Προς το περιεχόμενο

Crysis 3

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

psycho_warhead Κάνεις λες και υπάρχουν 2 μοντέλα μόνο στο intel line up.Καλά σου λέγε ο littlelouevegos οτι συμπεριφέρεσαι λες και όλος ο κόσμος δίνει τα ίδια ποσά για hardware και πως όλοι έχουν ίδιο hw με σένα.

Ξεχνάτε οτι 1)Οι αντίστοιχοι amd είναι φθηνότεροι 2)Από τα πρώτα δείγματα φαίνεται να υπερισχύουν των αντίστοιχων intel σε stock 3)Οτι όλοι οι FX κλοκάρουν σε αντίθεση με τους intel.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με Turbo Boost φτάνει 3.9Ghz λέμε..

http://ark.intel.com/products/65523

psycho_warhead Κάνεις λες και υπάρχουν 2 μοντέλα μόνο στο intel line up.Καλά σου λέγε ο littlelouevegos οτι συμπεριφέρεσαι λες και όλος ο κόσμος δίνει τα ίδια ποσά για hardware και πως όλοι έχουν ίδιο hw με σένα.

Ξεχνάτε οτι 1)Οι αντίστοιχοι amd είναι φθηνότεροι 2)Από τα πρώτα δείγματα υπερισχύουν των αντίστοιχων intel 3)Οτι όλοι οι FX κλοκάρουν σε αντίθεση με τους intel.

Άμα δεν δώσεις λεφτά έστω για έναν 3570K, τράβα σε AMD.

Με Turbo Boost φτάνει 3.9Ghz λέμε..

http://ark.intel.com/products/65523

Άμα δεν δώσεις λεφτά έστω για έναν 3570K, τράβα σε AMD.

Aφου σου λεει απο 3.5 με 4 active cores το turbo το παει στα 3.7 δεν βλεπεις ?

• Like 1

Χεχε psycho δεν έχει νόημα η συζήτηση μαζί σου.Τουλάχιστον δικαιολογείσαι λόγω ηλικίας (ή μήπως όχι?)

Ευτυχώς δεν κουβαλάνε τα ίδια μυαλά άλλοι εδώ μέσα.

Σταράτα πράγματα λέμε, αν δεν διαθέτεις 210 για έναν 3570K, συμφέρει να πας σε AMD.

Ευτυχώς δεν κουβαλάνε τα ίδια μυαλά άλλοι εδώ μέσα.

Ευτυχώς εσύ κουβαλάς το μυαλό του σωστού καταναλωτή.

Aφου σου λεει απο 3.5 με 4 active cores το turbo το παει στα 3.7 δεν βλεπεις ?

Ο 3570K που έχω σε Stock είναι στα 3.4Ghz και με Turbo Boost φτάνει 3.8Ghz, ο 3770Κ που είναι [email protected] φτάνει 3.9Ghz, τι δεν νιώθεις ;

Γιατί να πας σε intel αν παίζεις crysis 3?  :)

Είδες ακόμα με όρους "καταναλωτή" σκέφτεσαι.Αλλά είπαμε είσαι μικρός,όχι απαραίτητα ηλικιακά αλλά στον τρόπο σκέψης.

Σαν intelακιας που είσαι θα πρεπέ να χαιρόσουν και όχι να ειρωνευόσουν την amd γιατί αν θες να δεις φως στις τιμές η κανάν 6πύρηνο mainstream intel θα πρεπέ να χαιρόσουν με τον ανταγωνισμό από amd.

Χαίρομαι που επιτέλους βγήκε παιχνίδι το οποίο βλέπει 6 πυρήνες, από την άλλη σαν Intelάκιας όπως είπες γελάω με τους πυρήνες της AMD..

Εσύ σκέφτεσαι με όρους καταναλωτή, εγώ δεν σκέφτομαι έτσι, σκέφτομαι ως Enthusiast Gamer..

Σταράτα πράγματα λέμε, αν δεν διαθέτεις 210 για έναν 3570K, συμφέρει να πας σε AMD.

Ευτυχώς εσύ κουβαλάς το μυαλό του σωστού καταναλωτή.

Ο 3570K που έχω σε Stock είναι στα 3.4Ghz και με Turbo Boost φτάνει 3.8Ghz, ο 3770Κ που είναι [email protected] φτάνει 3.9Ghz, τι δεν νιώθεις ;

Αυτο το link που ποσταρες πολλοι βλεπουν την συχνοτητα στα 3.9 και το μπερδευουν γιατι η ιντελ δεν αναφερει με ποσους active cores ανεβαινει .Δες αυτο που σου εστειλα πριν ο δικος μου ο 940 τον δειχνει στα 3.2 ghz με 1 active αλλα παει 3.05 με 4 active .

Ο δικος σου ανεβαινει 3.8 με 1 active core. Δες και αυτο που σου εστειλα πριν το λεει ξεκαθαρα .

http://www.tomshardware.co.uk/forum/343751-10-3570k-temps-turbo-boost-questions

@psycho_warhead Εγώ γελάω που intel επεξεργαστής των 200+ ευρώ (έστω και sandy) χάνει από amd των 130.

Ωπα ρε enthusiast,κάνε λίγο κράτει.Αράξε λίγο τα κυβικά,κατέβασε και ταχύτητα  :-D

Πλάκα έχεις.

• Like 3

Γιατί να πας σε intel αν παίζεις crysis 3?  :)

Δεν παίρνεις επεξεργαστή για ένα παιχνίδι, πέραν αυτού, όταν φοράς δυνατή κάρτα γραφικών θα πας αναγκαστικά σε Intel.

Γιατί ;

Γιατί θα βγει το παιχνίδι(Βλέπε RE5) που θα βγάζει τα διπλά FPS σε i5/i7 και όταν θα θες να ενεργοποιήσεις 3D, η Intel θα είναι μονόδρομος.

Ενώ η AMD δεν έχει τα φράγκα να τα σκάσει για να γίνει αυτό για δικούς της CPU, το πιασες τώρα ;

E, η Intel αναφέρει πόσο πάει με 1 Active Core.

Nαι σε αυτο που εστειλες εσυ για μαρκετινγκ για να δειχνει την μεγιστη συχνοτητα .Σε αυτο που σου εστειλα εγω αναφερει ο 3770k και ο δικος μου πως λειτουργουν με 4 cores.Παει στα 3.7 και οχι στα 3.9 οπως νομιζουν μερικοι .Απλο διαβασε -μαθε ...

Δες και για τον δικο σου να δεις μια απο τα ιδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...