aekoupoli Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μην μου πεις οτι ειναι buggy και αυτο το fix... :/ Προσπαθω ποση ωρα να περασω ενα σημειο με ενα οπλο στην δευτερη πιστα και δεν εχω ammo..Εψαξα παντου δεν εχει, και δεν σε αφηνει να προχωρησεις.. εγω το περασα κανονικα εκεινο το σημειο,αλλα εβαλα το fix πριν περασω την πρωτη πιστα,πατα campaign κ μετα replay level κ βαλε την 2 πιστα,καπου διαβασα οτι ετσι πιανει 1. Found a fix for the no ammo with Ceph Sniper rifle(mission 2)... Justselect a new campaign and load from the second level. You'll have to do it again but the ceph rifle now has ammo.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Εδώ λέγαμε πως θα κάνουμε το πληκτρολόγιο και το ποντίκι να δουλέψουν σε Ps3/Xbox360 και μερικοί παίζετε με Controller στο PC. Τι να πω, ότι να 'ναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mellodos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Είμαι 1η πίστα και σπάνια βλέπω gpu load πάνω απο 75% ,ενώ συνήθως παίζει στα 65-75% ανεξαρτήτως φίλτρων. Το ανώτερο δε που είδα είναι 83% με msaa 8x... Δοκίμασα και με 13.2 b6 και με παλαιότερους 12.11 Κάτι παίζει απο ΑΤΙ μεριά , ή τρώω τρελό μπουκάλι απο τον ι7920@4ghz. ή μάλλον συνδυασμός και των δύο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μπουκάλι τρως όταν ο CPU φτάνει 100%.. Και πως γίνεται με μεγαλύτερη ποσότητα ΑΑ(8xMSAA όπως γράφεις) να έχεις μεγαλύτερο CPU Usage ? Lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mellodos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μπουκάλι τρως όταν ο CPU φτάνει 100%.. Και πως γίνεται με μεγαλύτερη ποσότητα ΑΑ(8xMSAA όπως γράφεις) να έχεις μεγαλύτερο CPU Usage ? Lol gpu εννοούσα , το διόρθωσα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μήπως έχεις ενεργοποιημένο V-sync ? Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να τρως μπουκάλι από τον 920@4Ghz σε 1080P(4xMSAA/16xF). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mellodos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Τελικά είναι τα γνωστά κ@λοπροβλήματα του crysis με τις tv. Crysis 1,2 θέλανε ματζούνια με alt+enter για να μην κλειδώσουν στα 24fps. Ετούτο εδώ ενώ εμφανίζει το vsync ως off στο menu , τελικά θέλει και αυτό alt+enter για στο βγάλει πραγματικά off....Απο την άλλη με vsync on το afterburner osd τερματίζει τα καρέ στα "πλασματικά" 120 και όχι στα 60 , γι αυτό και αρχικά νόμιζα ότι ήταν οff...OTI NA NAI..... οκ , βελτιώθηκε το lag με vsync off , αλλά από την άλλη πάλι το gpu load είναi αψυχολόγητο. 99% load στα εύκολα σημεία , ενώ στα δύσκολα που τα καρέ πέφτουν στα 40, κατεβαίνεi στα 85%. Πάντως ακόμα και με vsync (είμαι vsyncακιας) δεν δικαιολογείται το ότι ενώ βλέπει ότι δεν την παλεύει (45fps) , την ίδια στιγμή κρατάει το gpu load στο 70%....Είναι θέμα παιχνιδιού? Πάντως προς το παρόν δεν βλέπω διαφορές που να αξίζουν το msaa. ίσως στις επόμενες πίστες να αλλάξω άποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Εδώ λέγαμε πως θα κάνουμε το πληκτρολόγιο και το ποντίκι να δουλέψουν σε Ps3/Xbox360 και μερικοί παίζετε με Controller στο PC. Τι να πω, ότι να 'ναι.. ζοριζεσαι εσυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Έτσι είναι το σωστό. καλα τοτε γιατι υπαρχει αυτη η διαμαχη? η ιδια η crytek λεει οτι ειναι κονσολια Ο κακογραμμενος κωδικας του Crysis 3 που σκαλαρει μεχρι και σε 6 cores.. Tοσο outdated δηλαδη το βλεπω καθημερινα σε ολα τα games ειδικα σε 1080p.. Watch the load balancing.. υπαρχει πουθενα συγκριτικο με τον ιντελ ΗΤ ON/OFF? μου φαινεται οτι δεν υπαρχει χρηση του HT απο τον κωδικα του crysis 3. βεβαια αφου ειναι AMD game λογικο μου φαινεται.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Μήπως έχεις ενεργοποιημένο V-sync ? Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να τρως μπουκάλι από τον 920@4Ghz σε 1080P(4xMSAA/16xF). πάντως το δικό μου επεξεργαστή τον φτάνει κοντά στο 100% , όχι συνέχεια , αλλά ότι του δώσεις από επεξεργαστή δε θα το αφήσει να πάει χαμένο η κακομοίρα ή 6950 τελικιαζει , αλλά κάτι γίνεται το μόνο που δε θέλει πολύ το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_Duker Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 qsis σε τι settings το έπαιξες και τραβάει; ίδια κάρτα έχουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 πάντως το δικό μου επεξεργαστή τον φτάνει κοντά στο 100% , όχι συνέχεια , αλλά ότι του δώσεις από επεξεργαστή δε θα το αφήσει να πάει χαμένο η κακομοίρα ή 6950 τελικιαζει , αλλά κάτι γίνεται το μόνο που δε θέλει πολύ το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ram Εσύ λογικά παίζεις χωρίς ΑΑ, οπότε είναι λογικό να τρως ένα μπουκάλι, ελάχιστον πιστεύω όμως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Με ποιoύς drivers το παίζεται όσοι έχετε ΑMD; έχω ξηλώσει drivers πέρασα τα πάντα απο Direct X και NET Framework και ακόμη δεν κατάφερα να το τρέξω υπενθυμίζω πως οι κάρτες μου δεν είναι τίποτα high end απλά υποστηρίζουν το Direct 11 έχω 2 5770 σε cross Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_Duker Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Πετάει σε κανένα το DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED με το που φορτώσει η πίστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Με ποιoύς drivers το παίζεται όσοι έχετε ΑMD; έχω ξηλώσει drivers πέρασα τα πάντα απο Direct X και NET Framework και ακόμη δεν κατάφερα να το τρέξω υπενθυμίζω πως οι κάρτες μου δεν είναι τίποτα high end απλά υποστηρίζουν το Direct 11 έχω 2 5770 σε cross 13.2 cross. 7950 Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα