Millennium Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Παίξε με τις κούκλες σου τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Θα βαρεθώ λιγότερο, αυτό είναι σίγουρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Ε ασχολήσου με κάτι που σαρέσει είτε είναι κούκλες είτε κάρτες yu gi oh και άσε μας εμάς να ασχολούμαστε εμείς με το crysis ρε γκρινιάρη σκρουτζ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Πάντως του έχουν βγάλει τα μάτια στο θέμα Lore.. Τι απέγινε ο Nomad ; Πως έφυγαν από το νησί ; Πως αφαίρεσε την Nanosuit o Psycho ;(Αυτό ελπίζω να το εξηγεί στο 3) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 με το μαχαίρι του Rambo και το συνδετήρα του McGuyver... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Σε ultra settings μου βγάζει πρόβλημα στα γραφικά.Κανένας άλλος με παρόμοιο πρόβλημα;Το ίδιο μου έκανε και στην mp alpha που είχα δοκιμάσει.7970 με 13.1 οδηγούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Χρησιμοποιείς Atiman uninstaller όταν αφαιρείς οδηγούς ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Μπα, έχω καιρό να το βάλω.Λες να ναι τίποτα υπολείμματα που κάνουν τη ζημιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Ναι, θα έλεγα να βάλεις την τελευταία έκδοση του uninstaller και φυσικά να περάσεις τους 13.2 Beta 5 οι οποίοι είναι για Crysis 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos3X Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Χρησιμοποιείς Atiman uninstaller όταν αφαιρείς οδηγούς ; Γιατί όχι driversweeper? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Γιατί το driversweeper προκαλεί ζημιά. Τα έζησα απο πρώτο χέρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos3X Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ είχα κρασαρίσματα, blue screens και σφάλματα κατά την εγκατάσταση των νέων drivers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos3X Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Και γι αυτό έφταιγε το ds? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δεν είμαι ο μόνος που είχα θέμα. Δεν έγινε με την πρώτη χρήση, αλλά με τη 4η-5η άρχησαν τα θέματα. Αν όντως δεν έφταιγε το driversweeper, θα είχα και τώρα θέμα με τον Atimann Uninstaller. Έχω να κάνω φορμάτ σχεδόν δύο χρόνια και σχεδόν κάθε μήνα περνούσα τους νέους drivers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα