konstantinos77 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Mε μπερδευεις boy... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μπορεί να το πάρω και 'γω για το MP, το 2 το είχα πάρει για αυτό το λόγο και το είχα ξεσκίσει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Toυ ειχες πιει το αιμα ε ? Παντως στο 2 δεν ασχοληθηκα καθολου με multi ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Είχα φτάσει Rank #67 παγκοσμίως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Eλα ρε τοσο καλο ηταν ? Εγω ο μαλαξ το σνομπαρα αλλα δεν θυμαμαι γιατι ...Κοσμο θα ειχε πολυ φανταζομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Ήταν Cod Style ίσως γι΄αυτό αλλά εκεί φαίνονται τα @@, όχι στο BF3 που πάει το ζώο με το Sniper σε μια μεριά και σκοτώνει αβέρτα.. Deathmatch FTW Στο 3 έχουν κάνει νουμπιές πάντως, Auto Armor και άλλες τέτοιες αηδίες που βοηθάνε τους νουμπάδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Kανε μου μια χαρη μονο γραψτο αυτο στο bf3 thread να γελασουμε λιγο ....χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Εντάξει, το BF3 ούτε οι BF Fans δεν το γουστάρουν.. Το MP του Crysis μου αρέσει πολύ περισσότερο από αυτό του BF3, αν και του BF3 είχε Fun να παίζεις και να μιλάς Skype.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Είχα φτάσει Rank #67 παγκοσμίως στους 67 ή 68? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 στους 67 ή 68? χαχαχαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Μπες ένα Match άμα θες να σε πάρω τα βρακιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Εντάξει, το BF3 ούτε οι BF Fans δεν το γουστάρουν.. Το MP του Crysis μου αρέσει πολύ περισσότερο από αυτό του BF3, αν και του BF3 είχε Fun να παίζεις και να μιλάς Skype.. Οχι φιλε κοιτα,το Bf3 το εχω βρισει πολλακις αλλα το multi του αγαπας να το μισεις ...Ειναι ναρκωτικο .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Σιγά το ναρκωτικό.. Καλό ήταν αλλά ως εκεί. Το καλύτερο MP το έχω παίξει στο Halo:Combat Evolved, μακράν η μεγαλύτερη απόλαυση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Kαλα περι ορεξεως κολοκυθια ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 @konstantinos77: Δεν εχω δοκιμασει το multiplayer ακομα αλλα μ'αρεσει που εχουν αυξησει την δυσκολια στο campaign. Μονο γι'αυτο αλλα και για το ΜP που πιστευω πως θα'ναι καλο, imho αξιζει να το αγορασεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα