area51 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί με FXAA, MSAA X4, MSAA X8, SMAA X4 έχω σε όλες τις περιπτώσεις 30fps κολλημένα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 τι αναλυση οθόνη έχεις?και ποια οθόνη έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 εγω βλεπω οτι η καρτα ειναι μουφα χρειαζεται βαρβατο οc για να αποδοσει(απο αυτα που λετε) Χαχαχαχχα!!!! Ερε τι διαβαζουμε εδω μεσα Πιο κολλημενος δεν γινεται Οκ σταματαω εγω,οτι και να λεμε μουφα την ανεβαζεις μουφα την κατεβαζεις την καλυτερη vfm καρτα γραφικων αυτην την στιγμη και για λιγο καιρο ακομα μεχρι την επομενη γενια καρτων. Οταν ξεκολλησεις και δεις μια 7950 με τα ματια σου,ξαναελα να μιλησουμε.. Δεινοσαυρε νομιζω πρεπει να απενεργοποιεισεις το VSync.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
area51 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 τι αναλυση οθόνη έχεις?και ποια οθόνη έχεις? 1080p και το παιχνίδι συμπεριφέρεται σαν κλειδωμένο στα 30fps. Με αυτό εννοώ ότι δεν πέφτει ούτε 28 αλλά δεν ανεβαίνει ούτε 31. Δεινοσαυρε νομιζω πρεπει να απενεργοποιεισεις το VSync.. Δεν το δοκίμασα, θα το δοκιμάσω, αλλά στα 60 δεν κλειδώνει το vsync? YΓ. Η πιο vfm κάρτα γραφικών αυτή τη στιγμή για μένα σε καινούρια είναι η 6870 και σε μεταχειρισμένη η 6970. Μετά έρχεται η 7950. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 YΓ. Η πιο vfm κάρτα γραφικών αυτή τη στιγμή για μένα σε καινούρια είναι η 6870 και σε μεταχειρισμένη η 6970. Μετά έρχεται η 7950. Αν μιλαμε για all around STOCK vfm καρτα,καινουργια 6870 πχ του digitalmaster που ειναι non custom υλοποιηση,δεν θα ελεγα οτι αξιζει για τις θερμοκρασιες και για το θορυβο που θα κανει (λογικα παντα,δεν την εχω δει απο κοντα) αν και σε επιδοσεις με πολλες υποχωρησεις ειναι πολυ καλη. Ναι αν βρεις μια καλη υλοποιηση της 6970,και βγαλεις στα πιο πολλα games το MSaa,θα τα παιζει ανετα αυτα τα παιχνιδια. Οποτε μου λες οτι καταληγεις για ALL AROUND καρτα την 7950! Ευχαριστω για την επιβεβαιωση Dyno Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
littlelouievegos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δεν το δοκίμασα, θα το δοκιμάσω, αλλά στα 60 δεν κλειδώνει το vsync? Εαν τα frames ειναι κατα μεσο ορο πιο κοντα στα 30 παρα στα 60 υπαρχουν engine που κανουν lock στα 30fps με vsync on. Αν δεν το εχεις ενεργοποιημενο μεσα στο παιχνιδι,τσεκαρε μηπως ειναι απο το nVidia CP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
area51 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 @Prospector: Πάντα μιλάμε για στοκ κάρτες. Δεν ξέρω πως σου έχει κολλήσει ότι συγκρίνουμε κλοκαρισμένες κάρτες. Μια χαρά είναι και οι θερμοκρασίες της 6870. VFM δεν σημαίνει με πόσα φίλτρα παίζω. VFM σημαίνει πώς παίζω για τα λεφτά που έδωσα. @littlelouivegos: Τελικά ήταν αυτό με το vsync, κάποιο κόλλημα μάλλον. Τώρα όλα οκ. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Πασο .... Αντε παιξε να πεις εντυπωσεις. Επισης δοκιμασε με msaa και fxaa και πες μας αν ειδες διαφορα στα γραφικα εκτος απο την διαφορα στα fps xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
littlelouievegos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δεν μπορω να καταλαβω την μανια με το να θεωρειται οτι "μαξαρεις" ενα παιχνιδι χρησιμοποιωντας οσο περισσοτερο ΑΑ εδω στο Insomnia. Τι ειναι αυτο καινουργιο trend γιατι εχω χασει επεισοδια; Απο ποτε τα φιλτρα εξομαλυνσης θεωρουνται "eye candy" και δεν το ξερω; Και τι "αναγκη" εχει ενα μονιτορ λογου χαρη σαν το δικο μου με 0.23 pixel pitch στην native αναλυση για 4x και 8xMSAA περα απο το να μετραω το e-penis μου; Το λεω γιατι βλεπω πολλες γενικοτητες και εχω την εντυπωση οτι πολλοι δεν γνωριζουν καν βασικα πραγματα σχετικα με τις καρτες γραφικων. Αντι να κραζετε τους προγραμματιστες για καλυτερο κωδικα στα pc παρα να τρωμε στην μαπα τα πορτ απο τις κονσολες καθεστε και "τσακωνεστε" αν η καρτα μου βγαζει 4fps παραπανω με 8xAA και ας μην εχω αναγκη ουτε για 2xAA στο εν λογω game π.χ.. Αντι να ζητατε καλυτερης ποιοτητας textures,καλυτερα drawing distances, καλυτερα physics,περισσοτερη διαδραστικοτητα για τα λεφτα που δινεται για τις καρτες γραφικων σας που στοιχιζουν οσο μια κονσολα καθεστε και συζητατε για το πως θα "maxαρετε" το Crysis 3 απο την πρωτη μερα με οσο περισσοτερο AA. Αυτα και σορρυ εαν ειμαι τελειως off topic απλα το βλεπω συχνα και σε πολλα τοπικ για αυτο ειπα να το αναφερω.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
area51 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Σωστά τα λες αλλά τα fps πέρα από το "να τις μετράμε" μπορούν να καταδείξουν και άλλα πράγματα. Πχ. στο παραπάνω παράδειγμα που ανέφερα ήταν όντως αξιοπερίεργο ότι η κάρτα απέδιδε το ίδιο ανεξαρτήτως ρυθμίσεων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Σε 27 ίντσες με 2560*1440 με .233 κουκίδα όντως μειώνεται η ανάγκη για φίλτρα, αφού ούτως ή άλλως έχεις μεγαλύτερο clarity. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 καλα phanispal αστο ...μόνο οι τρελοι παιζουν σε αναλυση 2560*1440. ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ 1920χ1080!ΕΛΕΟΣ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 καλα phanispal αστο ...μόνο οι τρελοι παιζουν σε αναλυση 2560*1440. ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ 1920χ1080!ΕΛΕΟΣ!!! W00t! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) να σου εξηγησω Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2013 από BLuE_PaNtHeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Κάτσε για να καταλάβω.. 1920*1080 -> 16:9 2560*1440 -> 16:9 Πώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι τα παιχνίδια έχουν σχεδιαστεί να τρέχουν σε μέγιστη ανάλυση 1920*1080; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα