Bigi444444 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δεν παιζεται με τετοιο pc που εχεις? Δηλαδη παει τοσο αργα που ειναι αδυνατον να παιχτει με ολα στο φουλ? Δεν εχω κανει overclocking στο pc μου ακομα αλλα ισως και να κανω μονο και μονο για το crysis 3. Λοιπον τι overclock μου προτεινεται να δοκιμασω? Στην οθόνη. (ωχ με πρόκαμαν!) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Αν με την συνθεση που βλεπω στην υπογραφη σου δεν παιζεται,τοτε καληνυχταΆλλο δε παιζει με max settings, άλλο δε παίζεται Μια χαρά παίζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Πρεπει να το προπαραγγειλω για να κατεβάσω την beta? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Πρεπει να το προπαραγγειλω για να κατεβάσω την beta? Όχι τσαμπε φουλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 δε καταλαβαίνω...έχω κάνει όλα τα βήματα και δε μπορώ να το κατεβάσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Από το client του origin , σε τι μπερδευεσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 γραφω crysis 3 beta στην αναζητηση του client origin και δε μου εμφανίζει τίποτα ακυρο όλα ενταξει το κατεβάζω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
littlelouievegos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Αψογο SLI profile ~100% κερδος!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Με φουλ ολα τρελο κολλημα σε εμενα Λετε να φταιει κανενας server ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Κόλλησε στο download 95% τι στ'ανάθεμα! Με 45 KB/sec κατεβάζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Άλλο δε παιζει με max settings, άλλο δε παίζεται Μια χαρά παίζεται ε πως παίζεται μια χαρά; δεν εβαλα το fraps , αλλά σίγουρα εχω κατω απο 30. Σέρνεται ολάκερο... Κανε υπομονή και θα δώσω ινφο μολις ασχοληθώ. Υ.Γ. μήπως θυμάσαι και τοτε που πρωτοβγήκε το 2, πόσα πισι το παίζαν maxed out; σιγουρα οχι πολλα. Υ.Γ2. μολις επαιξα μπαμ μπαμ 2 γύρους για του λόγου το αληθές. 13.1 οδηγοί, στοκ ρολόγια 925/1250 περίπου 15fps και με OC 1200/1575 περίπου 20 και κατι ψιλά. Βαλε κι ενα +- 5 ανάλογα τη περιοχή. Ε άρα, δε παίζεται...απλά τα πράγματα. Εκτός αν εχει πρόβλημα το πισι μου. Που δε νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Στο 2 πριν γίνει dx11 πολλοί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Το 2 το έπαιζαν maxed πολλά. Όταν βγήκε η Dx11 έκδοση του βάρυνε. Edit: Με πρόλαβε ο Qsis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Το παίζω με όλα στα high και όχι στα very high settings με επεξεργαστη fx 8320 και καρτα γραφικών hd7950.δλδ τι κάρτα γραφικών θέλει για max settings? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pabou13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Με ολα στο very high, 1xAA και 16ΑF ειναι κολλημενο στο 30, ουτε παραπανω ουτε λιγοτερο.. Ρολογια 1000/1300 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα