα και η δευτερη φορα ή η τριτη.. p.s Τωρα θυμηθηκα οτι υπαρχει και το Post Human but still.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Πρώτον και κυριότερο, τα COD δεν είναι στην κατηγορία games. Δεύτερον, εγώ ποτέ δεν ήθελα να πάω guns blazing είπα άλλωστε ότι μου αρέσει το stealth απλά μου φαίνεται μονόδρομος. 2-3playthrough σε FPS παιχνίδι; Είπαμε ρε συ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 ... Aν υπηρχε blockbuster στo PC gaming, ενα απο αυτα θα ηταν το Crysis! ... fixed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
littlelouievegos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Πρώτον και κυριότερο, τα COD δεν είναι στην κατηγορία games. Ok με καλυψες δεν λεω τιποτα αλλο.. Παντως εγω θα το ξαναπαιξω σιγουρα οταν βγουν moddies απο Maldo ή αλλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 btw για το off tje record, ΕΑΝ το παιχνίδι είχε το cpu optimization του far cry 3, κατά 99,999% θα έπαιζε ΚΑΙ με τις δυνατές κάρτες γραφικών (7970 ares/ 690 κτλ κτλ), αλλά δεν δεν μπορούσαν κάπως να κάνουν τον ντόρο που έγινε τώρα... το far cry 3, νομίζεις ότι θα δώσει μπουκάλι σε ότι κάρτα γραφικών και αν έχεις από τους τόσους πόρους που τραβάει από τον επεξεργαστή ενώ τώρα απλά βλέπεις να χρησιμοποιεί όλα τα threds & cores σε ένα 20-40 (50% στην καλύτερη περίπτωση) που είναι διαθέσιμα To farcry 3 κανει μικροτερη χρηση επεξεργαστη απο το crysis 3 αν και τρεχει σε υψηλοτερο framerate. Χρησιμοποιει την μιση ram απο το crysis και ουτε την μιση vram ακομα και με 8xmsaa. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 έβαλαν κι αυτό το bow, πιο OP καταστρέφεις πλανήτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Πρώτον και κυριότερο, τα COD δεν είναι στην κατηγορία games. Δεύτερον, εγώ ποτέ δεν ήθελα να πάω guns blazing είπα άλλωστε ότι μου αρέσει το stealth απλά μου φαίνεται μονόδρομος. 2-3playthrough σε FPS παιχνίδι; Είπαμε ρε συ Δεν ειναι μονοδρομος το stealth στο Supersoldier, με guns blazing το περασα την πρωτη φορα και το τερματισα σε 6.30 ωρες. Τωρα ειμαι στο post human και θελει λιγο περισσοτερο υπομονη και να γνωριζεις το παιχνιδι επειδη πεθαινεις με το παραμικρο. Αλλα και παλι περνιεται και χωρις να σαι συνεχεια stealth ακομα και σε αυτο difficulty. Πιστευω πως μονο με guns blazing αξιζει καθως διαφορετικα δεν το ευχαριστιεσαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
littlelouievegos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 έβαλαν κι αυτό το bow, πιο OP καταστρέφεις πλανήτη... Δεν θα ηταν ωραια να ηταν και διατρητικο και τηλεκατευθηνομενο στον επομενο Ceph? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KREATOR13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Το παιχνιδι ειναι μονο για dx11 καρτες?Mου εβγαλε ενα μηνυμα οτι δεν εχω dx11 hardware,η καρτα μου ειναι η gtx295 και απλα το εγκατεστησα για να δω ποσα fps πιανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα