Προς το περιεχόμενο

Crysis 3

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με ολα στο very high, 1xAA και 16ΑF ειναι κολλημενο στο 30, ουτε παραπανω ουτε λιγοτερο..

Ρολογια 1000/1300

Bάλε και το ΑΑ στο Χ8 και ξανατσέκαρε το.

Οκ χέστηκα κιόλα...αυτή ειναι η πολιτική των εταιριών για να κανουμε αναβαθμίσεις σα ζώα καθε τρείς και λίγο. Δηλαδή ένας με 7970 φουλ oc θα χει 30fps με max γραφικά.

Ελεος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μαζι σου για αυτό είπα οτι δε περιμένω πολλά μετα το 2 και αυτό που δε περιμένω με τίποτα είναι να μου αρέσει περισσότερο από fc3 για αυτόν ακριβώς το λόγο

Βέβαια ποτέ δε ξέρεις..

Φανη, είναι, αλλά κανουμε δοκιμές. Οταν λεμε τέρμα εννοούμε τέρμα.

Και για να προλάβω την επόμενη κουβέντα σου, κακώς ασχολούμαστε με το 8Χ, διότι ειναι για hi end συστήματα (θαρρώ) που οι περισσότεροι δεν εχουμε...

Παντως το 2, το έπαιξα ευχάριστα. Τι απαιτήσεις να'χεις κανείς απο τέτοια παιχνιδια άλλωστε; Ας βγάλουμε τα ματια μας με το dishonored για την ώρα...

• Like 1

Το δοκιμασα και εγω.Λοιπον,με τον επεξεργαστη default στα 3,4ghz και μια 5870(ειπαμε δυο δεν υποστηριζει):Αρχικα δοκιμασα σε 1920χ1080 ολα στο very high εκτος του motion blur που το ειχα στο medium,anisotropic filtering στο 16χ και AA στο τερμα.Αποτελεσμα 5-8 fps. :P

Μετα δοκιμασα στα ιδια settings με AA χ2 και ειχα 29-36 frames.Το περιμενα πιο βαρυ ειναι η αληθεια.Δηλαδη εαν στο μελλον φτιαξουν και την υποστηριξη δυο καρτων θα παιζεται πολυ ανετα,αλλα και με 30+ frames σε αυτα τα settings για την 5870 ειμαι ικανοποιημενος.

Για το παιχνιδι δεν μπορω να πω πολλα,γιατι δεν μου αρεσει το online gaming.Στο single βλεπουμε.

• Like 4

Παντως το 2, το έπαιξα ευχάριστα. Τι απαιτήσεις να'χεις κανείς απο τέτοια παιχνιδια άλλωστε; Ας βγάλουμε τα ματια μας με το dishonored για την ώρα...

δεν θα συμφωνήσω αδελφέ, μην αρχίσουμε τώρα λίστες με FPS που είχαν σενάριο για oscar. Και το Crysis 1 επί του προκειμένου, ήταν top. Μετά παραπάτησε και άστα να πάνε. 

Bάλε και το ΑΑ στο Χ8 και ξανατσέκαρε το.

Οκ χέστηκα κιόλα...αυτή ειναι η πολιτική των εταιριών για να κανουμε αναβαθμίσεις σα ζώα καθε τρείς και λίγο. Δηλαδή ένας με 7970 φουλ oc θα χει 30fps με max γραφικά.

Ελεος!

Γυρω στο 15αρι σε 1200p (1150/1575)

Aσε μου κολλησε τελειως σ'ενα σημειο..

Aκομα και οταν κλεινω ολα τα φιλτρα ειμαι κολλημενος στο 30, παραπανω δεν βλεπω ποτε, γιατι αυτο;

Το παίζω με όλα στα high και όχι στα very high settings με επεξεργαστη fx 8320 και καρτα γραφικών hd7950.δλδ τι κάρτα γραφικών θέλει για max settings?

Δες το παρακάτω link τι χρειάζεσαι για να το παίξεις σε max settings. :P

http://www.geforce.com/whats-new/articles/nvidia-geforce-313-96-beta-drivers-released

Εγώ πάντως θα το πάρω στο XBOX 360

http://www.geforce.com/whats-new/articles/nvidia-geforce-313-96-beta-drivers-released

πωχ πωχ πωχ χοοο 1000€ κάρτα γραφικών θέλει..δε πάμε καλά

με το Pc που εχεις θα στραβωθεις στο xbox? μιλας σοβαρα?  :shock: 

Παιδιά οπωσδήποτε χρησιμοποιήστε αυτή την εντολή στη κονσόλα εντολών

cl_fov= 80

Είναι για να αλλάξετε το FOV,και το 80 μπορείτε να το αλλάξετε με ότι σας κάνει κέφι. Το default ήταν ένα εφιαλτικό 55!

Στο hunter mode είχα αρκετά κακό frame rate. 

Στο άλλο κάπως καλύτερα,αλλά και πάλι πολύ βαρύ ρε παιδάκι μου,ενοείται πιο βαρύ από crysis 2 με ultra dx11 patch και hi res texture pack.

Πάντως έχουν βελτιωθεί ΠΟΛΥ οι loading screens. Μονάχα η πρώτη φορά κρατάει λίγο παραπάνω,αλλά σε σχέση με τα παλιότερα crysis καμία σχέση,φορτώνει σφαίρα.

Τα παράπονα μου είναι 2:

1)Η ιδέα και το concept του hunter μ αρέσουν πάρα πολύ,αλλά θεωρώ τα 90 δευτερόλεπτα που κρατάν οι γύροι εξαιρετικά μικρό χρόνο. Θα προτιμούσα κατά κάποιο τρόπο να κράταγε κάθε ματσάκι κάνα 5λεπτο.

2) Το Crash Site ειδικά στη πίστα με το αεροπλάνο είναι πολύ χαοτικό. Αυτό το map δεν είναι για 16 παίχτες αλλά για 4. Όποια στροφή να πάρεις μέσα σε 3-4 δευτερόλεπτα έχεις συναντήσει εχθρό/ους.

AMD drivers για Crysis 3 beta

To τεσταρω και επανερχομαι..

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst132BetaDriver.aspx

Δεν υποστηριζει crossfire, παιζει να υπηρξε μια μικρη βελτιωση της ταξης των 3fps..

YΓ: Tωρα το παρατηρησα, στο site λεει πως θα υποστηριχτει συντομα, οποτε αναμενουμε.

http://blogs.amd.com/play/2013/01/29/crysis3-best-with-cat-132/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...