Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 65αρα 4Κ και τα μυαλά στα κάγκελα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Και τα μυαλά στην οθόνη καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Ναι δεν διαφωνω ειναι μια αλλη αισθηση σιγουρα σε μια μεγαλη οθονη αλλα οπως προανεφερα η αναλυση ειναι το παν .Εκει ειναι και η μαγεια του eyefinity ,ανεβαζεις ιντσες ανεβαζοντας και αναλυση ομως .Βεβαια το πληρωνεις πολυ σε fps, χρυσος κανονας της μηχανικης ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Απλώς να πώ για τα first Person Shooters στην ΤV, επειδή αναφέρθηκε κάποιος προβληματισμός αρκετές φορές, ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά απ'ότι αν έπαιζες στο γραφείο. Πέρα από μιά αρχική μικρή περίοδο προσαρμογής στην απόσταση από την οθόνη, δεν υπάρχει κάποια άλλη διαφορά. Επίσης υπάρχουν άριστα ασύρματα ποντίκια και πληκτρολόγια που να ικανοποιούν τις απαιτήσεις ενός gamer, ενώ το κουτί μπορείς πολύ εύκολα να το "κρύψεις" και να μήν χαλάει την εικόνα του σαλονιού σου. Όλα αυτά όμως εξαρτώνται από το τί θέλει ο καθένας, τη διαρύθμιση όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε του σαλονιού κλπ κλπ. Για αυτόν όμως που θα το υλοποιήσει, η προσωπική μου άποψη είναι ότι η εμπειρία του PC gaming είναι ανώτερη. Φαντάζομαι να παίζω σε 60-άρα οθόνη και μου τρέχουν τα σάλια. σε ενα σαλονι θα στησεις τραπεζι μπροστα απο τη τηλεοραση για να βαλεις ποντικι πληκτρολογιο για ενα fps? κανονικα οχι , θα πας σε χειριστηριο. το οποιο αν και πολλοι το χρησιμοποιουν απροβληματιστα , αρκετους δε μας βολεψε ποτε για τα συγκεκριμενα παιχνιδια το προβλημα δεν ειναι τα ασυρματα περιφερειακα , αλλα πού θα τα ακουμπησεις για αυτο και ανεφερα σαν ιδανικη λυση την υπαρξη της τηλεορασης κοντα σε γραφειο ή την υπαρξη γραφειου κοντα στη τηλεοραση , αναλογα το χωρο του καθενος ομως το να εχεις σαν αποκλειστικο μονιτορ μια τηλεοραση ειναι δυσκολο και για το σερφαρισμα και για τη γενικοτερη χρηση η/υ οπου θες καρεκλιτσα , γραφειο κτλ.. Ναι δεν διαφωνω ειναι μια αλλη αισθηση σιγουρα σε μια μεγαλη οθονη αλλα οπως προανεφερα η αναλυση ειναι το παν .Εκει ειναι και η μαγεια του eyefinity ,ανεβαζεις ιντσες ανεβαζοντας και αναλυση ομως .Βεβαια το πληρωνεις πολυ σε fps, χρυσος κανονας της μηχανικης ...εχεις ομως τα πλαισια των οθονων μες στη μεση και το τελικο κοστος ειναι αρκετα μεγαλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Εγώ πάντως ψήνομαι για Eyefinity/Surround setup μιας και είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Ανοίγουν οι ορίζοντες του παιχνιδιού και σου δίνει το feeling ότι είσαι μέσα στο παιχνίδι, αν προσθέσεις και ένα 3D vision ακόμα καλύτερα..Αλλά υπάρχει και το θέμα των Frames δυστυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OROKUSAKI Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Τωρα που βγηκε το big steam picture mode οποτε πλεον μπορει οποιος θελει να χρησιμοποιει το steam χωρις πληκτρολογιο και ποντικι λετε περισσοτεροι να συνδεσουν το pc στην τηλεοραση για παιχνιδια η δεν θα αλλαξει κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Εγώ πάντως ψήνομαι για Eyefinity/Surround setup μιας και είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Ανοίγουν οι ορίζοντες του παιχνιδιού και σου δίνει το feeling ότι είσαι μέσα στο παιχνίδι, αν προσθέσεις και ένα 3D vision ακόμα καλύτερα..Αλλά υπάρχει και το θέμα των Frames δυστυχώς. γινεται να εχεις eyefinity και 3d? δουλευει κατι τετοιο? εγω με ενα 27-30αρι μονιτορ με αναλογη αναλυση παντως πιστευω οτι θα χτυπησω ταβανι και δε θα θελω κατι αλλο Τωρα που βγηκε το big steam picture mode οποτε πλεον μπορει οποιος θελει να χρησιμοποιει το steam χωρις πληκτρολογιο και ποντικι λετε περισσοτεροι να συνδεσουν το pc στην τηλεοραση για παιχνιδια η δεν θα αλλαξει κατι?αυτο τι σχεση εχει ? με χειριστηριο μπορεις να παιξεις ετσι κι αλλιως εδω και χρονια , σε αυτο το θεμα δεν εφερε κατι το steam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 εγω με ενα 27-30αρι μονιτορ με αναλογη αναλυση παντως πιστευω οτι θα χτυπησω ταβανι και δε θα θελω κατι αλλο Ισχυει ,ειδικα κιολας αν πας σε αναλυση 1440p θα εισαι για πολυ καιρο καλυμμενος ,απλα θα θες ισχυρη (ισχυρες?) gpu . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 μια gpu, φανατικα μια και καλη, το cf κανει νουμερα οποτε το αποφευγω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 σε ενα σαλονι θα στησεις τραπεζι μπροστα απο τη τηλεοραση για να βαλεις ποντικι πληκτρολογιο για ενα fps? κανονικα οχι , θα πας σε χειριστηριο. το οποιο αν και πολλοι το χρησιμοποιουν απροβληματιστα , αρκετους δε μας βολεψε ποτε για τα συγκεκριμενα παιχνιδια για ποιό λόγο πρέπει να έχεις κάποιο τραπεζάκι μπροστά σου? 6 χρόνια τώρα έχω το πληκτρολόγιο στα πόδια μου, όπως θα είχες ένα laptop για παράδειγμα, και το ποντίκι είναι ακριβώς δίπλα μου, να κάθεται επάνω στο mousepad που είναι επάνω στο καναπέ. Μάλιστα το χέρι που χειρίζεται το ποντίκι κάθεται σε πολύ πιό εργονομική θέση από αυτή του γραφείου, διότι κυριολεκτικά ξεκουράζεται σε τελείως φυσική στάση. Δέν τίθεται θέμα άνεσης στο χειρισμό για τα fps. Δεν τίθεται θέμα για κανένα παιχνίδι. Ο λόγος που θα πάς σε χειριστήριο είναι αν θές να παίζεις ξάπλα με τα πόδια ψηλά, κάτι το οποίο ομολογουμένως κάνω και το οποίο αποτελεί ακόμα ένα ατού του να έχεις το PC σου συνδεδεμένο με τηλεόραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δέν τίθεται θέμα άνεσης στο χειρισμό για τα fps. Δεν τίθεται θέμα για κανένα παιχνίδι. Τίθεται θέμα στο KDR όμως, μην μου πεις ότι σε αυτήν την στάση έχεις θετικό kdr, δεν θα σε πιστεύσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Να σου πώ. Όταν έρχονται οι φίλοι μου, παραπονιούνται ότι το mousepad γλυστράει πάρα πάρα πολύ και ότι η ευαισθησία του είναι πάρα πολύ υψηλή. Δεν ξέρω αν σε βοηθάει κάπως. Από την άλλη, δεν παίζω online shooters, συνεπώς δεν έχω kdr στατιστικά να σου δώσω. Αυτό που μπορώ να σου πώ μετα βεβαιότητας είναι ότι δεν υπάρχει καμία αισθητή μείωση στην ικανότητα χειρισμού. Αντίθετα υπάρχει αισθητή βελτίωση στην άνεση του χεριού που χειρίζεται το ποντίκι. Σκέψου να είχες μία καραουάο ανατομική καρέκλα στο γραφείο σου, όπου το χέρι σου ξεκουράζεται στο μπράτσο της καρέκλας και στο σημείο που ξεκουράζεται ο καρπός έχει μίνι τραπεζάκι για το ποντίκι. Κάπως έτσι είναι η φάση στο καναπέ. Όλα αυτά είναι σχετικά ανάλογα με τη περίπτωση έτσι? Το πόσο λειτουργικό είναι το σαλόνι και η TV σου για PC gaming εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, οπότε φυσικό είναι σε άλλους να δουλέψει και σε άλλους όχι. Στη δική μου περίπτωση δουλεύει τόσο καλά που το προτιμώ από το gaming στο γραφείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Από την άλλη, δεν παίζω online shooters, συνεπώς δεν έχω kdr στατιστικά να σου δώσω. Εμ, εδώ είναι το θέμα που (μάλλον) κολλήσαμε όλοι. Όπως είπα και εγώ έχω συνδεδεμένη TV, άλλα για indie/platform/adventure, όχι για FPS. Γιατί "ημι-ξάπλα" δεν μπορείς να παίξεις FPS, απλά. Τώρα αν έχει να κάνει με την καθιστή στάση ή γιατί δεν κινείται μόνο ο καρπός, δεν το ξέρω. Για SP ίσως παλεύεται, για MP όμως απλά δεν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δεν νομίζω ότι στέκει πολύ αυτό. Παίζω fps από το 90 μέχρι σήμερα και ανεξάρτητα από τις απαιτήσεις που μπορεί να έχει ένα MP fps, μπορώ να κρίνω κατα πόσο έχεις μείωση στην ικανότητα χειρισμού ή όχι. Όπως λοιπόν είπα, δεν υπάρχει αισθητή μείωση. Αντίθετα, υπάρχει αισθητή άνεση. Βέβαια, αν είσαι ξάπλα, ναί ίσως να υπάρχει πρόβλημα. Αλλά όταν κάθεσαι σωστά, δεν βλέπω για ποιό λόγο πρέπει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
littlelouievegos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Συμφωνω απολυτα οτι δεν νοειται σοβαρο MP σε fps καθισμενος στο σαλονι και παιζοντας σε μια ΤV. Και γιατι δεν μπορεις να εχεις την ιδια εγρηγορση για να παιζεις εναντιον ανθρωπινης νοημοσυνης, και γιατι πρεπει να φορας ακουστικα αν παιζεις σοβαρα (δεν ξερω που θα στρωσεις ολο το τραχανα στο σαλονι με keyborad/mouse/ακουστικα και να εχεις και ταυτοχρονα σωστη θεση για να το κανεις οπως μπροστα στον Η/Υ σου) , και γιατι οπως ειπωθηκε μπροστα σε μια τηλεοραση καθεσαι για να αραξεις και να παιξεις κανα Pes,pro,κανα third person ή κανα racing..Λογου χαρη εγω εχω την 42αρα στα 2 μετρα περιπου και την 27αρα για χρηση Η/Υ και σοβαρο παιχνιδι μπροστα μου. Η ΤV χρησιμοποειτε οταν ερχονται φιλοι για να παιξουμε σε 1080p σε 42 ιντσες κανα προ,κανα nba2k και καμια φορα αμα βγαλω τιμονιερα για κανα racing. Η αμα συνδεσω κανα 360 για να παιξω κανα exclusive Σε ολα τα αλλα απλα δεν το κανω οταν εχω τετοιο μονιτορ. Θα ημουν τρελλος αν πληρωνα μια περιουσια για καρτες γραφικων και επαιζα στην ΤV παιχνιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα