Προς το περιεχόμενο

Crysis 3

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πραγματικά αν είχα την επιλογή, θα το έπαιζα με 1000 στο PC.

Μόνο και μόνο επειδή είμαι αναγκασμένος θα το παίξω στο Χ360.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως πιστεύω παιχνίδια σαν τις σειρές Crysis και Far Cry,αν κάποιος έχει τη δυνατότητα να τις παίξει στο pc,θα ήταν καλύτερο να τις παίζει στο pc. Όχι μόνο για τα γραφικά,αλλά και επειδή αυτά τα παιχνίδια υποστηρίζουν κάποιο modding,και μπορεις έτσι να τα εξατομικεύσεις στα γούστα σου,και να κατεβάζεις νέο υλικό όπως αποστολές,όπλα κτλπ.

• Moderators

Είπα εγώ οτι δε θα είναι καλύτερο στο PC?

Μην λες ότι θέλεις.

Δεν σου είπε τίποτα ο άνθρωπος, μην τρελαίνεσαι. :P

Επίσης, γίνεται να μην γράφεις με bold συνέχεια, γιατί κουράζει λίγο το μάτι; :P

Εκτός αν έχεις κάποιο πρόβλημα οράσεως και σε βοηθάει εσένα το bold, οπότε πάω πάσο. :)

• Like 1

Όχι δεν κάνω πλάκα το είχε πει και ο CEO της Crytek Cevat Yerli

Τώρα σχετικά με την beta που δεν είναι τόσο καλά τα γραφικά ακόμα θα διορθωθούν στο τελικό προιόν είμαι σίγουρος.

καλα τα υπολοιπα αφου εισαι αμετακινητος δεν εχει νοημα να τα συζηταμε , ο καθενας κανει οτι θελει τα λεφτα του

σε αυτα τα δυο ομως στο quote προβληματιζομαι

αν και στη πρωτη προταση θα ελεγα "ποιος νοιαζεται? "   αυτο που πλεον απασχολει την crytek ειναι να εξαντλησει τις κονσολες?  :confused:  τελειως fail 

οσο για το 2ο δε καταλαβαινω απο πού βγαζεις αυτο το συμπερασμα, το παιχνιδι ειναι αυτο που ειδαμε , τι θα προλαβει να αλλαξει σε τοσο μικρο διαστημα  ?

It's official, ανάμεσα σε Crysis και Aliens που βγαίνουν τον Φεβρουάριο, προτιμώ να δώσω τα 30€ στα Aliens. Μπορει τα textures να μην λένε μια μπροστά στου Crysis, αλλα ελπίζω σε κάτι διαφορετικό (Single και Multiplayer).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...