nikosggg3 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 βάζεις το cheat και πας στην 3η πίστα... simple as that... yarrrr και χανεις την δευτερη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Χανεις μιση ωρα game και κερδιζεις αλλες 3 1/2 - 4 Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Έπαιξα την πρώτη πίστα με το iGPU του 3570, 5-10 FPS Τέρμα όλα Low και το έχουν κάνει να μοιάζει αρκετά με το Very High, όπως και το 2 δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Έπαιξα την πρώτη πίστα με το iGPU του 3570, 5-10 FPS Τέρμα όλα Low και το έχουν κάνει να μοιάζει αρκετά με το Very High, όπως και το 2 δηλαδή. τι σου φταιει ο καημένος και τον βασανίζεις ετσι ? σου ειπε οχι στο o/c ? βάζεις το cheat και πας στην 3η πίστα... simple as that... yarrrr ???????? δωσε το cheat ντε !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Τρελα γραφικα και χαμηλα fps !! :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Θέλει δύναμη GPU.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΗΝ 2η ΠΙΣΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ1)Τρεξτε το παιχνιδι και στο αρχικο μενου πατηστε το κουμπι ~2)Γραψτε την λεξη MAP CANYON με κενο μεταξυ των 2 λεξεων..3)Πατηστε enter.Θα σας ξεκινησει την 3η αποστολη ομως,δηλαδη πηδαει την 2η... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
littlelouievegos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Εχει αναφερθει αυτο 2 σελιδες πισω, προσωπικα δεν το κανω γιατι και την ροη της ιστοριας θα χαλασω και 7 πιστες ειναι αν πηδηξω την μια οκ σε 2 ωρες που λεει ο λογος θα το τελειωσω Λιγη υπομονη ακομη τοση καναμε δεν παθαινουμε τπτ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 κι εγώ θα περιμένω tbh, άσε που έχω το Far Cry 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μετρήσεις Crysis 3 VGA Graphics Benchmark performance test http://www.guru3d.com/articles_pages/crysis_3_graphics_performance_review_benchmark,7.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Με FXAA, καλύτερα noAA παρά FXAA θολούρες.. Αν θέλουμε να είμαστε εντάξει, βάζουμε SMAA τουλάχιστον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 κι εγώ θα περιμένω tbh, άσε που έχω το Far Cry 3 και το far cry είναι παιχνιδαρα! αλλά να το παίξεισ στο ποιο δύσκολο επίπεδο. μόνο εκεί αξίζει. το crysis δεν το περίμενα τόσο βαρι. θέλει βαρβατη κάρτα το άτιμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 η 670 μου σε Very High @ 2560X1440 χωρίς AA & Motion Blur πάει μια χαρά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Α ρε CryTek, τι διαφορές είναι αυτές από Low-Medium-High-Very High.. Καλύτερα να ρίξει και άλλο τις Minimum Απαιτήσεις και να αυξήσει τις διαφορές με τα Settings παρά αυτό.. http://www.guru3d.com/articles_pages/crysis_3_graphics_performance_review_benchmark,4.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
littlelouievegos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Σας αφηνει να κατεβασετε τις bmp εικονες στο guru3d?? εγω δεν μπορω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα