gavros10 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 κατι διαβασα οτι και αυτο το crysis ειναι ψιλο χαλια. οσοι το εχετε παιξει μπορειτε να μου το επιβεβαιωσετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
littlelouievegos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Ναι δεν βλεπεται, χαλια τελειως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Εμενα αλλα λενε οι πηγες μου ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
littlelouievegos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Προφανως και αστειευομαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Προφανως και το καταλαβα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 το παιχνίδι είναι πολύ βαρύ θέλει τουλάχιστον 2 Χ 7950 για να το παίξεις απο high και πάνω Mια χαρα παιζει και με μια 7950 σε Very High 1080p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 δε παιζει μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 πόσο περιμένεις εσύ να παίζει για να το λες μια χαρά, 60 fps? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 το μια χαρά για μένα έιναι να τρέχει τέλεια χωρίς κανένα framedrop ή stuttering .και όταν παρατηρω framedrops κατεβάζω ρυθμίσεις αμέσως. τωρα είμαι με 13.2 beta 6 drivers και τρέχει πάρα πολύ καλύτερα.Στα high settings.στα very high δε το δοκίμασα ακόμα .θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 νταξ, ειναι ΒΑΡΥ. παίζω 40-50 fps σε very high και είναι έτοιμη η gpu να σκάσει (σε αντίθεση με τον επεξεργαστή που είναι χαλαρός) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μετα κόπων και βασάνων το έτρεξε το σύστημά μου τελικά, έκανα αποσυμπίεση από την αρχή, οπωσδήποτε τους drivers 13.2 beta 6 εγκατεστημένο το Origin πριν εγκαταστήσουμε το παιχνίδι, DirectX 11 υποχρεωτικά αλλιώς δεν τρέχει (και εννοείται πως η κάρτα πρέπει να είναι συμβατή με αυτό αλλιώς πάπα λα ) και φυσικά έβαλα το νέο ράγισμα περισσότερα για όσους δεν κατάφεραν να το τρέξουν pm. Αα! και για όσους λένε πως το παιχνίδι είναι βαρύ και δεν παίζεται δεν χάθηκε κι ο κόσμος να ρίξουμε λίγο τα γραφικά εδώ που τα λέμε δεν είναι τεράστιες οι διαφορές στα high απο very high. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Θέλει και origin του θείου? Σώπα ρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Κατι στα πολυ γρηγορα μιας και εχω κοσμο σπιτι. Δεν ξερω καν αν φαινεται καλα Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Xαλια παιζεις ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 το μια χαρά για μένα έιναι να τρέχει τέλεια χωρίς κανένα framedrop ή stuttering .και όταν παρατηρω framedrops κατεβάζω ρυθμίσεις αμέσως. τωρα είμαι με 13.2 beta 6 drivers και τρέχει πάρα πολύ καλύτερα.Στα high settings.στα very high δε το δοκίμασα ακόμα .θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω Καλά εντάξει, για κονσόλα είσαι εσύ Από 30FPS και πάνω μια χαρά σμούθ είναι το παιχνίδι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα