Προς το περιεχόμενο

Crysis 3

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η πρώτη και η τρίτη ωραίες, η δεύτερη κονσολιά όσο δεν παίρνει..

Ποια πρωτη και ποια τριτη ,κονσολιες ειναι και οι τρεις ...Βαλε screenshots παρομοια απο το metro να δεις πως φαινεται ο φωτισμος που πεφτει πανω στα textures του τουνελ να καταλαβεις χαωδεις διαφορες...Ρητορικα στο λεω ,ξερω οτι το ξερεις ..:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν ειναι δυνατον να τις λετε κονσολιες αυτες.

Για ριχτε ρε παιδια screenshots να δουμε και εμεις τις χαωδεις διαφορες και στο φωτισμο αλλα και στα γραφικα με το metro

Συμπληρωνω εγω μερικες ακομα

http://postimage.org/image/65msssqx5/full/

http://postimage.org/image/90zvznux5/full/

Νταξ αυτό είναι άλλο θέμα.

Απ' τη στιγμή που το story πάει κατά διαόλου, τι μένει; Τα γραφικά.

Τέτοιου είδους παιχνίδια είναι περισσότερο benchmarks παρά pure παιχνίδια imho.

Δεν ειναι δυνατον να τις λετε κονσολιες αυτες.

Για ριχτε ρε παιδια screenshots να δουμε και εμεις τις χαωδεις διαφορες και στο φωτισμο αλλα και στα γραφικα με το metro

Συμπληρωνω εγω μερικες ακομα

http://postimage.org/image/65msssqx5/full/

http://postimage.org/image/90zvznux5/full/

Στην δεύτερη τα φύλλα που κρέμονται δείχνουν κονσολιά και δυστυχώς έιναι πολλά αυτά τα σημεία.

Νταξ αυτό είναι άλλο θέμα.

Απ' τη στιγμή που το story πάει κατά διαόλου, τι μένει; Τα γραφικά.

Τέτοιου είδους παιχνίδια είναι περισσότερο benchmarks παρά pure παιχνίδια imho.

Βασικά το κατάντησαν να παίζεις μια φορά το Campaign και να το κάνεις Uninstall σε αντίθεση με το πρώτο που μπορούσες να μπεις να χαζολογήσεις κάνοντας την Μαϊμού στα δέντρα..

Όταν τα γραφικά του είναι προηγμένα, θα το αντιμετωπίσεις και ως Benchmark.

Αυτό ισχύει κυρίως από εποχές Doom3/Far Cry/Half-Life 2.

Μαλιστα. Το οτι θα βγαζαμε συμπερασματα για φωτισμο και real time και soft shadows με screenshots ειναι η αληθεια δεν το περιμενα. Αντε καλο παιχνιδι σε ολους.

Για οποιον ενδιαφερεται

http://www.mycryengine.com/index.php?conid=8

Αντε καλο παιχνιδι

CryENGINE® technology is world famous for its award winning rendering and CryENGINE® 3 is no exception. CryENGINE® 3 is the fastest, high-end renderer in the world, with ALL features specifically designed for console platforms

Έτσι είναι το σωστό.

Το οτι λογου χαρη καταφεραν και κανανε "immitate" διαφορα dx11 features να τρεξουν με dx9 routines δειχνει μαγκια οχι υποταγη στις κονσολες. Δειξε μου ΕΝΑ παιχνιδι στις κονσολες που εχει parallax occlusion mapping,τετοια soft και self shadows.ΕΝΑ.

Ολοι μασατε την καραμελα κονσολια και αμαν πια μας κρατανε πισω οι κονσολες, και απο την αλλη κλαιγεστε γιατι δεν μπορειτε να τρεξετε καθε καινουργιο game με full αναλυση και ολα τα goodies και τα φιλτρα φουλ. Ποια εποχη συνεβαινε αυτο δεν ξερω, και πριν ακομη το pc gaming συνδεθει τοσο πολυ με το console gaming και εχουμε ports.

Και ποιος σας ειπε οτι αν δεν υπηρχαν οι κονσολες θα βλεπατε τοσα παιχνιδια στο pc σας για να εχουμε καλο ερωτημα;

Ξερετε τι εξοδα εχει ενα παιχνιδι και ποσοι απο ολους εμας που φωναζουμε και ωρυομαστε για τους αχρηστους game devs, αγοραζουμε τα παιχνιδια αυτα; Μην μου αρχισετε τωρα τις δικαιολογιες του στυλ αν ηταν τοσο καλυτερα θα το επαιρνα γιατι ευχαριστω δεν θα παρω αλλες μ@λ@κιες.. Been there done the same.

Μονο και μονο οι αναλυσεις που παιζετε στα pc σας χωρις πετσοκομενα φιλτρα,συμπιεσμενα textures μεχρι εκει που δεν παει για να σωσουμε μνημη κλπ κλπ, φτανει για να δειτε τι αξιζουν τα pc. Αν περιμενετε την μερα με την νυχτα, τοτε συγνωμη αλλα μαλλον θελετε best of both worlds και δυστυχως η gaming βιομηχανια, οπως και η ιδια η ζωη δεν λειτουργει ετσι.

Ειλικρινά για ένα campaign 5 ωρών who gives a rat's ass....και μην πείτε για multi, καλύτερα παίξτε warface που είναι f2p.

Συμφωνω ουτως ή αλλως δεν δρεπει δαφνες σαν παιχνιδι. Ποτε δεν το εκανε αλλωστε. Ενα "blockbuster" fps ειναι που σε κανει να το παιξεις για να δεις λιγα advanced gfx. That's all

• Like 4

Πες μας τώρα ότι δεν μας κρατάνε πίσω οι κονσόλες να μπει στα καινούρια ανέκδοτα ημέρας..

Εάν δεν σε κράταγαν πίσω οι κονσόλες, τα γραφικά του παρακάτω βίντεου, θα τα έβλεπες σε όλους τους ΑΑΑ τίτλους.

Το άλμα των γραφικών και όχι μόνο σταμάτησε το 2007 με το Crysis.

Από 'κει και πέρα, Full Console ports με τα περισσότερα να είναι τουλάχιστον 2 σκαλιά κάτω από το πρώτο Crysis.

Δειξε μου ΕΝΑ παιχνιδι στις κονσολες που εχει parallax occlusion mapping,τετοια soft και self shadows.ΕΝΑ.

Ποιος νοιάζεται για τις κονσόλες ρε μεγάλε ;

Εγώ είμαι PC Gamer και θέλω να βλέπω True PC Games, δυστυχώς μόνο η CD Projekt φτιάχνει τέτοια πλέον..

Nuff said.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...