Προς το περιεχόμενο

Crysis 3

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Not impressed, με τέτοια γραφικά θα έπρεπε να έχει 60άρι καρφωμένο σε GTX680 με 8xMSAA/16xAF.

Ελαφρώς καλύτερα από το 2 είναι, η κύρια διαφορά είναι ο φωτισμός..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Not impressed, με τέτοια γραφικά θα έπρεπε να έχει 60άρι καρφωμένο σε GTX680 με 8xMSAA/16xAF.

Ελαφρώς καλύτερα από το 2 είναι, η κύρια διαφορά είναι ο φωτισμός..

Υπαρχει σημερα παιχνιδι με καλυτερα γραφικα?

Εντελως ενημερωτικα ρωταω γιατι εχω μεινει πισω στο pcgaming  :-)

Δεν νομιζω οτι ειναι καθολου χαμηλης ποιοτητας τα textures απο τα πρωτα δειγματα και απο την Beta. Καμια σχεση με το 2 παντως.

Αυτο που βλεπεις πιθανοτατα ειναι λογω οπτικης γωνιας ή ισως λογω συμπιεσης. Αλλα εσυ απο αυτες τις φωτο αυτο διεκρινες ολα τα υπολοιπα;

Φωτοσκιασεις,face rendering,tesselation,high particle count κλπ κλπ δεν τα βλεπεις;

Αυτες οι εικονες σου κανουν το ιδιο με το Crysis 2;

Το Foliage που είναι από τα πιο σημαντικά στο Crysis είναι το ίδιο με το 2 και χειρότερο από το πρώτο.

Εξακολουθούν να υπάρχουν Low-Res Textures(Τα οποία κάνουν μπαμ) την στιγμή που γονατίζει ακόμα και τις κορυφαίες κάρτες γραφικών.

Έχει χειρότερα γραφικά από το Agnis Philosophy το οποίο έτρεχε Smooth σε μια GTX680.

Μπα, στο συγκεκριμένο μάλλον ισχύει το αντίθετο, βλέποντας τις εικόνες από το Maldo Mod στο 2 εντυπωσιάζεσαι μα όταν πας να παίξεις λες ναι μεν υπάρχει μεγάλη βελτίωση αλλά εξακολουθεί να έχει κονσολογραφικά.

Μην την ψάχνετε, για να έφτασα στο σημείο να λέω εγώ αρνητικά για το Crysis, σημαίνει ότι το παιχνίδι δεν είναι πια για PC..

• Like 1

Mmmm ok. NP εγω παντως εκτιμω τα "low res textures" και τις μ@λ@κοφωτοσκιασεις της πλακας , που παρεπιπτοντως ειναι απο τις καλυτερες που εχω δει αν οχι οι καλυτερες.

Το παιχνιδι απλα τα σπαει στον γραφικο τομεα. Κατι ηξερα που ελεγα καντε κρατει απο την beta..

• Like 2

Για να πεις ότι τα σπάει στο γραφικό τομέα ένα παιχνίδι πλέον θα πρέπει να είναι σε επίπεδο Samaritan..

Το να μου βγάζει η CryTek το 3 με ελαφρώς καλύτερα γραφικά από το 2 και να είναι και Unoptimized για να αγοράσει ο κόσμος τον Τιτάνα, ε όχι, ευχαριστώ δεν θα πάρω.

Ρε αδελφε καταλαβαινεις τι λες; Καταρχην πως λες οτι ειναι unoptimized ενα game αν δεν το εχεις παιξει εξονυχιστικα για να δεις τι γινεται; Και ποια engine τετοιου επιπεδου επαιζε απροσκοπτα σε ολες τις gpu με το launch της;

Δευτερον συγκρινεις συνεχως την δουλεια του Maldo ο οποιος εχει ολο τον χρονο να κατσει να φτιαξει ενα GUI και να τουικαρει τα παντα, με την δουλεια ενος game το οποιο πρεπει να παιζει παντου αρχικα. Επισης ποσο καιρο χρειαστηκε να παιξει μαξαρισμενο με τετοιο LOD το crysis 2 και να το συγκρινεις με το 3. Δες τι τεχνολογιες χρησιμοποιει η Cry Engine 3 και μετα πες αν ειναι βαρια η engine ή οχι. Το αν το οπτικο αποτελεσμα σου αρεσει/κανει ή οχι αυτο ειναι αλλο πραγμα και αλλο να λες οτι ειναι μια ξεπετα..

Και αμαν πια με το Crysis 1 εννοειται οτι ηταν ενα επιπεδο πανω οταν βγηκε γιατι απλα.. Ηταν.. Αλλα παιχνιδια που να κανουν τετοια διαφορα στο γραφικο τομεα σε σχεση με αλλες engine δεν εχω ξαναδει ποτε. Και ουτε ελπιζω θα δω. Και ειμαι απο καταβολης 3d καρτων στο κολπο και πολυ πριν. Μην τα ισοπεδωνετε ολα. Ειπαμε οχι και μετριο το 3 μην τρελλαθουμε τελειως..

Μπορει oλα τα υπολοιπα να ειναι μετρια στο παιχνιδι, οπως παντα και στο 2 αλλωστε, αλλα οκ δεν παει και για rpg..

• Like 1

Η CryEngine 3 είναι χειρότερη από την 2 και αυτό φαίνεται στο Foliage.

Η μηχανή αυτή φτιάχτηκε για να μπορέσει το παιχνίδι να τρέξει στις κονσόλες, αυτό και μόνο τα λέει όλα..

Βλέπω τις εικόνες, είδα Gameplay videos σε 1080P και μετά πήγα και είδα το Performance Review του PCGamesHardware.de και λέω ξεκάθαρα ότι το παιχνίδι είναι Unoptimized του κερατά.

ΔΕΝ γίνεται παιχνίδι του 2007 να έχει καλύτερα γραφικά από παιχνίδια του 2013, είναι τρελό, τραγικό και ότι άλλο θες.

Και γι' αυτό ευθύνονται οι κωλοκονσόλες που να αποτύχουν παταγωδώς οι νέες το εύχομαι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...