Προς το περιεχόμενο

Crysis 3

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όντως το πρώτο επίπεδο έχει κουλά drops και απαράδεκτη διαχείριση vsync. Στο δεύτερο επίπεδο (πύργος), το vsync μέχρι τώρα δουλεύει άψογα.

στην αρχη του 2ου επιπεδου τρεχει πιο ωραια παρα τη παραπανω λεπτομερεια και λες τι ωραια τι καλα , μαλλον στο πρωτο εφταιγε η βροχη 

αλλα οσο το συνεχιζεις θα δεις τις κουλαμαρες του πρωτου επιπεδου ακομα και σε τιποτα ξεμπαρκους διαδρομους

παντως εχοντας παιξει αρκετα μεχρι τωρα βλεπω οτι σε αλλα επιπεδα τα πραγματα ειναι καλυτερα σε αλλα χειροτερα, οποτε αν δε θες καθε λιγο και λιγακι να παιζεις με τα settings βρισκεις κατι που να τη παλευει και στα χειροτερα και απλα παιζεις το παιχνιδι 

περα απο τα τεχνικα αυτο που ενδεχομενως φοβαμαι ειναι μην κοπει σχετικα αποτομα γιατι απο οτι διαβαζα δεν ειναι και ιδιαιτερα μεγαλο.. κατα τα αλλα και παραβλεποντας τα τεχνικα θεματα και τις υψηλες απαιτησεις που λυσσαξατε μερικοι να εχει (να τωρα εχει , τι καταλαβατε; :P )  θα ελεγα οτι το παιχνιδι ειναι αξιος διαδοχος της σειρας σε αντιθεση με το 2 

πηρε ποδι αυτη η εκνευριστικη γραμμικοτητα , τα γραφικα ειναι φοβερα δε το συζηταμε και το gameplay ειναι αυτο που πρεπει

επισης γουσταρω που ειμαι τοσο πανισχυρος, σιχαινομουν στο 2 που ολο χαλαγε η στολη μου και ημουν ξεπλενης

βεβαια με το τοξο το παρακαναν λιγακι , ολοι πεφτουν μονοχιτοι κι εσυ παραμενεις stealth και στα @@ σου και αν βαλεις και τα εκρηκτικα βελη γινεται αστειο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το σήκωσε κανεις με καμία 6850? Αν ναι με τι setings? :P

εγώ έχω 6850. δοκίμασα την beta. δοκίμασα διάφορα preset settings όπως low,medium και high και δεν ειδα πολλες διαφορες.

Μου φάνηκε βαρύτερο από ότι το Crysis 2 με dx11 patch και high res texture pack.

Με 8350. Και δύο 7950 το παιχνίδι πάει σφαίρα σε όλα τέρμα και μαμαει.... Απλά γραφικαρες...

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Με 8350. Και δύο 7950 το παιχνίδι πάει σφαίρα σε όλα τέρμα και μαμαει.... Απλά γραφικαρες...

ένταξει ρε μάγκα έχεις υπολογιστάρα έχεις πολλά λεφτα .αλλά προκαλείς,δε το καταλαβαίνεις?

ένταξει ρε μάγκα έχεις υπολογιστάρα έχεις πολλά λεφτα .αλλά προκαλείς,δε το καταλαβαίνεις?
Πρώτον δεν το έγραψα για να προκαλεσω κανέναν. Δεύτερον τον Υπολογιστή τον έκανα πρόσφατα με την βοήθεια παύλα συμβουλές των παιδιών εδώ στο φόρουμ. (Γενικά είμαι κονσολακιας) Και όπως είπε και ο φίλος ποιο πάνω αν ήταν να θα το είχα φάτσα κάρτα στην υπογραφή μου. Αν Είναι δυνατον.ΥΓ. Πολλά λεφτά δεν έχω. Εργάτης σε μεταλεια είμαι. Αν θέλεις έλα να δεις την γλυκά. Απλά όταν είναι για κάτι που το γουστάρω μπορεί να μαζεύω πολύ καιρό λεφτά για να το κάνω.

Και μετά την υπολογιστάρα που λες έχω και ένα θέμα. Ότι βλέπει τις ραμ μου στα 1333 αντί για 1600 και δεν μπορώ να βρω τι φταίει...

που να δείτε πωσ το πάει το σύστημα τησ υπογραφής μου!

99999999fps σε ανάλυση 8Κ.

χωρίς πλάκα, η 6870 που εχω τα έχει βρει σκούρα στο παιχνίδι, αλλά παρά τισ υποχωρήσεις στα εφέ το παιχνίδι παραμένει φανταστικό. ισωσ μπορεί να φταίει το 1GB μνήμη που έχει γιατί βλέπω την gpu τραβάει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...