Millennium Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Edit έκανες ρε μούργο? Τεσπα όταν βγουν οδηγοί θα είσαι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
littlelouievegos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Η Full Unlocked - P2P παίζει με το ράγισμα από επαναφορτωμένο; Ναι αυτη εχω και εγω και κανει ακριβως το ιδιο προβλημα με την ιδια την εκδοση την ιδια του επαναφορτωμενου,δηλαδη κρασαρει στην δευτερη πιστα. Αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα οχι συμβατοτητας της εκδοσης Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2013 από littlelouievegos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 σε i7 920 @ 4.2 με 580 στα ~1000 θα παίζει έστω στα ultra χωρίς φίλτρα και πράσινα άλλογα? (έστω να το χαρούμε λίγο) ή να αρχίσουμε να ψαχνόμαστε για καμία μεγάλη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Χαχ, η 580 είναι μικρή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 για full hd πιστεύω ότι θα είναι μια χαρά χωρίς φίλτρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 σε i7 920 @ 4.2 με 580 στα ~1000 θα παίζει έστω στα ultra χωρίς φίλτρα και πράσινα άλλογα? (έστω να το χαρούμε λίγο) ή να αρχίσουμε να ψαχνόμαστε για καμία μεγάλη? αρχοντας εισαι !!! και αμα κλεισεις και κανα εφε σιγα το πραγμμα...... αυτο ελειπε, να αρχισουμε να ψαχνουμε καρτα για εναν τιτλο μονο. ποσες φορες εχεις σκοπο να τον τερματισεις?????????? ε καποια στιγμη θα το βαρεθεις !!!!! δεν πιστευω η 580 να εχει προβλημα στα υπολοιπα παιχνιδα ? πρεπει να τα τρεχει ολα για πλακα !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 όχι, σε ότι έχω βάλει πάει νεράκι. και είναι και 830 μαμά (από 770) την παίζω και εγώ στα 950 περίπου με το o/c και δεν είχα πρόβλημα κάπου ακόμα. Απλά με τόσα που ακούω αρχίζω να φοβάμαι μην δεν παίζει... βέβαια έχω και τον παππού τον 920 o/c στον θεό όπου είδα ότι γίνεται πολύ καλά optimised η cpu από το παιχνίδι, άντε τον κατεβάζω και στα 4.0 από τα 4.2, κατεβάζω και τα ρεύματα στα 1.38 ανοίγω και HT και (λογικά) θα κερδίσω και ~15 fps από εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 τι θα κανουμε με το κρασαρισμα στην δευτερη πιστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_Duker Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Για την ώρα δεν υπάρχουν και πολλά που μπορούμε να κάνουμε. Περιμένουμε κάποιο fix. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Η αγοράζετε το παιχνίδι. Μη βαράτε 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 στην εκδοση φουλ unlocked ποιο αρχειο ρε παιδια ειναι το setup ? γτ μου βγαζει να το κατεβασω μεσω origin και ζηταει κωδικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
littlelouievegos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 στην εκδοση φουλ unlocked ποιο αρχειο ρε παιδια ειναι το setup ? γτ μου βγαζει να το κατεβασω μεσω origin και ζηταει κωδικο Δεν υπαρχει setup στην full unlocked ειναι ετοιμος προεγκατεστημενος φακελος. Περιμενεις το crack μονο και τρεχεις το crysis.exe απο το bin32 φακελο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Κάποιοι λένε ότι δουλεύει. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη είμαι στο 60% http://getallforgames.com/crysis-3-crack-cd-key-generator/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Κάποιοι λένε ότι δουλεύει. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη είμαι στο 60% http://getallforgames.com/crysis-3-crack-cd-key-generator/ καρα fail του κερατα !!!! βγηκε ενα αλλα μολις περασεις την 1 πιστα μετα κολλαει. εχουμε καμια απάντηση σε αυτο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 βάζεις το cheat και πας στην 3η πίστα... simple as that... yarrrr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα