Προς το περιεχόμενο

Crysis 3

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πω κατευθειαν μην πω κατι σχετικα με τις μεγαλες καρτες..και ειδατε δεν αναφερθηκα μονο στην 680... Προφανως πλακιτσα κανω απλα δεν εχει ξαναγινει στα χρονικα να αγοραζεις μια καρτα γραφικων με πχ 250Ε και να βλεπεις οτι ξεπερνα σε επιδοσεις τις καλυτερες μονοπυρινες της καθε εταιριας που κοστιζουν σχεδον τα ΔΙΠΛΑΣΙΑ λεφτα..!! Γιαυτο και η χαρα μου.. Οn topic,δοκιμασα με 7870Ghz edition ενα bench και εβγαλε average 33fps στα 4xmsaa και very high settings..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λολ!!! Φυσικα και δεν φτανεις επιδοσεις μιας 7970 αντε να εισαι οριακα μαζι. Και φυσικα δεν κλοκαρονται τοσο καλα οσο της ΑΤΙ,η αληθεια ειναι αυτη πως να το κανουμε τωρα.. Δεν λεω κατι επιθετικα ετσι,ουτε θελω να αναπτυξουμε τετοια συζυτηση αλλα μην μου λες οτι ΑΞΙΖΕΙ καποιος να παρει μια 660ti εαν δεν χρειαζεται τα cuda.. Ειναι απλα κατωτερη σε ολα..Μεχρι και και μια 7870XT περναει επιδοσεις μια 660ti.. τεσπα..

Και το λοιπον, 7950 1185/1575 με 13.2 beta4 drivers εχουμε συμφωνα με το fraps 47fps Average, σε ενα full game HUNTER με 4xMsaa και very high settings. Μια ζωη την πλατη μας θα κοιτανε οι 7970Ghz/680 :D

κι εσύ βάλτη 1200/1575! ερωτα το χεις το 1185...!

Πότε βγαίνει κανονικά το παιχνίδι; ή βγήκε και είπα λαλακία;

Ελπίζω με drivers να βελτιωθεί το παιχνιδάκι. Με very high και 4Χmsaa αν εχει 45-50fps , οπως λες ειναι μια χαρά.

Λολ!!! Φυσικα και δεν φτανεις επιδοσεις μιας 7970 αντε να εισαι οριακα μαζι. Και φυσικα δεν κλοκαρονται τοσο καλα οσο της ΑΤΙ,η αληθεια ειναι αυτη πως να το κανουμε τωρα.. Δεν λεω κατι επιθετικα ετσι,ουτε θελω να αναπτυξουμε τετοια συζυτηση αλλα μην μου λες οτι ΑΞΙΖΕΙ καποιος να παρει μια 660ti εαν δεν χρειαζεται τα cuda.. Ειναι απλα κατωτερη σε ολα..Μεχρι και και μια 7870XT περναει επιδοσεις μια 660ti.. τεσπα..

και φυσικα τις φτανει και τις περναει ελα τωρα με την @@@@@@

οποις εχει παρει 660ti/7950/670/7970/680 μια χαρα θα παιξει το παιχνιδι αυτο και οποιδηποτε αλλο

τωρα αν καποιος κατοχος 7950, χρειαζεται ακραιο overcloking για να παιξει το παιχνιδι του......ειναι κριμα γιατι νομιζα οτι ηταν καλη καρτα η 7950

Δεν μπορείς να θεωρήσεις ακραίο το o/c όταν δεν ανεβάζεις ρεύμα, όσο ψηλά κι αν είναι. Κατά τα άλλα συμφωνώ ότι οι συγκρίσεις έχουν νόημα όταν γίνονται stock. Έτσι πουλιέται το προϊόν.

Δεν ήξερα ότι πιάνω 1.5MB/sec μέχρι που άρχισα να κατεβάζω από origin. Καλή φάση :)

• Like 1

Eτσι ακριβώς.

Να θεωρήσω OC τα ρολόγια 1200/1575 που πηγαίνουν σχεδόν όλες οι 7950 ΧΩΡΙΣ έξτρα ρεύμα;;; δε νομίζω.

• Like 1

Και είναι ο/c και να το θεωρήσεις. Extreme o/c δεν είναι. Επίσης δεν ξέρω το κατα πόσο παίζουν όλες οι 7950 απροβλημάτιστα εκεί.

ορθόν, ξέχασα το extreme. Υπερ-φιλικό θα το έλεγα.

Σχεδόν όλων των παιδιών εδώ μέσα παίζουν σ'αυτά τα ρολόγια. Τουλάχιστο οσοι ποστάρουν καμμια δοκιμούλα. Νομίζω ενός δε ανεβαίνει εκεί, με στοκ τάση.

Να'χαμε να λέγαμε βέβαια, έτσι; μια χαρά καρτούλα ειναι και παρα-διϋλίζουμε το κώνωπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...