Προς το περιεχόμενο

Crysis 3

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ δεν μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγο πρέπει να βρείτε ψεγάδια στο να παίζεις PC games στο σαλόνι, όταν από τα σχόλια είναι εμφανές ότι καθόμαστε και συζητάμε για πρακτικής φύσεως θέματα ( θέση των περιφεριακών, άνεση στη χρήση), τα οποία λύνονται αμέσως όταν κάποιος ασχοληθεί σοβαρά με το να παίξει PC games στο σαλόνι του.

Αν ασχοληθήκατε και δεν σας βολεύει στο δικό σας σαλόνι, τότε απλά δεν βολεύει στο δικό σας σαλόνι. Μπορεί να φταίει η διαρύθμιση του χώρου σας, η τηλεόραση, οι αποστάσεις, τα περιφεριακά που χρησιμοποιείτε, οι προτιμήσεις σας. Μπορεί να κάνατε μία πρόχειρη απόπειρα να δοκιμάσετε και δεν σας βγήκε. Μπορεί να μήν είχατε τα ασύρματα περιφεριακά ή τις προεκτάσεις που απαιτούνταν. Μπορεί το χαλάκι του ποντικιού να έκανε κοιλιά στον καναπέ και να μήν μπορούσατε να παίξετε. Μπορεί η TV που έχετε να κάνει ghosting ή να έχει lag. Μπορεί να μήν την κάνατε calibration για την εικόνα του υπολογιστή και το οπτικό αποτέλεσμα να σας φαίνεται χάλια.  Μπορεί η τηλεόρασή σας να μήν είναι τοποθετημένη απέναντί σας, να την έχετε σε κάποια γωνία και να πρέπει να στρίβετε κεφάλι και σώμα για να παίξετε. Μπορεί την τηλεόραση να την έχετε 4 μέτρα μακριά από το καναπέ και να πρέπει να κάθεστε στο πάτωμα ή σε κάποια άβολη καρέκλα για να έρθετε πιό κοντά.

Όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι αυτόματα δεν βολεύει ή δεν είναι λειτουργικό για κανέναν. :mellow: Το να κανεις το σαλόνι σου μόνιμο PC gaming room δεν είναι μιά απλή υπόθεση σύνδεσης μερικών καλωδίων.

Εγώ προσωπικά θεωρώ τρέλλα να αφήσω την άνεση του σαλονιού μου και τις 40 ίντζες για να "κλειδώσω" σε μία καρέκλα και ένα γραφείο μπροστά από ένα μόνιτορ B)

Ευχαριστώ πολύ αλλά δεν θα πάρω. Πέρασα (και συνεχίζω να περνάω) μιά ολόκληρη ζωή στο γραφείο και δεν ξαναγυρνάω εκεί για gaming που να με πληρώνεις. Το γραφείο είναι αποκλειστικά πλέον χώρος δουλειάς.

Αντίθετα, γλυκοκοιτάζω τις νέες 55-άρες τηλεοράσεις της Samsung και της LG :-D

Τέλος δεν θέλω η τελείως off-topic συζήτηση που γίνεται να καταλήξει πάλι σε φάση "το δικό μου είναι καλύτερο από το δικό σου".

Κατανοήστε το γεγονός ότι υπάρχουν gamers που διαμορφώσαν το σαλόνι τους ως PC gaming room, χωρίς να θυσιάσουν σε λειτουργικότητα και προχωράμε πάραπέρα αν θέλετε να μάθετε για πραγματικά προβλήματα που εμφανίζονται από αυτό το setup.

Επεξ/σία από panther_512
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ να ρωτήσω κάτι που αφορά το Crysis 3 τώρα ή θα θεωρηθώ off topic :D  ;;;

Θυμάμαι πριν λίγο καιρό που δοκίμασα την beta με την GTX 260 μου δεν έπαιζε, προφανώς λόγω DX11 που δεν το υποστηρίζει.

Μήπως άλλαξε κάτι ή τσάμπα θα το κατεβάσω;

Panther δεν τιθεται θεμα ψεγαδιων αλλα προτιμησης οπως ειπες. Αν ηθελα να παιζω στην ΤV θα παραταγα το ακριβο pc μου και θα επερνα μια κονσολα να ησυχαζα. Προφανως και εσυ προτιμας το αντιθετο οποτε δεν ειναι αναγκη να το συζηταμε παραπερα. Η παρενθεση μου ηταν στο αν μπορεις να παιξεις σοβαρο MP σε ΤV στο σαλονι σου. Και κατα την προσωπικη μου γνωμη και πιστευω και της συντριπτικης πλειοψηφιας ανθρωπων που παιζουν χρονια MP/FPS παιχνιδια αυτο δεν μπορει. Αν εσυ το κανεις και εισαι και ανταγωνιστικος τοτε ολα καλα ..

Ποια γραμμικότητα, πιστεύω πιο ευθεία γραμμή δεν θα έχουμε ξαναδεί σε game.

Btw, για τα περί off-topic, χαλαρώστε παιδιά, στο thread του crysis είμαστε, από benchmarks μέχρι τι snacks τρώτε όταν παίζετε, όλα in-topic είναι. Άλλωστε το game θα είναι πατάτα αυτό καθ'εαυτό :D

• Like 1

Τι εννοεις οταν λες γραμμικοτητα .Εστιασε το ,σε ποιο τομεα απο ολους ?

το δρομολογημένο game play, τους κλειστούς χορους χωρις ελευθεριά ( οπως far cry, crysis1, GTA .....) και γενικα ενα fps που ειναι σαν ραλυ μεσα σε πιστά (δεν μπορεις να φύγεις εκτος πίστας και να τρεχεις μεσα στους δρομους ) 

και τα μονο που το σώνουν ειναι η καταπληκτική μουσική, τα χολιγουντ εφε, και το (ας πουμε ) σενάριο.... 

Aρα εννοει στο σεναριο ,οκ .Πραγματι το 2 παραηταν θα ελεγα γραμμικο .Παλια για να ειμαι ειλικρινης η γραμμικοτητα αυτη με ξεκουραζε καπως στα παιχνιδια ,τωρα προτιμω sandbox πιο πολυ αλλα και παλι ειναι αναλογα το game.Νομιζω για το crysis βοηθαει να ειναι γραμμικο καθοτι ειναι και βαρυ ηδη και δεν θα εξυπηρετουσε η "απλα" .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...