Millennium Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 psycho_warhead Για αυτό μίλησα αποκλειστικά για το crysis 3,είμαστε στο topic του αν ξέχασες (το χούμε κάνει ροντέο βέβαια).Και ποιό 3d βρε αγόρι αυτό που έχει το 0.99% των χρηστών??? Δε σοβαρεύεσαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ ανήκω σε αυτό το 0,99% που λες όπως και οι περισσότεροι στα φόρουμ. Μια χαρά σοβαρός είμαι, εσύ πας να μου το παίξεις ξύπνιος καταναλωτής και ότι οι άλλοι που δίνουν λεφτά για Intel είναι πρόβατα. Θα στο πω και απλά, εφόσον ανήκω στο 0,99%, δεν με ενδιαφέρει τι κάνει το άλλο 99% των χρηστών που έχουν PC 5ετίας αν όχι 10ετίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Mην τσακωνεστε παιδια δεν εχει νοημα τωρα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 @psycho_warhead Τι κάνουν λέει σε αυτό το forum? Να'σαι καλά με έκανες και γέλασα. Με είδες να λέω εμένα τίποτα για πρόβατα? Εγώ απλά δε θέλω να βλέπω ανακρίβειες αν και γελάω με αυτές. Αφου λες πως οι περισσότεροι ανήκουν στο 0.99% βρε enthusiasts με 3d τι λες για τα pc 5ετίας? Φάσκεις και αντιφάσκεις μικρέ. Πάλι καλά παραδέχεσαι έμμεσα οτι δεν έχουν όλοι τα λεφτά του μπαμπά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Παντως 4-5 ωρες gameplay μου φαινονται λιγες .Νομιζω ετσι ανεφερε καποιος εδω..Αν το multi ειναι καλο κατι γινεται .Παντως στα προηγουμενα δεν με τραβηξε τοσο το multi.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 @psycho_warhead Τι κάνουν λέει σε αυτό το forum? Να'σαι καλά με έκανες και γέλασα. Με είδες να λέω εμένα τίποτα για πρόβατα? Εγώ απλά δε θέλω να βλέπω ανακρίβειες αν και γελάω με αυτές. Αφου λες πως οι περισσότεροι ανήκουν στο 0.99% βρε enthusiasts με 3d τι λες για τα pc 5ετίας? Φάσκεις και αντιφάσκεις μικρέ. Πάλι καλά παραδέχεσαι έμμεσα οτι δεν έχουν όλοι τα λεφτά του μπαμπά σου. Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι λέμε, είπες ότι οι Enthusiasts(Γιατί αυτοί που έχουν 3D εκεί ανήκουν) είναι το 1% και αυτοί είναι κυρίως στα Forum, τώρα αν στο παρόν Forum ισχύει ή δεν ισχύει δεν ξέρω, σε ένα Forum όπως το Guru3d ισχύει πάντως καθότι όλοι σχεδόν έχουν High-End μηχανήματα.. Το αν είναι λεφτά του πατέρα μου ή όχι, ούτε το ξέρεις, ούτε σε αφορά γι' αυτό να μην λες πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
littlelouievegos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 My head hurts. Seriously. Τι να πιασεις και τι να αφησεις..Τεσπα.. Αντε να βγει το crack.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Τι να πιάσεις και τι να αφήσεις πραγματικά.Τεσπα βλέπω και το ps4 event αφου δεν είμαι και pc enthusiast γαρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mellodos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 offtopic H αλήθεια βρίσκεται κάπου "στην μέση" της διαφωνίας μεταξύ του psycho και του littlelouievegos. (σελ 71) Και εγώ είμαι pcας προ εποχής doom και έλιωσα με quake 1-2 ,unreal , half l και ΄άλλα τόσα. Και αυτά για να τα παίξεις τότε full ,ήθελες $$ σύστημα, όμως η αγορά ήταν τελείως "ακόρεστη" , υπήρχε μεγάλος ενθουσιασμός , έβλεπες συχνά "breakthrough" σε soft+hard, και το κυριότερο, δεν είχε "κάτσει ακόμα η μπίλια" στο που βγαίνουν τα εύκολα $$ Τελικά με τα χρόνια , αυτή η μπίλια έκατσε σχεδόν εξολοκλήρου στις κονσόλες με τα γνωστά αποτελέσματα υπερκορεσμού για εμάς τους παλιούς (και νέους ίσως) pcαδες. Και εγώ έχω τσαντιστεί με την κατάσταση