Προς το περιεχόμενο

Crysis 3

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αλλο να βλεπεις τις photos και αλλο να'σαι μεσα στο παιχνιδι και να παιζεις, υπαρχει αρκετη διαφορα imho.

Μπα, στο συγκεκριμένο μάλλον ισχύει το αντίθετο, βλέποντας τις εικόνες από το Maldo Mod στο 2 εντυπωσιάζεσαι μα όταν πας να παίξεις λες ναι μεν υπάρχει μεγάλη βελτίωση αλλά εξακολουθεί να έχει κονσολογραφικά.

Μην την ψάχνετε, για να έφτασα στο σημείο να λέω εγώ αρνητικά για το Crysis, σημαίνει ότι το παιχνίδι δεν είναι πια για PC..

Και ομως, εγω που το επαιξα ετσι πιστευω..

Τελικά στο C3 ισχύει ότι παίζοντας βλέπεις καλύτερα γραφικά από ότι βλέπεις στις εικόνες..

Τα Textures σε συγκεκριμένα σημεία είναι εντυπωσιακά και ο φωτισμός επίσης..

2 πράγμα δεν μ' αρέσουν :

1. Η αλλαγή του Psycho(Από κομμαντερό ''I'm British you muppet'' τον έκαναν θείο)

2.Το Gameplay της Nanosuit 2

Οριστε που στα λεγα  ;)

ΥΓ: Eπισης δεν παραθετω και το κομματι που ειχε γινει κουβεντα για τους φωτισμους

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

το επαιξα λιγο σε μια 7950 φιλου... οκ φουλ προβληματικο , καμια σχεση με το beta

τα frames βυθιζονται στο θεο 

αντε να δω κι εγω με τη παλιατζουρα τι θα κανω.. 

ναι αλλα την εχω κανει OC ακολουθωντας αυτον τον οδηγο http://www.guru3d.com/articles_pages/geforce_gtx_680_overclock_guide,2.html

κ τον επεξεργαστη στα 4.2.παντως τωρα που παιζω 2 πιστα δν εχει πεσει κατω απο 55 fps

Πότε είδες εσύ έκδοση του θείου να έχει πρόβλημα με τα FPS και το γνήσιο να μην έχει ;

Αφού το ίδιο παιχνίδι είναι ίδιο εκτός και αν το γνήσιο έγινε Updated και δεν έχει βγει ακόμα στο θείο.

Μην μου πεις οτι ειναι buggy και αυτο το fix...  :/

Προσπαθω ποση ωρα να περασω ενα σημειο με ενα οπλο στην δευτερη πιστα και δεν εχω ammo..Εψαξα παντου δεν εχει, και δεν σε αφηνει να προχωρησεις..

Μην μου πεις οτι ειναι buggy και αυτο το fix...  :/

Προσπαθω ποση ωρα να περασω ενα σημειο με ενα οπλο στην δευτερη πιστα και δεν εχω ammo..Εψαξα παντου δεν εχει, και δεν σε αφηνει να προχωρησεις..

Παίξε μπουνιές :P

Πάντως ποιο το νόημα να παίξεις στο δύσκολο επίπεδο ένα παιχνίδι σαν το Crysis..

Υποτίθεται έχεις Nanosuit και είσαι Super-Soldier, εάν το βάλεις στο δύσκολο, το χάνεις αυτό, οπότε..

Όποιος θέλει δυσκολία ας πάει να παίξει MP :P

kyriakosm, πες μου ότι το παίζεις με Controller να πάω να αυτοκτονήσω..
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...