Προς το περιεχόμενο

Crysis 3

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντα τα ''σπάνε'' όταν βγαίνει η Ευρωπαική έκδοση, για όλα τα παιχνίδια ισχύει αυτό.

Τό έψαξα λίγο περισσότερο γιατί έχω την εντύπωση πως δεν ισχύει αυτό στην πραγματικότητα, λοιπόν:

Assassin's Creed I: Nov 20, 2012 Release Region: US - Release Region: EU Release Date: Nov 23, 2012

Στις 21 το είχαν ''ξεμπερδέψει''.*

Dishonored: Release Date: Oct 9, 2012 Release Region: US - Release Date: Oct 12, 2012 Release Region: EU.

Στις 9 το είχαν έτοιμο.*

Medal of Honor: Warfighter: Release Date: Oct 23, 2012 Release Region: US - Release Date: Oct 26, 2012

Release Region: EU στις 23 το είχαν ''τσακίσει''*

F1 2012: Release Date: Sep 18, 2012 Release Region: US - Release Date: Sep 21, 2012

Release Region: EU στις 19 το είχαν έτοιμο.*

Sniper Elite V2: Release Date: Apr 30, 2012 Release Region: US - Release Date: May 4, 2012 Release Region: EU Στις 2 Μαΐου το ''τσάκισαν'' *

Αυτά είναι μερικά απο τα παιχνίδια που τα έφερε ο ''θείος'' πρίν ακόμη κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη,

πολλοί τίτλοι που δεν τους αναφέρω εδώ έχουν κυκλοφορήσει την ίδια ημερομηνία Αμερική και Ευρώπη

*Δεν έχω δώσει link γιατί οι κανόνες του φόρουμ είναι προφανείς με μια ματιά στο ίντερνετ μπορεί κάποιος να το διαπιστώσει.

Επεξ/σία από zvarthangalos
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έκατσα μετά τη δουλειά και ασχολήθικα λιγάκι με τις ρυθμίσεις κλπ και έφτασα στο συμπέρασμα ότι το game θέλει ένα γερό πατσακι και μια καλή φουρνιά απο drivers. Με Crossfire X 7970 very high settings και 8 msaa σε 1440p το game είναι unplayable... Σε 4msaa χαροπαλεύει... Επίσης το frame rate έχει θέμα, βαράει κάτι drops του θανατά τα οποια σε μερικά σημεία είναι απαράδεκτα... μιλάμε για drops επιπέδου 30 fps. Να προσθέσω ότι τα γραφικά του campaign δεν έχουν καμμια μα καμμια σχέση με του multiplayer. Στο campaign απλα ξεφεύγει...

Στο screenshot τα real fps  είναι αυτά του fraps, στα αριστερά είναι τα fps του afterburner που όπως είχα αναφερθέι και σε παλαιότερο μου ποστ για κάποιον λόγο είναι διπλάσια...

ΥΓ Στη φωτό η ανάλυση είναι 1440p, very high details και 2MSAA.

crysis32013022123240893.jpg

7970 σε Crossfire έχω κοτσάρει πάνω... Τι θέλουνε Titan SLI για να πούμε ότι το μαξάραμε? Λογικά με τη νέα φουρνιά των drivers θα διορθωθούν τα πράγματα... αλλιώς οι τύποι είναι για κλάματα...

εχεις περιπου 50% παραπανω πιξελ απο μια συνηθισμενη οθονη 1080p και δεν ξερω ποσο σκαλαρουν οι καρτες σου (αληθεια ποσο? ειδες με μια καρτα τι κανεις ? )

σε συγκριση με μια 7970 σε 1080 πώς τα πας ? γιατι αν τα πηγαινεις χειροτερα σημαινει οτι απλα ειναι θεμα driver και οτι το cf για ακομα μια φορα απετυχε οικτρα

Δεν έχω προλάβει ακόμα να τεστάρω χαμηλότερες αναλύσεις, αλλά το πρωί για κανενα μισάωρο που το πάλεψα με μια 7970 σε very high με FXAA ήμουν στα 35 fps... οπότε θα πρέπει να λέω και ευχριστώ με τις αποδόσεις του Crossfire... Πιστεύω όταν νιώσουν εκεί στην AMD να πάρουμε drivers της προκοπης... Τα fps drops δε παλεύονται...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

7970 σε Crossfire έχω κοτσάρει πάνω... Τι θέλουνε Titan SLI για να πούμε ότι το μαξάραμε? Λογικά με τη νέα φουρνιά των drivers θα διορθωθούν τα πράγματα... αλλιώς οι τύποι είναι για κλάματα...