αφού πχ ακόμα και στο ομολογουμένως εντυπωσιακό metro , οι εξωτερικοί χώροι είναι τελείως κονσολιζέ και με ξενερώνουν.... (δεν μιλάω για άλλα games...) Βέβαια αν αποτελώ το 2-5% του αγοραστικού κοινού , καλά κάνει ο dev και με γράφει στα @@ του. Ίσως αν έστω το 15- 20% του αγοραστικού(=αγοράζω δεν κατεβάζω) κοινού αποτελούταν απο angry high-end pcάδες που δεν θα αγόραζαν καμία κονσολοπορτια , τότε θα τους πονούσε και θα είχαμε ξεπεράσει προ πολλού το samaritan... Προς το παρόν Crysis 3 και βλέπουμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Παντως 4-5 ωρες gameplay μου φαινονται λιγες .Νομιζω ετσι ανεφερε καποιος εδω. Ναι εγώ το ανέφερα όχι όμως από δική μου εμπειρία μιας και δεν το έχω παίξει ακόμη μεταφέρω αυτά που διαβάζω σε διάφορα φόρουμς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Παντως 4-5 ωρες gameplay μου φαινονται λιγες .Νομιζω ετσι ανεφερε καποιος εδω..Αν το multi ειναι καλο κατι γινεται .Παντως στα προηγουμενα δεν με τραβηξε τοσο το multi.. Στo Supersoldier difficulty μου εχει παρει 5ωρες 40 λεπτα μεχρι τωρα και υποθετω οτι μενει ακομα κανα μισαωρο, οποτε συνολο γυρω στο εξαωρο (χωρις να αποφευγω μαχες). Oταν το τελειωσω θα ριξω και ενα Post Human να δω τι ψαρια πιανει! Recruit Soldier Veteran Supersoldier Post-Human Warrior Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2013 από pabou13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Χμμμ λιγο ειναι ρε πουστη μου για 50 ευρω ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Με Turbo Boost φτάνει 3.9Ghz λέμε.. http://ark.intel.com/products/65523 Άμα δεν δώσεις λεφτά έστω για έναν 3570K, τράβα σε AMD. off topic ??????? αυτο το χρεπι ? που ειναι καλυτερο ? http://www.guru3d.com/articles_pages/core_i5_3570k_review.html σε πολλα τεστ που τον εχουν oc στα 4,φευγα και περνει τα @@ μου ακομα και απ τον 8320.......... ο μονος ιντελ που αξιζει να λέγεται ιντελ ειναι ο 3770Κ και γενικα οτι εχει Ι7 μπροστά. απο κει και κάτω μιλάμε για περαστικες γρύπες που θελουν εναν σκασμο € και σε 1 χρονο εχει βγει αντικαταστατής τους με αλλη βαση σε mobo πολύ λιγα χαρακτηριστικά επιπλέον και με ανεβασμένη τιμη μεγαλύτερη απ το μάρκετινγκ που τρώμε στο δόξα πατρι !!! και μην μου πεις σε παιχνιδια ειναι καλυτεροι οι ιντελ δεν βλεπεις που ολοι το εχουν γυρισει στο amd evolved και στήνουν παιχνίδια εκεί ? ολοι οι κορυφαίοι τιτλοι για αυτην την πλατφορμα εχουν στηθεί !! crysis 3, το παιχνιδι που ξέφυγε οσο νάνε απ τα στανταρ του φρεναρισματος με 1 και 2 cores και δουλευει με 6. και ειναι και απο κονσολα !!! και μιας και ανεφαιρα την λεξη ''κονσολα'' δες τι gpu, cpu θα εχουν οι καινουριες..... and of topic ακόμα να έρθει ο θείος με το μαύρο μαργαριτάρι και τα αρχεια για το crysis 3 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 O 3770Κ δεν είναι ότι καλύτερο για παιχνίδια και η μόνη διαφορά με έναν 3570K είναι το HT το οποίο στην ουσία προσφέρει μόνο στα 3Dmark και το οποίο HT πολλές φορές στα παιχνίδια προκαλεί Stuttering. Ποιο Gaming Evolved ρε ; Αυτό ισχύει για τις GPU's της AMD και όχι για τους επεξεργαστές.. Καλά τα πάει η AMD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Χμμμ λιγο ειναι ρε πουστη μου για 50 ευρω ... Το βρισκεις και φθηνοτερα Y.Γ: μεχρι προσφατα το ειχε το amazon.co.uk 37-38ευρω @Psycho_Warhead: Που κολλαει το Farcry 2 με το Crysis 3; Μηπως βρισκομαι σε λαθος τοπικ; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα