Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Τουλάχιστον κρατάει τους ίδιους Ceph από το 2 και δεν είναι όπως η αλλαγή από 1 σε 2 που άλλαξαν τα πάντα. Αλλά ούτε εγώ εντυπωσιάστηκα. Ακόμα έχω πικρές γεύσεις από την ΕΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Έλα ρε Ghost clain, εδώ μέχρι και τα ίδιο animation έχει για το knife kill, και killing aliens got boring, τουλάχιστον στο 2 είχε και humans... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Βαρετό και σχεδόν ανούσιο. Στον γραφικό τομέα φαίνονται μερικές βελτιώσεις αλλά αυτό το μοντάζ ala Inception μας γ@μησε να πούμε. Έλεος με τέτοιου είδους trailers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Σηκώστε τα χέρια όσοι είχατε (πολύ) περισσότερες προσδοκίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Πρέπει να είμαστε δίκαιοι όμως, είναι καινοτόμο στο ότι σκοτώνεις aliens με τόξο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Τι προσδοκιες ρε παιδια?Μετα το 2 και προσδοκιες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Πρέπει να είμαστε δίκαιοι όμως, είναι καινοτόμο στο ότι σκοτώνεις aliens με τόξο!!! Νομίζω ότι ο Turok από το 1997 είναι στο τηλέφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Νομίζω ότι ο Turok από το 1997 είναι στο τηλέφωνο. turok evolution much more fun Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Crytek has DX11 graphics running in Crysis 3 on PS3, Xbox 360 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Turok 2 Seeds of Evil TOP of the Bestestest Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μας βλέπω να περιμένουμε πάλι για texture patch κλπ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostacurtas Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Εγώ πάλι επειδή μετά από το Crysis 2 δεν περιμένω και πολλά-πολλά το πρώτο video καλό μου φάνηκε, είχε κάποιο ενδιαφέρον... Είναι και αυτός ένας τρόπος πλέον, περιμένεις τα χειρότερα και μένεις ικανοποιημένος με την μετριότητα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Καλά ναι, ειδικά στο τομέα των γραφικών, το πρώτο έχει θέσει τόσο ψηλά τον πήχη που οι ξενέρες είναι αναπόφευκτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
labrosviz Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Παιδιά επειδή βλέπω να απογοητευόμαστε... διασκεδάστε το... μην τους περνετε στα σοβαρά μετά το 2... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα