Προς το περιεχόμενο

Crysis 3

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κι εγώ θα περιμένω το single player, δε με ενδιαφέρει το Μulti...Οπότε παίρνει το δρόμο του uninstall κι δαύτο για την ώρα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωρε παιδες μην κανετε ετσι,εγω πιστευω ολα ειναι θεμα drivers ,τωρα βγηκανε και οι καινουργιοι της ΑΤΙ/ΝV και θα εχουμε καλυτερα fps.. Και οταν βγει το game θα εχουν βγαλει και αλλο update στους drivers με αλλο ενα 25% better perfomance οπου τελικα με τις 7950/7970 και 670/680 θα παιζουμε με 4xMsaa γυρω στα 40-45 fps οπου για crysis game ειναι καλα. Να με θυμηθειτε! :P Αντε να γυρισωωω γαμωωω να δω πως ειναιιι!!

Σε ανάλυση 2560χ1440 με όλα high και msaa x2 παίζω απροβληματιστα σε 35-40 fps με 7970 oc στα 1050/1500. Εχθές το έκανα και προπαραγγελια στα 29,90 απο γνωστό online store...

Φίλε μου δε πρόλαβα να ασχοληθώ ιδιεταιρα, σήμερα αν όλα πάνε καλα θα κάτσω να ασχοληθώ... Λογικά θα το τεσταρω και με crossfire 7970 να δω πως δουλεύει ή αν τυχόν υπάρχουν θεματακια.

σημερα κατεβασα την open beta του crysis 3 κ με ολα στο very high και AA x2 σε FullHD εχω περιπου 40-45 fps average με τους 13.1 drivers της Ati.πιστευω ειναι πολυ καλα.τους 13.2 beta δεν τους δοκιμασα ακομα

• Like 1

με το Pc που εχεις θα στραβωθεις στο xbox? μιλας σοβαρα?  :shock: 

Μια χαρά θα είναι δεν θα στραβωθώ. :P

Σημασία έχει για εμένα ότι θα σπρώξουν τις κονσόλες στα όρια τους.

Θα το πάρω στο 360 γιατί έχω και το Crysis 2 εκεί.

Επίσης πιστεύω ότι θα κυκλοφορήσει και στην επόμενη γενιά κάποια στιγμή.

στο IGN ο beta reviewer είπε ότι στα PC δείχνει πολύ καλύτερο (χωρίς να είναι pc fanboy)

ποια ορια τους , πλακα κανεις ? :P τα ορια τους εχουν ξεπεραστει εδω και χρονια

ειναι κριμα παντως να εχεις τετοιο μηχανημα και να το παιξεις σε παλια κονσολα 

αν μιλουσαμε για next gen να το καταλαβω 

7950 1180/1575 bench με fraps καθολη την διαρκεια που επαιζα ,Average 37, Max 55 με 4Msaa και very high settings στην 1080p αναλυση. Με καποια ψιλοπειραγματα στα settings εφτασα 50average και επαιζα κομπλε. Αυριο λεπτομερειες και photos.

Καλημέρες! Λοιπόν εχθές έκανα κάποια τεστακια αλλα έχασα πολυ χρόνο διότι τα fps του afterburner ήταν τρεις λαλούν και δυο χορεύουν... Με single gpu 7970 σε ανάλυση 2560x1440 με ρυθμίσεις very high και Txaa είχαμε 35 fps... Στο very high με msaa on δυστυχώς καταλήγει unplayable... Σε crossfire δυστυχώς παρατηρήθηκε micro stuttering σε σημείο κουραστικό... Δεν είχα χρόνο να κάτσω ασχοληθω περισσότερο. Τα fps σε ρυθμίσεις very high με 4χmsaa έπαιζαν γύρω στα 50 fps... Ένα αναμονή νέων drivers λοιπόν...

Καλημέρες! Λοιπόν εχθές έκανα κάποια τεστακια αλλα έχασα πολυ χρόνο διότι τα fps του afterburner ήταν τρεις λαλούν και δυο χορεύουν... Με single gpu 7970 σε ανάλυση 2560x1440 με ρυθμίσεις very high και Txaa είχαμε 35 fps... Στο very high με msaa on δυστυχώς καταλήγει unplayable... Σε crossfire δυστυχώς παρατηρήθηκε micro stuttering σε σημείο κουραστικό... Δεν είχα χρόνο να κάτσω ασχοληθω περισσότερο. Τα fps σε ρυθμίσεις very high με 4χmsaa έπαιζαν γύρω στα 50 fps... Ένα αναμονή νέων drivers λοιπόν...

Σου επαιξε το crossfire; ποιους drivers εχεις;

στο IGN ο beta reviewer είπε ότι στα PC δείχνει πολύ καλύτερο (χωρίς να είναι pc fanboy)

Είπα εγώ οτι δε θα είναι καλύτερο στο PC?

Μην λες ότι θέλεις.

ποια ορια τους , πλακα κανεις ? :P τα ορια τους εχουν ξεπεραστει εδω και χρονια

ειναι κριμα παντως να εχεις τετοιο μηχανημα και να το παιξεις σε παλια κονσολα 

αν μιλουσαμε για next gen να το καταλαβω 

Όχι δεν κάνω πλάκα το είχε πει και ο CEO της Crytek Cevat Yerli

Τώρα σχετικά με την beta που δεν είναι τόσο καλά τα γραφικά ακόμα θα διορθωθούν στο τελικό προιόν είμαι σίγουρος.

Από αυτά που είπα παραπάνω μου φαίνεται δεν έδωσες σημασία στις τελευταίες δύο προτάσεις.

Για να κλείσει εδώ το θέμα εγώ δεν ζήτησα την γνώμη σου/σας που να το πάρω.

Απλά είπα ότι θα το πάρω στο 360.

Έχω στην κονσόλα και άλλα παιχνίδια που είναι αρκετά καλυτερα στο PC π.χ. Sleeping Dogs,Max Payne 3,Far Cry 3,Hitman Absolution,Batman Arkham City αλλά με ικανοποιούν τα γραφικά.

Στο PC φυσικά έχω παιχνίδια που εκμεταλλεύονται την κάρτα γραφικών μου π.χ. Battlefield 3,Metro 2033,Just Cause 2,Dirt 3

Επίσης θα πάρω και το Medal Of Honor 

Γενικά δεν είμαι φανατικός PC Gamer και από τι στιγμή που είχα πάρει XBOX 360 το προτιμώ περισσότερο.

Και τέλος με ενδιαφέρουν οι κονσόλες επόμενης γενιάς και δεν θα κάνω ξανά αναβάθμιση το PC 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...