Προς το περιεχόμενο

Crysis 3

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από amazon.Ναι μωρέ, ντάξει, δεν τρελαίνομαι.Απλά ξέρεις, είναι η ξενέρα να έχεις πάρει κάτι καινούριο και δυνατό, να μην έχεις προλάβει να το χαρείς και μόλις πας έτσι λίγο να το δουλέψεις, να βλέπεις ότι είναι ελαττωματικό. :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το παιχνίδι παιδιά θέλει ντε και καλά directX 11? δεν τρέχει αλλιώς?

Δεν πιστευως να ειχες καμια προσδοκια να παιξεις το Crysis 3 με την 9600gt?? Ας αρκεστεις στην εκδοση του ps3, αλλιως, αν μπορεις οικονομικα, αγορασε μια καρτουλα γυρω στα 120Ε. Θα χρειαστεις και επεξεργαστη ομως..

Το να κάνει αναβάθμιση για ένα Crysis 3 δεν αξίζει.

Ας το παίξει σε κονσόλα και οταν στήσει νέο PC ας το ξαναπαίξει σωστά.

Πάντως πολύ κόσμο αναγκάζουν να το παίξει αλλού λόγω DX11-only.. Λές και οι κονσόλες υποστηρίζουν DX11.. -_-

Το να κάνει αναβάθμιση για ένα Crysis 3 δεν αξίζει.

Ας το παίξει σε κονσόλα και οταν στήσει νέο PC ας το ξαναπαίξει σωστά.

Πάντως πολύ κόσμο αναγκάζουν να το παίξει αλλού λόγω DX11-only.. Λές και οι κονσόλες υποστηρίζουν DX11.. -_-

Δεν θα κανει αναβαθμιση μονο για το συγκεκριμενο παιχνιδι. Επισης ειναι ελαχιστοι αυτοι που δεν εχουν πλεον καρτες DX11. Aν θελουμε πισωγυρισματα τοτε να μην κλαιγομαστε για τα γραφικα κτλ. Θυμαμαι πολλους που εσκουζαν γιατι το 2 δεν ειχε υποστηριξη εξαρχης για DX11. Οποιος επιθυμει να βγαλει τα ματια του παιζοντας το 3 σε κονσολα με χιλιους τονους blur ας το κανει.

Λίγα είναι τα παιχνίδια που υποστηρίζουν μόνο DX11, γι' αυτό και παραπάνω είπα οτι είπα. Ουσιαστικά σα να κάνει αναβάθμιση μόνο για το C3 είναι.

Δεν είδα κάποιον να κλαίγεται, απλά είναι ηλίθιο το DX11-only απο τη στιγμή που τρέχει σε κονσόλες 7ετίας και άνω.

Έσκουζαν γιατί δεν είχε και DX11 υποστήριξη, όχι αποκλειστικά DX11.

Προτιμώ να "βγάλω τα μάτια μου" (το C2 vanilla είναι ολόδιο με την έκδοση κονσολών btw) παρά να κάνω πρόωρη αναβάθμιση για ένα παιχνίδι, και μετά να χρειάζομαι πάλι αλλαγή.

Είμαι 1000% σίγουρος πως αν είχε και DX10 support, μια χαρά θα έτρεχε στο σύστημά μου.

Λίγα είναι τα παιχνίδια που υποστηρίζουν μόνο DX11, γι' αυτό και παραπάνω είπα οτι είπα. Ουσιαστικά σα να κάνει αναβάθμιση μόνο για το C3 είναι.

Δεν είδα κάποιον να κλαίγεται, απλά είναι ηλίθιο το DX11-only απο τη στιγμή που τρέχει σε κονσόλες 7ετίας και άνω.

Έσκουζαν γιατί δεν είχε και DX11 υποστήριξη, όχι αποκλειστικά DX11.

Προτιμώ να "βγάλω τα μάτια μου" (το C2 vanilla είναι ολόδιο με την έκδοση κονσολών btw) παρά να κάνω πρόωρη αναβάθμιση για ένα παιχνίδι, και μετά να χρειάζομαι πάλι αλλαγή.

Είμαι 1000% σίγουρος πως αν είχε και DX10 support, μια χαρά θα έτρεχε στο σύστημά μου.

Οχι το Crysis 2 vanilla δεν ειναι το ιδιο με αυτο των κονσολων. Υπαρχουν απειρα screenshots και videos για να δεις για αυτο το θεμα. Τι αλλαγη να χρειαζεσαι παλι? Τρεις και λιγο παιζει αυτο το παραμυθι με τις αλλαγες καρτων και αναβαθμισεις που ταχα χρειαζεται το pc. Απο το 2007 μεχρι το 2012 ειχα την 8800gt και απο το 2012 μεχρι σημερα εχω την 6850 της ΑΤΙ. Με τιμη 100Ε η τελευταια. Οπως βλεπεις καταξοδευτηκα και θα παιζω σε 1080p το Crysis 3 (βασικα ποσως με ενδιαφερει για το Crysis 3). Τα επομενα 3 και βαλε χρονια θα παιζω ο,τι βγαινει σχεδον στο maximum σε 1080p με 100Ε.

Το ειδα σε Χ360, το είδα και στο PC μου. Οι διαφορές είναι πολύ μικρές.

Έχω κάρτα γραφικών του '08, λές να το πιστεύω αυτό που λένε "κάθε τρείς και λίγο αναβάθμιση"? ;)

Απλά αν κάνω αναβάθμιση πάνω στην αλλαγή κονσολών, σύντομα θα χρειαστώ (σύντομα=ένας χρόνος, ίσως και παραπάνω).

Επίσης προτιμώ να κάνω υπομονή και να πάρω κάποια της σειράς 8 (αν όντως αξίζουν), διαφορετικά 2ο χέρι 7.

Μην είσαι τόσο σίγουρος γι' αυτό που λές. Δεν ξέρεις τι δύναμη θα έχουν οι κονσόλες και πώς θα παίζεις τα ported παιχνίδια.

• Super Moderators

ούτε για πλάκα δεν ήταν ίδιο, ακόμα και χωρίς το dx11 & hd textures στο pc ήταν ανώτερο...

• Like 1

Έχω κάρτα γραφικών του '08, λές να το πιστεύω αυτό που λένε "κάθε τρείς και λίγο αναβάθμιση"? ;)

Απλά αν κάνω αναβάθμιση πάνω στην αλλαγή κονσολών, σύντομα θα χρειαστώ (σύντομα=ένας χρόνος, ίσως και παραπάνω).

Επίσης προτιμώ να κάνω υπομονή και να πάρω κάποια της σειράς 8 (αν όντως αξίζουν), διαφορετικά 2ο χέρι 7.

Μην είσαι τόσο σίγουρος γι' αυτό που λές. Δεν ξέρεις τι δύναμη θα έχουν οι κονσόλες και πώς θα παίζεις τα ported παιχνίδια.

Σε τι θα σε επηρεασει η αλλαγη των κονσολων? Μην περιμενεις εντυπωσιακες αλλαγες στα γραφικα των κονσολων. Δεν ειναι μονο θεμα hardware, ειναι και θεμα devs.

ούτε για πλάκα δεν ήταν ίδιο, ακόμα και χωρίς το dx11 & hd textures στο pc ήταν ανώτερο...

Προσωπικά είδα πολύ μικρές διαφορές.

Και μιλάω για την vanilla έκδοση.

Σε τι θα σε επηρεασει η αλλαγη των κονσολων? Μην περιμενεις εντυπωσιακες αλλαγες στα γραφικα των κονσολων. Δεν ειναι μονο θεμα hardware, ειναι και θεμα devs.

Στο οτι τα port θα είναι πιο "βαριά".

• Super Moderators

Προσωπικά είδα πολύ μικρές διαφορές.

Και μιλάω για την vanilla έκδοση.

με τι settings και τι ανάλυση? αν το έπαιζες στο medium λογικό είναι να μην έβλεπες διαφορές...

μόνο και μόνο η μεγαλύτερη ανάλυση φτάνει και περισσεύει για το οπτικό αποτέλεσμα...

επίσης σε τι απόσταση παίζεις με το xbox?

1080p το έπαιξα με custom ρυθμίσεις χρησιμοποιώντας ένα tool που είχε βγεί.

Πάντως πέρα απο ΑΑ και blur, τα άλλα ηταν high.

Και στις κονσόλες το Crysis2 1080p τρέχει.

Σε 42αρα φίλου μου το είχα δεί, κάπου 2μιση μέτρα.

Επίσης φαινόταν οτι ηταν αδούλευτο port (Press Start to Begin).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...