Το usage στο crossfire το εχεις παρατηρησει πεφτει ? Εκει οφειλεται δηλαδη το dropping ?

Επεξ/σία από konstantinos77

εχεις περιπου 78% παραπανω πιξελ απο μια συνηθισμενη οθονη 1080p και δεν ξερω ποσο σκαλαρουν οι καρτες σου (αληθεια ποσο? ειδες με μια καρτα τι κανεις ? )

σε συγκριση με μια 7970 σε 1080 πώς τα πας ? γιατι αν τα πηγαινεις χειροτερα σημαινει οτι απλα ειναι θεμα driver και οτι το cf για ακομα μια φορα απετυχε οικτρα

Fixed.

κατσε να δω τι μετρησα λαθος.. :P

edit 

ναι 77.77777 % ειναι , καλυτερα να βγαζω κομπιουτερακι αντι να τα κανω με το μυαλο μου, γιατι καπου εξαφανισα μισο mil  :lol:

ε πιστευω φτανουμε σε επικινδυνα παραπανω πιξελ, αρα θες τουμπανοκαρτα/ες

οι σημερινες high end σε "λογικα" λεφτα (οχι titan ) τωρα μπορεσαν να πουμε οτι καλυψαν αξιοπρεπως το 1080p 

με σχεδον διπλασια αναλυση και με το cf να ειναι τερμα αναξιοπιστο , νομιζω οτι ειναι λογικα τα προβληματα του φιλου απο πανω..

να δω αυτη την ασπρη μερα που με μια καρτα των 300 ευρω θα μπορεις να παιζεις σχεδον τα παντα χωρις προβλημα σε 1440p και τοτε θα παρω και αυτη τη καρτα και μια τετοια οθονη

προς το παρον θα κατσω στα αυγα μου 

Ανα τα φορα και με nvidia SLI και με XFire εχουν αρκετοι το ιδιο προβλημα. Πεφτει το gpu load μεχρι και 50% και επομενως αυτο σημαινει τρομερα fps drops. Που σημαινει με την σειρα του θεμα drivers..

Οσο αφορα αν κανουν τα 40 fps, εκαναν και παραεκαναν στην beta μια χαρα (oσο τεσταρα με την μια gpu),εφοσον τα min fps ηταν πολυ κοντα στα avg οπως φαινεται οτι ειναι πολυ κοντα και στα benches του κανονικου παιχνιδιου. Stuttering issues στην beta δεν ειχα με πανω απο 38-40 fps. Σε SLI ειχα πληρη διπλασιασμο των fps σε 1440p δηλαδη απιστευτο scaling, τεσταρα και 2-3 φορες..

Εν πασει περιπτωσει δεν θελουν ολα τα παιχνιδια 60fps για να παιξουν ανετα. Αλλιως οι κονσολες θα πηγαιναν για πεταμα απο τον πρωτο χρονο. Για αυτο υπαρχει και vsync στα 30 περα απο τα 60fps..

Και φυσικα stuttering issues περα απο drivers μπορει να δημιουργησουν ενα σωρο λογοι σε ενα συστημα.

• Like 1

[offtopic]

κατσε να δω τι μετρησα λαθος.. :P

edit 

ναι 77.77777 % ειναι , καλυτερα να βγαζω κομπιουτερακι αντι να τα κανω με το μυαλο μου, γιατι καπου εξαφανισα μισο mil  :lol:

ε πιστευω φτανουμε σε επικινδυνα παραπανω πιξελ, αρα θες τουμπανοκαρτα/ες

οι σημερινες high end σε "λογικα" λεφτα (οχι titan ) τωρα μπορεσαν να πουμε οτι καλυψαν αξιοπρεπως το 1080p 

με σχεδον διπλασια αναλυση και με το cf να ειναι τερμα αναξιοπιστο , νομιζω οτι ειναι λογικα τα προβληματα του φιλου απο πανω..

να δω αυτη την ασπρη μερα που με μια καρτα των 300 ευρω θα μπορεις να παιζεις σχεδον τα παντα χωρις προβλημα σε 1440p και τοτε θα παρω και αυτη τη καρτα και μια τετοια οθονη

προς το παρον θα κατσω στα αυγα μου 

Μιας και μιλάμε για αριθμούς, σκέψου ότι η διαφορά με την ανάλυση του OROKUSAKI ανάγεται στο 181%, σχεδόν τριπλάσια ανάλυση :Ρ

Και μετά λέει δεν υπάρχει διαφορά στην εικόνα με ίδια settings :λολ:[/offtopic]

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...