qsis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 εγω τους περναω μια ζωη απο πανω και προβλημα δεν ειχα ποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos3X Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Κι εγώ πάλι μιά ζωή ds χρησιμοποιώ με κάθε update και δεν έχω δεί προβλήματα. Το μόνο που με ενοχλεί λιγάκι είναι ότι έχει καιρό να βγεί καινούρια έκδοση και μου δίνει την εντύπωση ότι το παράτησαν εκεί στην phyxion.net... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Ο Atiman λέει πως το DS δεν είναι καλό, σβήνει Entries που δεν πρέπει να σβηστούν. εγω τους περναω μια ζωη απο πανω και προβλημα δεν ειχα ποτε Έτσι δεν παίρνεις ποτέ το 100% των νέων οδηγών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Κι εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα ως τώρα αλλά προέκυψε αυτό με το crysis και στο lol έχω συνεχώς artifacts και μονόχρωμη οθόνη.Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα προβλήματος της gpu.Νομίζω πως είναι θέμα drivers.Όπως και να χει έχω φάει ξενέρα και δοκιμάζω ήδη τι μπορεί να φταίει. Έβαλα το atiman uninstaller αλλά δεν είμαι και σίγουρος ότι κάνω τη διαδικασία σωστά... Θα βάλω τους beta5 μετά και βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Βάζεις την τελευταία έκδοση του uninstaller, απενεργοποιείς το UAC και όταν ξεκινήσει ο uninstaller, πατάς τo Α και τα κάνει όλα αυτόματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Έτσι δεν παίρνεις ποτέ το 100% των νέων οδηγών. Εγώ να το δεχτώ ότι δε παίρνω το 100% και δεν έχω πάρει χαμπάρι τόσο καιρό, ολόκληρη amd δεν έχει μάθει να το κάνει σωστά τόσα χρόνια; περιμένουν τον atiman; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Ο Atiman στην AMD δουλεύει.. http://www.youtube.com/watch?v=EuDvv7VdzS4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Ελληνας είναι ο atiman? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δυστυχώς 7970 los poulos.Δεν ήταν θέμα οδηγών τελικά.Και τα artifacts στο lol ήταν θέμα hardware.Απλά επειδή δεν την είχα δουλέψει πολύ την κάρτα, δεν είχα καταλάβει ότι ήταν υπαρκτό πρόβλημα υλικού.Χθες που δούλεψε ας πούμε αρκετά στο 100% παρέδωσε πνεύμα και έβγαζε artifacts μέχρι και στο boot screen. Αποστολή από το Insomnia App εξετελέσθη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Ελληνας είναι ο atiman? Ναι Δυστυχώς 7970 los poulos.Δεν ήταν θέμα οδηγών τελικά.Και τα artifacts στο lol ήταν θέμα hardware.Απλά επειδή δεν την είχα δουλέψει πολύ την κάρτα, δεν είχα καταλάβει ότι ήταν υπαρκτό πρόβλημα υλικού.Χθες που δούλεψε ας πούμε αρκετά στο 100% παρέδωσε πνεύμα και έβγαζε artifacts μέχρι και στο boot screen. Δεν πειράζει, Hardware είναι, Shit Happens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Ναι.Πάλι καλά που ο 3570 έχει την ενσωματωμένη πάντως.Σε ώρα ανάγκης είναι σωτήρια. Αποστολή από το Insomnia App εξετελέσθη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 E θα στην αλλαξουν μην στενοχωριεσαι ...Απο που την πηρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=2r6lXmjjxbo Semi-OT, αλλά κάτι τέτοια δεν γίνεται να έχουμε; Oh wait, we need to cater to the COD people... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Πάει και ο Psycho, τον μάμησαν στο 3.. Τα μάμησε όλα η CryTek, μαμώ τις κονσόλες τους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Το παιχνίδι παιδιά θέλει ντε και καλά directX 11? δεν τρέχει αλλιώς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα