konstantinos77 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Tο παιχνιδι παιδια παιζει με origin λογαριασμο? Δηλαδη θα εχω τον λογαριασμο που εχω και στο bf3? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Και πάλι καλά να λες Σε αυτή την ανάλυση με AA θες 2 Τατιάνες.. Πες μου ότι παίζεις με το Controller Online, μόνο αυτό.. ρε φιλε εχεις κολλησει!! πες μου οτι παιζεις το crysis 3 me 6950 μονο αυτο πες μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δεν μπορώ να το χωνέψω πραγματικά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δεν μπορώ να το χωνέψω πραγματικά.. δεν μου απαντησες ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Την έδωσα την 6950 και προσπαθώ να αποφασίσω ποια θα πάρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 εε οταν αποφασισεις τοτε βλαλε γλωσσα, και ελα να τα πουμε μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Παίξε με Mouse/Keyboard όμως για να έχει λίγο νόημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Παίξε με Mouse/Keyboard όμως για να έχει λίγο νόημα δεν με βολευει ρε αδερφε λες να μην το ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 παιδες οποιος εχει το παιχνιδι γνησιο ας με κανει add: kyr1974 παρεπιπτοντος πολυ καλο το online Eστειλα invitation, αν θες κανε accept! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Πετάει σε κανένα το DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED με το που φορτώσει η πίστα; μου το εκανε μια φορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polonos1313 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 καμία λύση και για εμένα που μου βγάζει την αρχική εικόνα και ποτέ δεν ξεκινάει το παιχνίδι Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα.....Βρήκες λύση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Έσκασαν 2 νέα ραγίσματα(Fix). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 δεν με βολευει ρε αδερφε λες να μην το ξερωaim assist ftw στο gamepad? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polonos1313 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Παίδες σε εμένα δεν ξεκινάει καν το game..... Μου βγάζει το logo Crysis3.bmp και μετά δεν κάνει τίποτα.... Το game το πήρα από τον Ιντερναλ Επαναφορτόσιμο...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα