Προς το περιεχόμενο

Crysis 3

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έπαιξα την Beta, είδα τα βίντεο και ξέρω ότι το Gameplay είναι ίδιο με το 2, δηλαδή Consolized με ότι συνεπάγεται αυτό(Linear story etc).

linear story ειχε και το 1 στην ουσια απλα με πιο ανοικτα τοπια, το 2 συμφωνω οτι ηταν γραμμικο μεχρι αηδιας και σαφως κατωτερο , ομως απο τα λιγα που ειδα στο 3 θα υπαρχουν ξανα μεγαλες περιοχες στις οποιες ενδεχομενως θα μπορεις να προσεγγισεις τον εχθρο με διαφορους τροπους , οποτε πιο πολυ προς το 1 μου φερνει αυτο παρα στο 2 

τωρα αν σε χαλαει γιατι δεν εχεις ομορφα τοπια με γραφικες ζουγκλες και τροπικες παραλιες ειναι αλλο θεμα 

οσο για το beta , δε νομιζω οτι μπορουν να βγουν καποια ασφαλη συμπερασματα απο το mullti

οπως και να χει λιγος χρονος εμεινε, θα μαθουμε συντομα .. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μιας και δεν ψήνομαι τόσο για το στόρυ αυτή τη φορά, έβαλα να δω τον τερματισμό (χωρίς ήχο, γιατί ήταν από τα video αρχεία) στο YT και...

Δεν το περίμενα ότι η στολή θα άλλαζε έτσι. :P Επίσης "α ναι, υπήρχε και το Crysis 1 κάποτε, φάτε νοσταλγία στο τέλος :P

Κι εγώ μόλις είδα πού έπεσε, έμεινα με το στόμα ανοιχτό.

• Moderators

@JohnVani

Δεν έχω ήχο, οπότε δεν ξέρω τι λέει ο Prophet εκεί, αλλά πώς έπεσε σε αυτό το σημείο, ε; Με GPS στόχευσε; :P

Btw, orbital re-entry + χτύπημα στην επιφάνεια της θάλασσας (με τέτοια ταχύτητα θα έκανε γκελ, όχι μπλουμ), έπρεπε να είχε γίνει πιο μαρμελάδα από τον Indy στο ψυγείο. :P

Για την στολή που έγινε κομμάτι του ή μεταμορφώθηκε σε Prophet or whatever προφανώς θα εξηγεί (?) στα μπλα μπλα ε;

@GhostRider

Κι εγώ αυτό σκέφτηκα, πως δεν θα ζήσει, αλλά τελικά μια χαρά, και σπίτι δικό του έχει. :P

Όχι, δεν εξηγεί τίποτα, απλά σου λέει κάποια standard πράγματα και μένεις πάλι (εγώ τουλάχιστον) με το στόμα ανοιχτό.

Απ' οτι κατάλαβα, ο οργανισμός του άλλαξε, δεν έγινε η στολή κομμάτι του. Την έβγαλε και οι δυνάμεις μεταφέρθηκαν σε αυτόν.

Επίσης λέει κάτι για τον Nomad

εγώ δεν θυμάμαι να σκοτώθηκε..

• Moderators

Ναι, είναι γνωστό (αλλά τρέχα-γύρευε, κατέβαζε από θείο το κόμικ :P) ότι ο Nomad είχε σκοτωθεί πριν το Crysis 2.

Btw, o Alcatraz bye bye; Τον κατάπιε ο Prophet; :P

Eμεις ακομα το περιμενουμε και εσεις στις κονσολες το τερματισατε ηδη!

Αυριο ας ελπισουμε οτι θα το εχουμε και στο pc (αμερικανικο release)

οταν θα περιμενουμε το gta μηνες ολοκληρους θα δεις τι ωραια που θα ειναι .. 

• Like 2

Eμεις ακομα το περιμενουμε και εσεις στις κονσολες το τερματισατε ηδη!

Αυριο ας ελπισουμε οτι θα το εχουμε και στο pc (αμερικανικο release)

Ένα σου λέω, μου πονούσαν τα μάτια.. :P

Αν δεν είχε το ηλίθιο DX11 only εννοείται πως θα περίμενα κι εγώ.

Όπως και να 'χει, κι ας μην έχω (ακόμα) DX11 κάρτα, θα το αγοράσω να το ξαναπαίξω όπως πρέπει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...