neokosmitis13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 οριστε και απο το δικο μου pc σε pc Cpu: AMD Phenom II X4 965 B.E. @3.9ghz o.c. Motherboard: Asus M4785TD-V EVO Ram: Corsair XMS3 4GB DDR3-1600MHz o.c. Vga: Gigabyte Radeon HD7870 2GB o.c. edition Hdd: WD Caviar Green WD5000AZRX- 500 GB Psu:: Chieftec APS-550S Monitor: Samsung SyncMaster LD220HD ολα high και 1-2 very high με aa x2 και motion blur στο full μεσω ορο fps πιανω στα 50-55~ πολυ καλα μπορω να πω για τετοιο βαρυ παιχνιδακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 To motion blur σου αρεσει ? Βγαλτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Στο πρώτο Crysis ήταν ότι καλύτερο έχω δει το Motion Blur, αν είχες 40+ FPS μαμούσε άσχημα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Το θυμαμαι αμυδρα για να ειμαι ειλικρινης ...Εκτοτε οποτε θυμαμαι παιχνιδι με motion blur με απογοητευε σαν εφε και το εκλεινα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Στο πρώτο Crysis ήταν απίστευτο, σε όλα τα άλλα παιχνίδια, μάπα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neokosmitis13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 το motion blur τι ειναι ρε παιδες;σε τι χρησημευει; αν το εχω disable θα παρω παραπανω fps? θα δω καμια ουσιωδες διαφορα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/Motion_blur Κερδιζεις fps ναι αν το κανεις disable . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Κερδίζεις ναι, αλλά υπάρχει περίπτωση να φαίνεται πιο σμούθ το παιχνίδι με Motion Blur.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neokosmitis13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 οκκκ τνχ για τν ενημερωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Mε αλλα λογια ειναι ομορφο εφε αρκει να αποδιδεται σωστα στο εκαστοτε game .Bαλτο δοκιμασε το ,βαλε να παιξεις και χωρις και διαλεξε τι σου αρεσει πιο πολυ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 το 2 είχε καλύτερο soundtrack ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 οσοι εχεται θεμα με τα fps εβαλα το shading και τα objects απο very high σε high κ τωρα το ειναι πολυ smooth χωρις να χασω ποιοτητα στο ματι μου τουλαχιστον.πριν ειχα απο 20-35 fps τωρα εχω απο 34-45 και πανω σε stock cloks.απο ΑΑ το εχω στo FXAA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλύτερα noAA παρά FXAA imho.. http://maldotex.blogspot.sk/2013/02/performance-bug-in-crysis-3-first-level.html Να τα μας.. Κατά τα άλλα καλογραμμένο το παιχνίδι.. Yes, Nomad is confirmed dead, It says on the official wikia page and if you read the summaries of the crysis comic he sacrificed himself to save his team back on the island when he and the rest of the team were looking for Prophet. Its ridiculous how you can't find the comic online anywhere, we are talking about the death of the protagontist of crysis 1 yet most people probably think he is still alive! Ότι να 'ναι.. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2013 από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mellodos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Όντως το πρώτο επίπεδο έχει κουλά drops και απαράδεκτη διαχείριση vsync. Στο δεύτερο επίπεδο (πύργος), το vsync μέχρι τώρα δουλεύει άψογα. Καλύτερα noAA παρά FXAA imho.. Κάθομαι τόση ώρα στην δεύτερη πίστα και χαζεύω (τις ελάχιστες) διαφορές μεταξύ fxaa-smaa-msaa. Τελικά , για crysis 3 θα έλεγα καλύτερα οποιοδήποτε aa παρά msaa και αχρείαστο tankaρισμα frames. Προσωπικά και εγώ δεν χωνεύω τα post aa , αλλά στο C3 fxaa και smaa είναι απο τα καλύτερα post aa implementation που έχω δει σε game. Απο την άλλη βρίσκω αστείο το φόρτο του msaa ειδικά αν το συγκρίνεις με το smaa. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα