littlelouievegos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Το κατεβασα αλλα δεν μου υποστηριζει το crossfire.. Και ειναι απολυτα λογικο για μια beta.. Ουτε εμενα δουλευει το SLI.. Την alpha δεν την ειχα παιξει αλλα παιζοντας σε 2560X1440 με very high και 2xAA/16xAF εχω περιπου 32-35 fps με stock clocks σε GTX680.. Το οποιο θεωρω οτι για παιχνιδι επιπεδου τετοιας engine ειναι πολυ καλα για beta/launch αν αναλογιστει κανεις οτι δεν ειδα τρομερα drops στο framerate..Το fraps εγραψε κατωτερο framerate 22 αν δεν απατωμαι. Μερικες εικονες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OROKUSAKI Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Και ειναι απολυτα λογικο για μια beta.. Ουτε εμενα δουλευει το SLI.. Την alpha δεν την ειχα παιξει αλλα παιζοντας σε 2560X1440 με very high και 2xAA/16xAF εχω περιπου 32-35 fps με stock clocks σε GTX680.. Το οποιο θεωρω οτι για παιχνιδι επιπεδου τετοιας engine ειναι πολυ καλα για beta/launch αν αναλογιστει κανεις οτι δεν ειδα τρομερα drops στο framerate..Το fraps εγραψε κατωτερο framerate 22 αν δεν απατωμαι. Μερικες εικονες Μπορεις να το δοκιμασεις και σε 1280χ1024 αλλα και σε 1920χ1080 να δεις ποσα fps θα πιασει? Ειναι playble στο συστημα σου με ολα φουλ σε 2560χ14400 με μονο 32 fps? Η σερνεται? Επισης πες μας τι επεξεργαστη και μνημη εχεις για να ξερουμε ακριβως σε τι pc το δοκιμασες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
littlelouievegos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Ειναι τοσοι πολλοι οι συνδυασμοι καρτων γραφικων-αναλυσεων περα απο το υπολοιπο συστημα που δεν εχει νοημα να το ψαξεις ετσι. Κανε λιγο υπομονη αν δεν μπορεις να κατεβασεις την beta ολο και καποια benchmarks θα εμφανιστουν δειλα δειλα στο net. Οσον αφορα αν ειναι playable θα τολμησω και θα πω οτι εφοσον δεν παρατηρησα τρομερες μεταπτωσεις στο framerate και πολυ χαμηλα low fps (τουλαχιστον στην gpu μου), για single player επαρκουν ανετα. Για MP εξαρταται. Οχι αν θες την αποψη μου, playable ειναι και με το παραπανω αλλα για μενα MP σημαινει 50+ fps το λιγοτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 TDM η beta ή και άλλα modes; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μπορεις να το δοκιμασεις και σε 1280χ1024 αλλα και σε 1920χ1080 να δεις ποσα fps θα πιασει? Ειναι playble στο συστημα σου με ολα φουλ σε 2560χ14400 με μονο 32 fps? Η σερνεται? Επισης πες μας τι επεξεργαστη και μνημη εχεις για να ξερουμε ακριβως σε τι pc το δοκιμασες. θα το τρεχεις αερα ηρεμησε λοιπον οι πρωτες μου αποψεις ειναι θετικες το παιχνιδι ειναι αρκετα ομορφο και "λογικα" βαρυ θα ελεγα (fraps δεν εβαλα , απλα ρυθμισα μερικα πραγματα για να ειναι playable, ευτυχως οχι σημαντικες εκπτωσεις ) θα περιμενω βεβαια να δω και το single που με ενδιαφερει περισσοτερο , γιατι μου φαινεται οτι οι server τους τωρα αγκομαχουσαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Έ ρε μανία με το 1280x1024... Πάντως δεν βλέπω καμία τρελή διαφορά από το 2, από τις εικόνες, θα δω κανά βίντεο, κανά stream για να έχω κάπως καλύτερη γνώμη όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 το 2 με dx11 εγω παντως δε το ειδα καθολου, οποτε μου φαινεται σαφως πιο ομορφο το 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
littlelouievegos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 TDM η beta ή και άλλα modes; http://www.crysis.com/us/crysis-3/beta Hunter mode και crash site mode.. Δεν εχω ασχοληθει πολυ με MP στο crysis οποτε τα modes του δεν τα ξερω. Μπερδεμενα λιγο ειναι κατι απο capture the flag κανει το crash site και στο hunter mode η μια ομαδα πρεπει να κανει track down και eliminate την αλλη που προσπαθει να επιβιωσει. Ειναι στην καλυτερη περιπτωση εφαμιλλο με το crysis 2 με ultra dx11 settings και tesellation και απο την αρχη high resolution textures. Kαλυτερη δουλεια και πιο φινετσατη σε vegetation/grass, καλυτερος φωτισμος και καλυτερη υλοποιηση του blur κατα την γνωμη μου. Πολυ καλα self shadows και καλυτερη υλοποιηση του AA. Αμα αρχισει το tweaking στο 3 θα πεσει πολυ κλαμα εκτος του eye candy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Και ειναι απολυτα λογικο για μια beta.. Ουτε εμενα δουλευει το SLI.. Κατέβασε τους 313.95, έχουν updated SLI profile για το C3. Σε περίπτωση που δεν σου δουλεύει, ρίξε μια ματιά τι executable file υπάρχει στο profile του C3 (ίσως είναι διαφορετικό το όνομα από το αρχείο της beta. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, κάνε το add στο profile). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
littlelouievegos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Κατέβασε τους 313.95, έχουν updated SLI profile για το C3. Σε περίπτωση που δεν σου δουλεύει, ρίξε μια ματιά τι executable file υπάρχει στο profile του C3 (ίσως είναι διαφορετικό το όνομα από το αρχείο της beta. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, κάνε το add στο profile). Θενξ εριξα μια ματια την ωρα που το εκανα install και δεν ειχαν βγει ακομη κατεβαζω και τσεκαρω. p.s Βγηκαν 313.96 που διορθωνουν ενα bug που υπηρχε με τα international packages.. Ισως να ηταν αυτο που λες με το να βρισκεις αυτοματα το exe το profile.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μαλλον ειναι λίγο βαρύ το παιχνιδάκι... Δεν εκανα εκτενείς δοκιμές, αλλα σε στοκ ρολόγια με ολα φουλ δε παιζεται το παιχνίδι. Θα δοκιμάσω αργότερα σε gaming ρολόγια, αλλα και παλι για καμμια 30ριά frames το κόβω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veider Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μαλλον ειναι λίγο βαρύ το παιχνιδάκι... Δεν εκανα εκτενείς δοκιμές, αλλα σε στοκ ρολόγια με ολα φουλ δε παιζεται το παιχνίδι. Θα δοκιμάσω αργότερα σε gaming ρολόγια, αλλα και παλι για καμμια 30ριά frames το κόβω! Αν με την συνθεση που βλεπω στην υπογραφη σου δεν παιζεται,τοτε καληνυχτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OROKUSAKI Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μαλλον ειναι λίγο βαρύ το παιχνιδάκι... Δεν εκανα εκτενείς δοκιμές, αλλα σε στοκ ρολόγια με ολα φουλ δε παιζεται το παιχνίδι. Θα δοκιμάσω αργότερα σε gaming ρολόγια, αλλα και παλι για καμμια 30ριά frames το κόβω! Δεν παιζεται με τετοιο pc που εχεις? Δηλαδη παει τοσο αργα που ειναι αδυνατον να παιχτει με ολα στο φουλ? Δεν εχω κανει overclocking στο pc μου ακομα αλλα ισως και να κανω μονο και μονο για το crysis 3. Λοιπον τι overclock μου προτεινεται να δοκιμασω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Για αρχή καινούρια οθόνη; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Στην ανάλυσή σου δεν θα έχεις θέμα. Ίσως να μην βάλεις 16x AA αλλά κατά τ' άλλα δεν θα έχεις πρόβλημα. @zeniath Τι θέλεις, να εκραγεί το PC? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα