Prospector8 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Το θέμα είναι τι γραφικά θα έχει και πόσα fps θα βγάζει ο καθένας Ακριβως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 βγαλε τη φωτο θα τη δει ο οροκουσακι και θα γινει χαμος χωρίς AA θα παίζει μια χαρά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 νομιζω οτι δε καταλαβαινεις, ή κανεις πως δε καταλαβαινεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 νομιζω οτι δε καταλαβαινεις, ή κανεις πως δε καταλαβαινεις.. trolololol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 θα μπορουσες να τη ποσταρεις τουλαχιστον ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 up to 50%... http://gamegpu.ru/action-/-fps-/-tps/crysis-3-beta-test-gpu.html με τους beta 4 13.2... ωραιος !!!! αρκετα κατατοπιστικό το site, μπραβω ThReSh !!!! εδω βλεπουμε οτι το παιχνιδι αν και beta δειχνει να ειναι καλοστημένο!!! το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οι drivers ακομα, αλλα οπως δειχνει το προβλημα αυτο θα λυθεί αμεσα και απ τις 2 εταιριες. βλεπω επισης οτι η μηχανη γραφικών που εχει εκμεταλλευται οσα cores/threds και αν εχουμε στον επεξεργαστη μας. και αυτο φαινεται στα 1080p οπου συνήθως οι επεξεργαστές εκει δεν εχουν μεγαλη διαφορά μεταξύ τους. και απο καρτα γραφικων δεν βλεπω να ζιταει και τρελα πραγμματα, πχ εγω με 6870 μου λεει οτι βγαζω 20fps max σε 1080p με 4χΑΑ, βεβαια το pc που μετρσε την καρτα που εχω ειναι καλυτερο απ το δικο μου, αλλα δε πιστευω να ξεφευγω και πολυ με τον fx 8350 και 8gb ram. περναω τους καινουριους drivers, κλεινω ΑΑ, βαζω το πολυ 8χAF, κλεινω και το motion blur amunt ( που μου την σπαει σε ολα τα παιχνιδια και το κλεινω παντα ) και το παιζω μια χαρα !!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 χωρις ΑΑ , και ριχνοντας ενα κλικ μερικα εφφε (οπως σκιες) το παιζεις μια χαρα με textures στο very high εννοειται δε μου φανηκε οτι εκανα καποια φοβερη προσπαθεια να κανω το beta playable και αρκετα smooth και αν οντως αυξηθουν οι επιδοσεις με νεους drivers (εγω με 13.1 το δοκιμασα) τοτε θα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα παντως σε αντιθεση με αλλα παιχνιδια , μου φανηκε "τιμιο" σε απαιτησεις για αυτα που σου δινει και το μονο βεβαιο ειναι οτι δε χρειαζεσαι pc τερας για να το παιξεις ευχαριστα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Aυτο το γραφημα παραπανω με ποιους drivers λεει οτι ειναι ? Γιατι οι νεοι beta της nvidia λεει οτι το boostαρουν πολυ ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Aυτο το γραφημα παραπανω με ποιους drivers λεει οτι ειναι ? Γιατι οι νεοι beta της nvidia λεει οτι το boostαρουν πολυ ... το ότι παει καλά δε λέει τίποτα. το θέμα είναι να μην υπάρχει πρόβλημα με άλλους τίτλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 με τους 313.95 είναι, άρα "τελευταίους" (οι .96 απλά έφτιαχναν ένα bug στο installation των drivers) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 με τους 313.95 είναι, άρα "τελευταίους" (οι .96 απλά έφτιαχναν ένα bug στο installation των drivers) το crysis 3 είναι optimize για nvidia ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 το crysis 3 είναι optimize για nvidia ? αν και δεν ηθελα να το πω , γιατι φοβαμαι τις συνεπειες , δε θα το ελεγα μιας και η 6950 τα παει καλυτερα απο την 560ti Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 αν και δεν ηθελα να το πω , γιατι φοβαμαι τις συνεπειες , δε θα το ελεγα μιας και η 6950 τα παει καλυτερα απο την 560ti γενικά οι παλιές AMD Πάνε καλύτερα απ τισ παλιές NV. είναι ποιο διαχρονικές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 το crysis 3 είναι optimize για nvidia ? no idea... δε θα το ελεγα μιας και η 6950 τα παει καλυτερα απο την 560ti στο site που έδωσα η 560ti βγάζει τα ίδια με την 6950... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 τι λες καλε, εχω 1 ολοκληρο παραπανω frame στο minimum ! σοβαρα τωρα αν ηταν πραγματικα optimized για nvidia (περα απο το the way it's meant to be played) θα επαιρναν παντου κεφαλι οι πρασινες κατι που δε βλεπω να γινεται αντιθετως βλεπω μια καταταξη που ειναι η γνωστη καταξη των gpu γενικα βεβαια τωρα που παρατηρω, βλεπω και μια 670 να ξεπεταγεται μπροστα απο την 7950 , αλλα ας περιμενουμε να δουμε και τι θα γινει με μελλοντικους drivers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα